Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
624,736 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі не ўмее, проста спасылку няхай дасць мы самі код знойдзем
А ў мяне брат наадварот крайні бэдэп мыйл reactoonz вывеў амаль максімум, не на свае так лавіць перыядычна гуляю ў яго за ўсю гісторыю пару раз х1,5к лавіў, а тут яшчэ ў іх прыдуркавая сістэма адыгрышу менавіта кэш калі абыграваць, за фрыспінамі такога не назіраў каротка адыграў 150€ і зноў да 3€ што выдалі спісалі, ужо з іх па-ноўму неабходна падняць , ну вядома пасля такога заносу нічога не гуляла і усё зліў, праўда да гэтага адзін раз усё ж удалося адмыць і вывесці на крыпту , верыфікацыю не прасілі вывелі на працягу гадзіны.
Усім прывітанне , а дзе ў казіно Immerion пасля актывацыі кода шукаць спіны ? Усё перарыў не знайшоў нічога. Соры калі раптам гэтае пытанне тут задавалася шмат раз , не хочацца ўсё перачытаць гэта вельмі доўга
Паспрабуй у раздзеле бонусы, “Актыўныя зараз ” але па ідэі яны там адлюстроўваюцца толькі пасля адкруткі фреспінаў у цябе павінна была выйсці паведамленне пасля актывацыі промакода гуляць на 25 бясплатных фреспінаў націснуць калі гэтага не адбылося, не зрабіў(ла) то яны не з’яўляюцца, яшчэ як варыянт выйсці з акка і па новаму залагінацца магчыма ўсплыве паведамленне, прапанова зноў скарыстацца фреспінамі.
Так , пасля актывацыі ўсплывала акенца са спінамі , але чамусці слот не запусціўся. За твае парады дзякуй , але на жаль нічога не дапамагло.
Зайдзі ў гэты слот, і там будуць спіны
![]()
Медыя ад удзельнікаСапраўды, паспрабуй, я нешта забыў прапанаваць гэта як варыянт.
Назва слота: Alice WonderLuck
Ох, вось сапраўды патрэбная была б тая спасылка) нешта пасля вывадаў перасталі лісты прыходзіць з бездепамі)
Ага, да вывадаў амаль кожны дзень лісты дасылалі, цяпер увогуле цішыня
Дак я спрабаваў , ён запускаецца тока на дэмо, а на рэал просіць дэпазіт унесці , каб яго запусціць
Я так разумею мы ўсе без кода на 10$
Тады хутчэй усё ўжо забудзь, была такое ж некалькі разоў, але адзін раз пасля лагіна хз чаму выйшла інфа нанова пра актывацыю фрыспінаў, атрымаў, адкруціў.
Ну я некалькім хлопцам вышэй скідаў спасылку ў прыват і папрасіў дастаць код, але кажуць, там відавочнага прома няма. Так што чым магу…
Я хз, сработае ці цяпер, не ведаў, што так можна было, ліст ад 1 сакавіка таксама на 10$ ybets казіно, промакод з ліста XKytw5Dy
А можаш коратка напісаць, як код з ліста/спасылкі даставаць? Ну так, на будучыню.
Спрацаваў, дзякуй
Калі ты па спасылцы праходзіш, у ёй шукай – я табе выдзеліў ,
дзе будуць знаходзіцца коды
Зразумеў,дзякуй. Паспрабую
Па спасылцы з ліста заходзіш да поўнай загрузкі, далей альбо ў радку браўзэра вылучаеш, прасцей знайсці – мне ў перакладчык спасылку кідаеш, там зручней: адразу відаць промокод і скапіяваць ад = да & і ёсць промокод.
Дзякуй
Удалося) промік той жа,што і ты напісаў.
згодзен выйграць нешта цяжка зараз у казіках у кента з рио пры тым вельмі даўно ўжо, у гэтым годзе выводзіў толькі з гет і буй і тое не вельмі шмат
Спрацавала, дзякуй
Ці ў каго ёсць апошнія дэпы на джой, бонс, рамен?