Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,016 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто апошнім разам з ybets выводзіў, колькі чакаў?
прыкладна 2-4 гадзіны , галоўнае пры гэтым указаў 25 на вывад (хаця перавёў з ybets на USDT болей) і так пры вывадзе іх не зрэзалі..таксама на рахунку валяліся… але астатак потым зліў
40 можна было абмяняць столькі ж і на вывад
Ужо каля 5 гадзін вісіць у апрацоўцы
магчыма, у мяне іншы часавы пояс) мяне ў 2 ночы перавялі па МСК
пару дзён таму з иммериона за 3 гадзіны вывялі.
Яны ў асноўным выводзяць з 2 да 3 ночы
макс выйгрыш 50 еўра і дэп 20 еўра
14 гадзін учора выводзілі
Дарэчы, таксама заўважыла, учора якраз удзень ставіла прыйшлі ў 2 ночы, а да гэтага ў раёне 23:00 ставіла і прыйшлі ў тры
Адмыў тут у immerion бонус, ужо пашкадаваў. Спачатку праз суткі пасля таго, як падаў заяўку, проста папрасілі фота пашпарта. Прайшлі яшчэ суткі – ужо патрабуюць сэлфі з пашпортам на фоне акка. Звычайна такое пры першым вывадзе зусім не просяць. Цікава, хто там праходзіў верыф, што яны яшчэ могуць запатрабаваць?
Я праходзіла, хутка, усяго месяц заняло 🤣🤣🤣🤣 ну гэта таму, што яны мне так доўга адказвалі. А так толькі пашпарт і вось на фоне таксама кідала. Потым верыфікавалі. І вывела
І гэта быў першы вывад таксама
Месяц? На ўзроўні гляджу казіно 😂. Ладна дзякуй, спадзяюся на гэтым яны спыняцца
Звычайна пры першым вывадзе і просяць верку прайсці і ў рэдкіх выпадках пасля некалькіх вывадаў, гэта я не канкрэтна пра гэтыя дзве козякі, а ўвогуле
Табе вывелі іммеріёны?
У мяне ў ybets выводаў 7 напэўна і ў immerion 2-3, ніякіх дакументаў не запытвалі, можа ў цябе мульты?
Трэба было адразу прайсці верифікацыю, і ўсё, там проста фота пашпарта і пацверджанне прапіскі, а потым ставіць на вывад і ўсё было б хутка і без праблем
Усё даўжэй і даўжэй яны выводзяць: спачатку ў працягу 1 гадзіны, потым 2-3, цяпер заўважаю – пішуць 6-8 гадзін. Чакалі, цяпер 14😂😂
Нармальны такі слот і новая сістэма фрыспінаў займальная
4300 па выніку .хрэн адмоешся )
Я хз, у які час дня б я ні ставіў, заўсёды выводзілі з 2 да 3 ночы
А мне дало 0 )) спадабалася 🤣
Далан 0 ты жартуеш ) стреляў як з кулямёта амаль кожны спін
Не, у мяне проста яшчэ былі траблы з паролем , а так дня 3-4 яны правяралі кожны дакумент , так што ўсё будзе нармальна , правераць і ўсё 👍
Не. Я яшчэ не сустракаў такога. Звычайна селфі на фоне акка – гэта калі многа занёс, або чарговы бонус адмыў, час пахваліцца, што заліў. На першы вывад упершыню бачу такое
Ён відаць у цябе і страляў, ад мяне 🤣што ўсё аддаў