Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,273 Адказу
|
597,940 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рознае бывае. Часам і сон снічцца, быццам лавіш мегу. Прачынаешся, а няма
Там патрэбны вэрыф? (Джэтон)
Ёп..ць ты фартовы, я балдзею з цябе, вось гэта Бом Бом…ну ты ведаеш. сам
Жэтон гэта кавалак смярдзючага бамжа з жадным бамжом за ручкай рэгулявання ртп
А ты толькі даведаўся? Гэта з самага пачатку было зразумела, што гэта (Слова выдалена сістэмай) балотнае…
А ў якім казіку?
RET100FS
ЗЫ. Актываваў, але фрых няма…
Так мы ўжо гэты промік юзалі заднім лікам))
таксама)
слот не памятаеш які?
Book of Pumpkin
Я яшчэ і думаю знаёмы промік, дзіўна што сёння паслалі, а за голас на аксах маўчаць 50 абяцалі…)
slotlords
Пішы ў чат,я адправіў на пошту,залічылі толькі ў снатч
Я кароче туды депнуў каб гэты промік заюзаць, слоты мёртвыя, пайшоў у бакару зрабіў х4 ад дэпазіту і вывёў) З проміка не было ніводнай нормальнай сыгроўкі, зліў вэйджар, нешта каля 5% адбіў.
Што гэта за казік?
я таксама задэпнуў каб актываваць+бон на дэп, вейджар паўсюль адграўся у раёне 5% аналагічна, прасцей у любую dama задэпнуць і не эксперыментаваць, шкада што крыпта паўсюль…не ўдобна мне
Івилд і Снетч па 50 фрых віселі, лістаў не было, зайшоў – там фрыхі, чакайце, можа яшчэ ў каго
Не толькі вы депнулі, я таксама павёўся на гэты промік, з крыпты мінімалка 10 трон, паднімалася да 6к, 40% адыграў і ўсё затухла, х200 адзін раз бачыў і ўсё, потым зноў депнуў, думаў ендорфіну дажму на рэал, яна там мёртвая – па 200 спінаў без бонусаў, скам гэты жэтон…
нас паімелі чарці балотныя…бывае
такое прыйшло
Эх, вось бы без замарочак вывелі
Я б спачатку догі выводзіў, а з бездэпу потым паставіў, каб чаго не прыдумалі там… быццам са дэпа падняў і вывожу, а ваш бездэп мне і на фуй не патрэбен
Дык паглядзім, але прыемна з 5 баксаў нагуляць 120)
Атыгрыш за свае)))
Што за каз такі, колькі гэтага гоўна?