Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,276 Адказаў
|
598,115 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Які промо? Я зразумець не магу, растлумачце, калі ласка
50FS гэта і ёсць прома
гэтага бонуса няма.. вось адказ падтрымкі
Бонус у памеры 10 долараў ЗША быў часткай рэкламнай кампаніі, якую мы праводзілі падчас навагодніх свят. На жаль, некаторыя вэб-сайты не абнавілі сваю інфармацыю адпаведным чынам. Мы ўжо звярнуліся да іх з просьбай абнавіць або выдаліць састарэлую рэкламную акцыю. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэтыя сайты прасоўваюць нашы паслугі без нашага ведама або згоды.
Так я бро яго зыходна і ўводзіў хз не актывецца штось у мяне, ну і фіг з ім.
“Промакод даступны толькі для карыстальнікаў з дэпазітамі.”
Такое паведамленне з’явілася пасля актывацыі – практычна адразу актываваў як ты скінуў, магчыма яшчэ працаваў, але ў мяне там не было дэпазітаў.
Да все верно, хоча б 1 деп патрэбен. Я яго ўжо сліў(( там фігня іх эта , што 5 слотаў для адыгрышу толькі даступна ад прагмата
Не працуе
Што-то зусім рэдка сталі бонускі даваць бяздэпныя))
Нікому яшчэ immerion не адменяў бонус пасля дэпа адпаведна, з фармулёўкай- вы самі ад яго адмовіліся. І адразу такія- ну добра, давайце мы вам вярнём яго, толькі 40$ у якасці выключэння, але дэпайце занова цяпер.
І смех, і грэх гэта.
NODEP300RUB коты, паспрабуйце 1 раз за паўгода спрацаваў, (P.S. коты не жабракі?😁)
да, сумна зусім
Жывы) двушка на балансе, дзякуй)
Толькі не зразумела, дзе адыгрываць) напісана, што можна на бонусны гуляць, а ў які слот не зайду, так няма дзяўчыны)
Не працуе! Хутчэй за ўсё індывідуальна з Пошты!
Ды не было ад іх лістоў ужо год з бездэпамі яны заўсёды на бум актываваў)
Новарэгам спрацавала?
У мяне не працуе)
Так, я там зарэганы быў, дэпазітаў не было, ён спрацаваў, а слотлорд не пракаціў
Шукай падборку , астатнія значыць па ідэі таксама павінны спрацаваць (але гэта не дакладна) xD
а дзе іх, гэтыя астатнія, шукаць?
У гэтай тэме вывалівалі тонамі, я з пошукам не асабліва дружу, праўда, але доўгія пасты былі
Вы пра што гэта?
Зеніт афшорны фрыху на 500р падкінуў, ліст быў у спаме
Ты з самых тэм, дзе не рэкамендуецца флудзіць, выбраў менавіта яе 😁
🔗
Можна і тут у флудылцы, можна і на галоўнай на форуме ў чаце напісаць, з каманды форума хто-небудзь адкажа, падкажа, дапаможа.
Увядзі слова «магазін» у пошукавіку, там будзе некалькі варыянтаў….
Можна і тут спытаць і куча іншых там варыянтаў, канкрэтна тавараў па розных казіно!
Кусок калу гэты жэтон а не казіно, усе бонускі *6,5