Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
574,016 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры вечар, шаноўныя лудоманы. Падкажыце што гэта значыць, Нітро 5x NP. Вы дасягнулі максімальнага ўзроўню. Не скідвайце абароты і збірайце яшчэ больш ачкоў для абмену!
гэта казіно Анлім, што за ачкі і на што іх можна абмяняць
P.S. Можна было б і ў падтрымцы, канечне, спытаць
А што там за сацыялька такая ад трепуты?
Ачкі можна будзе мяняць толькі з нейкага там статусу, там чытай, напісана. А нітра х5(палачкі гэтыя) – гэта хуткасць, ну то бок у пяць разоў хутчэй гэтыя ачкі набіраюцца. На такой хуткасці хутчэй наступны статус атрымаеш!
Дарэчы, я не ведаю, які ў вас узровень, можа вы ўжо дасягнулі ўзроўню, дзе можна абменьваць гэтыя ачкі на грошы. Калі не памыляюся, з сёмага ўжо можна абменьваць…
Дзякуй, а там у паведамленнях убачыў бонусы за павышэнне статуса, яны незаўважна мне на рахунак упалі ці што, бо нідзе іх няма.
Падаецца 4-ы ўзровень, я там амаль не гуляў, як-то адбіў бонус і вывёў каля 20к, і амаль не дэпазаціў, можа пару разоў. І ўчора ўнёс 2к дзякуючы вашаму посту Ганс пра шанс-машыну 40, таксама падабаюцца падобныя слоты, але ўсё прайграў, а сёння прыйшоў кэшбэк 40 рублёў, так з іх занесла да 40к у лаки страйк 3 і дайс, хто б мог падумаць, я ў гэтыя слоты для разагрэву заходжу, баланс трохі падняць, а тут гуляе і гуляе
Эх, юба і эмеря не далі бездэ а 100% да дэпу
Ды ўсё)) тухнуць хлопцы))) колькі можна нас карміць-то)))
Упэўнены, іх так нядрэнна наганулі па бездэпах…
Ты як быццам спачуваеш)))
Я ўпэўнены, што ён проста жартуе))
А ўвогуле хто-небудзь здымае ў іх: Еўропа, Амерыка 🇺🇸 , Канада 🇨🇦?
Часта спіны і нядрэнныя такія.
Я толькі
У Амерыцы спрабаваў пару разаў… І такі нейкі глюк быў, 20$ завіслі і відаць былі тэхнічныя праблемы, а потым я забіў на іх.
Ёсць сэнс адбівацца, здымяць?
Яны ж, здаецца, заблакавалі РФ – яшчэ да НГ .
Не ўводзь людзей у зман, адыгрыш з асноўнага балансу!
Падтрымка адказала, што гэта прома толькі для новых карыстальнікаў.
Сур’ёзна?! Вось паразіт, аднак.
Хто ў тэме, дзе зараз халява падае? Ёсць працуючыя промікі?
на имерио ёсць промакоды на фс бездеп? хееелп
Пахожа, халява скончылася, з 15-га чакаў вывад, цяпер адмянілі, грошы вярнулі на баланс, ніякіх умоваў і тлумачэнняў на пошту не прыйшло, (акрамя 100% да дэпазіту) фініта ля камедыя…
Дзе вы ўсе гэтыя незразумелыя казіно знаходзіце🤣🤣🤣
Таксама апошні раз паставіў 40, запатрабавалі kyc
Я ім ліст адсылаў месяц таму за галасаванне, на яго так і не адказалі, з верифікацыяй, мабыць, будзе яшчэ даўжэй…
Ну там, відаць, моцна не прычэпліваюцца. В иммерионе запатрабавалі пашпарт. Потым селфі з ім жа на фоне сайта. І ў канцы скрын транзакцыі з крыптакашалька.
В убетс напэўна нешта падобнае.
Калі б яны зрабілі верыфікацыю перад актывацыяй усіх гэтых кодаў – гэтага б не было,не ўлічылі,што ў Расіі бонусы так любяць. Заабузілі іх канкрэтна
А куды там попкод ставіць