Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,061 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну яны яшчэ да якасці могуць дакапацца. Не здзівлюся, ідэальна такое не атрымліваецца рабіць
Я думаў так было задумана раней. Там вон вышэй пішуць таксама па 3к накруцілі
Вось я таксама паглядзела , паставіла 5 ліній ) покруціла , 0 рублёў атрымала і спакойна закрыла яго
Не ведаю … я па 20 паводле правілаў .
Стаўка-то 20 была, там па-іншаму і не зробіш спін) але не сутнасць ) поспехаў у адыгрышы 🍀
У ўсіх свае правілы, у пары казіно таксама фоткаўся на фоне сайта, пры першым вывадзе таксама быў запыт
Дык усё роўна ўсё спалю ,нават не перажывай ))
Як гэта праз канал?
Ахаха яшчэ трэба прыбраць літары “к” і “у”😂😂😂
Жарт праз Канада
BetAndreas прыслаў 120 спінаў па 20р з вэйджарам х3, такой шчодрасці яшчэ не бачыў,можа быць якая-то персанальная акцыя. Ніякіх апавяшчэнняў на пошту не прыходзіла.
Брат, тут сотні старонак пра Иммерион і Юбетс, самая папулярная тэма апошніх некалькіх месяцаў, а ты задаеш адны і тыя ж звычайныя пытанні, на якія тут адказвалі сорак разоў.
І насамрэч нічога не даўжэй яны не выводзяць. Я выводзіў 9, або 10 разоў, першы вывад быў 2-е суткі, гэта было некалькі месяцаў таму і ні разу мне не прыходзілі хутчэй за 3+- гадзін.
Ну значыць я падаў на такія паведамленні
Смскай прыслалі промік на юбетс
sms1303
Паспрабуйце
Ёсць такое: 100шт фрыпінаў
Смецны юбетс нейкі, 3 разы бездеп гуляю ў адзін слот з шансам. Ужо тры сундучкі скачуць, а ён усё не адкрывае. Ніякага, жах
Ybets, які слот падкажы, калі ласка.
Не трэба, дзякуй. Абнавіў старонку, зьявіўся слот у бонусах.
Ад immerion табе нічога выпадкова не прыходзіла? ))
у immerion у мяне спрацаваў sms1203, спрабуйце)))
І гэта чыркніце ў двух казіках
sms1303
Пасля такіх “чарканняў” могуць і бонусы заблакаваць і спісаць выйгрыш,відавочна яны індывідуальныя і прыходзяць на тэлефон
Правільна кажаш, не памятаю дзе, але я так трапляў пад спісанне выйгрышу. Друган мне скінуў промік, які на пошту яму прыйшоў.
Я ўвогуле ўпершыню чую ,што гэтыя казіно робяць рассылку прома ў СМС .
Так яны не індывідуальныя мабуть, 1203 і 1303 гэта проста даты
9J2085VF8
Плефартуна за свае х10