Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,167 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 24 April 2025 #76276
Бойкот яму)
А навошта) Проста спрабаваў данесці да чалавека, што не варта ўсё падрад, непераправеранае самім сабой сюды кідаць і ўсё.
Котаў кастравалі? Такую іпотэнь рассылаюць, а калісьці ў мінулым ці празмінулым годзе, за деп 250р я адмыў і выйграў у іх 10к. а зараз паходу цалкам захерэлі, 2500 макс кеш, вагер малы, але нах ён патрэбны з такім макс кешам…![]()
Не, відаць, яны самі сябе кастравалі. Проста выманваюць невялікія дэпазіты на закваску для паўторных.
Забаўна. Так можна і 1000 спінаў прапаноўваць. Калі макс 2500)
Але на тое яны і каты. Мне дагэтуль у розных праектах катоўскіх прысылаюць дэпы і бяздэпы. І ўсюды засталіся яшчэ бредавыя бонусы… тыпа депні 1000 каб атрымаць 500 зверху з атыгрышам х40. Але макс выйгрыш 2500… нафіга мне для такога даброта дэпіць касар.
Ну я павёўся, думаю ладна 250р не такія вялікія грошы, хоць пакручу, але спіны аказаліся па 5р і яшчэ ва ўсіх слотах ад прогмата, ахаха гэта проста трэш, чаму не па рублю як у тваім казіно…))) Пасля такога, цяпер яшчэ пару гадоў ад мяне дэпавоў не ўбачаць…)))
Адказ вышэй табе дадзены, чаму не задаволены. Усякі смецце, хлам – не бачу сэнсу гэта пастыць тут і адцягваць гэтым гульцоў. Перачытай вышэй паведамленні і зразумеш усё.
Родны, я і, заўваж, кіннуў менавіта ў тэму абмеркавання гэтыя прамо, бо яны жывуць вельмі кароткі час. Ты не адзіны аматар халявы. Упаспеў – той і з’еў) я не работнік казіно і не магу табе выдзеліць 100% прамакод! Усе рабочыя 100% прамо-коды публікуюцца ў іншым раздзеле. І не пішы мне спам у ЛС, дзе і што і чаму) умнік
@nikolay_ я тут нядаўна зайшоў у r7 праверыць бэдэпы, а там бэдэп на дзень нараджэньня без дня нараджэньня оО
Рэбяты, хай, падняў трохі на artspin, паставіў на вывад, папярэдне спытаў, ці можна выкарыстоўваць віртуальную карту ЮMoney, сказалі так, статус транзакцыі – паспяховы, але грошы не прыходзяць ужо паўгадзіны, сустракаўся хто з такім?
Вось яшчэ адныя клоўны, за дэп 15$ прапануюць 50 фрых без вагера, але з макс кэшам у 75$, каб, не дай бога, не абанкруціцца, гэта можна сказаць выкінуць грошы на вецер, бо з 15$ можна і так выйграць, калі гуляе, а гэтыя жаласныя спробы на 5$ у авнослоце ад Endorphina проста нах не патрэбны, улічваючы што вывады ў іх ад 50$ і вагер на дэп х3 можа камусьці і зайдзе прапанова, але я пас…)![]()
Юмани могуць блакаваць уваходныя пераводы, так што тут, думаю, праблема не на баку казіно.
Апублікавана: 24 April 2025 #76288
Але я так разумею, калі юмани заблакуе, грошы павінны вярнуцца ад плацежнай сістэмы назад у казіно?
Не! Яны правераць плацёж і залічаць яго, потым могуць заблакаваць кашалёк, так яны ўжо не адзін кашалёк заблакавалі за вывады з Драгон Мани.
Усім добры вечарок. Добрага дня. што там промо можа якое ёсць куды
Апублікавана: 24 April 2025 #76292
Дзякуй, Юрый. давай больш нам халявы
@dj0ster гульня дзеля гульні) У Amatic па 400р у Hot Soccer пагуляй
@olegpetkin добры. вон покердом я скідаў на 500р xD чым багатыя, так сказаць
Апублікавана: 24 April 2025 #76295
гэтаму промо ўжо тыдзень)
Апублікавана: 24 April 2025 #76296
ну хоць пакруціш на халяву)
Калі я табе ў лс спаміў – скінь скрыншот спачатку. Учора папрасіў спасылку на Lex казіно і ўсё. Ты напісаў я з РБ і не магу там гуляць нават. Адкажы хоць як прома ўвёў на леон ру?! Маўчыш? Ну маўчы. Ухахах
@vitaldeluxe ну чо ніхто не скідаў(((
Каму заняцца няма чым, можаце стрым трепутина глянуць на кіку, промокоды па 300 р. на Покердом яшчэ павінен даць. Сюды іх няма сэнсу кідаць, не паспееце актываваць.
Падкажыце хлопцы,калі заказываў бонус у краме на буй-в статусе стаіць статус выканана,а на рахунку нічога няма,каму пісаць?