Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,959 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Значыць, раней актывавала!
Доктар, напішы пасля, калі ласка, ці спрацуць гэтыя промо для новарэгаў.
Не империал ), а immerion (пагружэнне) нешта адразу ўспомнілася рэклама банка аднаго імя з 90-х, як кароткаметражку глядзеў іх.
не, не спрацавалі
Было і такое, яшчэ ў серыяле Боец быў вор Костя Империал 😊
Дарагі гулец, на жаль, гэтыя бонусныя прапановы скончыліся і больш не могуць быць залічаныя. Аднак заставайцеся з намі і будзьце актыўныя, бо мы часта выпускаем новыя захапляльныя акцыі. Мы ўпэўнены, што вы хутка знойдзеце прапановы, якія вам падыдуць. Дзякуй, што з’яўляецеся часткай нашага супольнасці!
Ну хай ставяць каму трэба, забей! Мне таксама шмат чаго не падабаецца, ды і гэта таксама, які сэнс іншым людзям нервы псавать, ды яшчэ і свае траціць! Павер, калі хто-небудзь кайф ад гэтага атрымлівае, кажы не кажы – гэта бяссэнсова, ён так і будзе рабіць! А яшчэ з-за гэтага з іншымі сварацца, навошта!
Трэба наадварот паказваць добры прыклад самому, а тут атрымліваецца на людзей ругаешся і становішся сам горш за іх!
Усё добра! Беражы нервы! 🤝
калі ты ўжо на чэмпіён 200 працэнтаў намутіш промікі, а то ўжо 100 гадоў не было
Бро, а я іх ніколі і не намутыў:))), я ў цябе браў наадварот
я проста скідаў у тэму чэмпіёна, дзе гэта і павінна абмяркоўвацца, можа табе так і здалося, што я намутыў:)))
апошні раз уогуле зусім нецікавы быў, х5 макс кэшаут, нафіг такое трэба, кошатіна прама!
ну ладна як хочаш. а то болей дэпіць няма куды. нават у тым прыгожым піне і той заблакавалі бонусы. а так там добры бонус вісіць за 3500 дэпа
Яны мне тут у пятніцу, быццам, тэлефанавалі, прапаноўвалі бонусы на деп :))) першы раз ад іх званок быў! Там, здаецца, бонус далі на деп ад 4000 руб і фрыспіны на деп ад 1000! Спіны яшчэ больш-менш, іх 60, але слот бяссэнсоўны (3х3), які нічога не дае!
Што там добрага то!!! Вось нічога добрага не ўбачыў. Хутчэй за ўсё па 10 руб. Гэта атрымліваецца менш за 100%, калі ў грошы перавесці! І яшчэ х10 кэшаут :((((. А яшчэ вагер х50! Праўда супер :)))))
У сетцы анлімаў такія ж пастаянна, толькі без абмежаванняў па максімалцы і гульняў дазволена больш! І вагер быў х30. Вось на днях браў. Пасля ў ауфе падобны быў толькі з вагерам х35
так што прабач, я нічога ў пінко добрага не заўважыў!
Бонусы панядзелка прыходзілі на ybets і immerion?
Можа ў тг лягчэй падпісацца?)
У мяне няма , . Можа ў тг што ёсць …проста я выдаліў тг і не магу там зноў зарэгіцца, прыйдзецца сімку новую купляць(((
Нету там ничего пока что, крайне пост за 15 число, че то там про ставки, поставь и получи фриспины)
В итоге Трепутин выводит со своей социалке ? А то ещё не регался, думаю стоит оно того , тратить время, вывели тебя?
имерион неделю пля вериф робіць,спачатку пашпарт,через тры дні сэлфі,потым скрын з кашалька папаўнення,ужо чацвёртыя суткі маўчаць,думаюць відаць што яшчэ запытаць…калі яны раздупляцца?У тп на сайце бесполезна пісаць як я разумею?
І яшчэ ў юбетс не прыйшоў дэпазіт,че чаму хз,было у каго так?
Ого) а ў імеріоне мультоў не было?
Юбетс мінімалку дэпаліў? Кашалёк правільна скапіраваў?
У мяне тое ж самае было. Але пасля таго як я ім сэлфі з сайтам адправіў, мне суткі не адказвалі. Я яшчэ раз запыт на вывад зрабіў, не стаў чакаць.
Тады вывялі праз 4 гадзіны.
А потым ужо папрасілі скрын пераводу крыпты. І я тады ім усё адправіў. Адказалі, што верыф поўны пройдзены. Можаце гуляць спакойна.
Так нельга паставіць на вывад пакуль не правераць жа
Трэба было калі скрын папаўнення з кашалька адпраўляў,калі деп быў у крыпце,адразу і хэш транзакцыі даслаць,а то могуць праз пару дзён і яго запатрабаваць,так,у чат няма сэнсу звяртацца – нічым не дапамогуць,толькі па пошце на той кід куды дасылаў дакі .
Дарэчы хз наколькі дакладная інфармацыя – сёння прачытаў на миппеде чувак адпісаўся: адыграў 25 $ бонус у иммерионе,у чаце сказалі дэп мінімум такі ж і адпаведна вагер х3 .
У мяне норм ставілася на вывад. Відаць, альбо забарону забыліся паставіць. Альбо тады ўжо ўсё разблакавалі.
Сам яго не гляджу і не гуляю там (па прычыне моцнай антыпатыі), але таварыш косар выводзіў. Выводзяць у тоне на той жа тг. Чакаў даволі доўга, вывелі нядрэнна пацёртую барыжным курсам косар, у тоне
Я сам нядаўна да запуску “сацыялькі” адпісаўся ад яго па большай частцы менавіта па гэтай прычыне.
А яшчэ ў яго нейкі бот ёсць для “зарабляння”, што там і як я не ведаю, ведаю, што для вываду трэба 1000 балаў мінімалкі. Карэш ужо месяц сядзе на 999 балах(ша забаніў усю гэтую кантору “Рога и Копыта”)кідаў скрыны з тэлегі, там такіх шмат. Увогуле нелёгкая гэта справа па косарю на турба круціць.
казіно Spinarium