Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,336 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У booi слот дав добра, абрэзалі да 1500р, убачыў макс канвертацыю ў х1, зрабіў 15 спінаў па 100р, нават няма жадання адыгрываць 60к дзеля 1500р…
Каэфіцыент канвертацыі быў х1. То бок пасля адыгрышу мне б мае 200 і выдалі.
А потым можна было падымацца. Але да таго моманту мне трэба было хаця б за што-небудзь зачапіцца і выйграць)
Дапоўню пра х1 макс канвертацыі
Усё вакол найопка
Тады прабачайце, хлопцы, хз у тг умовы напісаныя іншыя, зразумела ад booi не дачакаешся такога ..
Ну тут усё, відаць, правільна. Пасля адыгрышу можна падымаць і выводзіць колькі заўгодна) Але сам бонус макс 1500 і пасля адыгрышу макс 1500)
наёбалова што без абмежавання
Зразумела, гэта як у 24 сasino ) там таксама такая ж сістэма адыгрышу.
Усё ж такі высветлілі, што не наебалова) проста крыху ўмовы хітраватыя, не самыя лепшыя.
Ганьба Boi))))
Народ падкажыце тут дзе-то промікі на пінко кідалі не магу знайсці можа хто памятае дзе кідалі?
праз пошук па-англійску напішы Pinco, хлопец кідаў з аватаркай з book of dead. але яны напэўна ўжо не працуюць. а так пралістай тры-чатыры старонкі назад і знойдзеш
А што ў выніку, гэта ліст ад иммериона аднаму чэлу толькі прыйшоў?
ты ж не фанат іммеріёна. навошта табе ўсё гэта
А гэта з чаго ты ўзяў? Я пісек які фанат immeriona і ybetsa🤣🤣🤣
Пакуль, што не прыйшло, мне яны ўвогуле дасылаюць з вялікім запазненнем, адсюль актывую промакоды, ужо іх зліваю і толькі пасля прыходзяць ад іх лісты, а можа гэта індывідуальна не масавая рассылка.
Там на риобете зноў фрыспіны нікому не патрэбныя з адыгрышам як належыць, за рэал
ладна Питер чакаем калі ты скінеш. хоць казікі і шляпа, але куды дзявацца
Мне ўвогуле ад іх нічога не прыходзіць, у самым пачатку пасля рэгі нешта дасылалі, пасля выплат увогуле перасталі
на жаль нікому.
Мала таго за свае так івагер х40 )
Шляпа не шляпа ) адно з топ па бездэпам на дадзены час.
Хз скідвалі нядаўна гайд как промік з спасылкі выцягнуць тс скінуў бы .
BOAT9 – ЛЕОН не расійскі
Кінь спасылку ў лс па-братэрску, што за не рускі леон
🎰 25 ФРЫСПІНАЎ. БОНУС-КОД: BOAT9
Уводзь бонус-код, адкрый гульню Avalon: The Lost Kingdom, абяры стаўку 20 рублёў і забірай бонус для гульні ў топавым слоце BGaming 🎁
Паспяшайся! Колькасць бонус-кодаў абмежаваная: 1000 шт❗️