Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У бонсе і ў іксе таксама без рызыкі, але па тысячы) джой/рамен хз, заблакаваныя я/бонусы 😁
Так, ёсць – за ўсталёўку іх прыкладання фрыспіны даюць, +- дзён 10 таму абмяркоўвалі тут, там невялікія траблы са скачваннем былі і з нарахаваннем фрыспінаў не заўсёды іх хутка нарахоўвалі, зайдзі tedbet 2.ком у раздзел прома, паглядзі інфу або праз чат пацікавіся, калі не будзе інфы ў прома – хз, ад чаго залежыць, магчыма ад спасылак.
Я даўно ўжо спрабаваў па акцыі (там трэба было кінуць грошы ў нейкую памыйку і, здавалася, гэты кашалёк налічваў каля 10 баксаў). Зарэгістраваўся, а потым верифікацыя ўсё не тое ды не тое… Карочэ, плюнуў і кінуў… Па ўсёй бачнасці ў Расіі магчыма гэты пракляты кашалёк не актывуецца.
У іх сапраўды траблы з прыкладаннем, у чаце пішуць ужо як паўгода – усё з распрацоўкі не могуць выйсці, налічылі, калі скрыншоты скінуў у падтрымку на сайце, а потым мне з іх аддзела распрацоўкі яшчэ і тып на мэйл напісаў, дня 2-3 заняло)
Куча плацяжоў з крыпты, бро, нават 1 додж можна дэпануць…
Гэта калі USD, і г.д. А вось калі рахунак у рублях, то дэп толькі з MiFinity
Навошта ў рублях дэпаць?
Падкажыце апошнія 1-2 промо ў чэмпіёне на 200%
Фрыспіны, якія даюць, яны ў рублях падаюць) ну можа не ў ўсіх)
За што даюць Фрыспіны гэтыя?
Новыя бонусы ёсць увогуле, хлопцы?
Мабыць так, з-за рублёў:)) я памятаю ў лофце нешта падобнае было…
Была рассылка на мэйл і пры рэге давалі 30 фрыспінаў, зараз спасылка ўжо неактыўная
ну што Юр. дзе промікі на 200 працэнтаў?
BCCOOL вось апошні быў
fr2RZKHw
Буй
Всем привет. На почту пришло письмо от имерион с 50 спинами. При переходе ничего не дали. Написал в поддержку, скинул скрин письма, начислили 50 спинов в Sugar rush. Так что проверяйте почту, может у кого тоже письмо есть. Промик не могу подсказать, потому что начисляли через поддержку.
кінь промо. там калі па спасылцы заходзіш ёсць промо
паль, не скідай сынок больш пратэрмінаванага тавару і сам пры куплі піва , глядзі ў абодва
Буй, як звычайна бязлітасна тармозіць. Спіны далі 200р. І тое пашанцавала з парой сыгровак.
з 200 падняцца не ўдалася. з’еў у адзін момант.
🤣🤣🤣
Тут быў гайд як код выцягваць. Цяпаеш спасылку з ліста. Чакаеш поўнай загрузкі. Шукаеш у адраснай радку месца дзе напісана loyaltycode
Усё проста)
FRKNbananas-G5NS6WFWSDDS6 джой
Дарэчы вагер хоць і х40 на іх быў, але ж без макскешаута.
Ключавое было🤣🤣🤣🤣🤣