Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,771 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У цябе ёсць актыўны, на першы дэпазіт , націсні на яго і пракруці ўніз, дзе будзе “дэактываваць”
Ды кідай, рэальна помыйка стала як дызайн памянялі, можа юбест выкупіў іх, зараз і iwild у тую ж лужу сяде
Падтрымка ёсць, у свой профіль заходзь, лістаеш уніз дзе саппорт там пошта, націскаеш і выязджае чат.
што тычыцца спісання сродкаў у казіно Crownslots. была напісаная скарга, сродкі на баланс у памеры 736 еўра вярнулі і імгненна іх выплацілі.
Адыгрываць толькі ў краш-іграх
Вось бачыш,не дарма табе параіў пісаць) латест дапамагае)
кінь нумар сбп і банк у лс, 500 на ход ноги кіну) і тыя пацаны, хто да гэтага моманту рэакцыю на мой пост вышэй пакінуў, таксама кіньце ў лс.
О дзякуй!)На ход ногі заўсёды добра!)
А раскажы чаму ўвогуле яны спісалі баланс ? Тыпа Віні нельга ў іх выкарыстоўваць?
так, відаць, нельга, але я і не карыстаўся
Не зразумела, а як ён уплывае на гульню слотаў?
Прывітанне, вось мая тэлега @Vitaldeluxe ,а то тут у мяне асабістыя паведамленні ў блоку)
Народ, купіў у краме бонус 1к на водку бонус не налічылі балы вярнулі яшчэ і са штрафам, якія прычыны могуць быць? Запаўненне заяўкі правільнае. Праўда, я на водцы id не знайшоў і замест яго нікнэйм воткнуў. Хто ў тэме, прасвятліце.
Табе ліст на пошту павінен быў прыйсці з паметкай па заказе, там звычайна ўказаны прычыны ў выпадку адмены і вяртання. Інфа сотка.
На водку, здаецца, павінен быць деп за апошнія 7 дзён, не менш канкрэтнай сумы, але гэта не дакладна. А так – вядома, шукай ліст і ўважліва перачытай умовы для бонуса з крамы.
табe 500 не патрэбныя? чакаў вас усіх, а вы мне не пішаце)))
Дзякуй. Прабачце за тупасць.
Я 21-га браў, усё прыйшло сёння. Павінен быў быць дэпазіт за апошнія 7 дзён у памеры 1000р. id пазначаны ў профілі, па факце гэта твой нік там
А вось замарочка з кіберкaзіно была, як бездэп там атрымаць. Пошту пацвердзіў. Промік той, што на скрыне, не падыходзіць.
нічога страшнага, такое бывае
Добра, што пытанне вырашылася! Мае віншаванні
Тут хз, у мяне адразу актываваўся, як пацвердзіў пошту
Гэта ты залутал 5к у рэзака сёння на гарэлку?
так
х3 яшчэ адыграць трэба і падняць
Віншую! Фарту з адмываннем, я апошні раз 6к таксама на гарэлку выйграваў, так і не адабыграў х3, там жор жорскі…
дзякуй. буду спрабаваць