Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,403 Адказу
|
604,037 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так у ўмовах жа напісана напэўна было)?
Калі я рабіў першы дэп у гэту Фортуну, я таксама папаўся на гэта, потым, думаючы, што нармальнае казіно, паганяўся за гэтым адыгрышам, быццам 2000 руб у мяне было там! Давялося 14000 руб уліць. І цуд, пасля гэтага якімсьці цудам атрымалася падняцца да гэтых 14000 тысяч, не зняў, усё роўна, зліў! Пасля гэтага я яшчэ некалькі гадоў гуляў у іх час ад часу! Не ведаю, напэўна хто-небудзь не паверыць, але больш я нават да 14000 руб ніколі не падымаўся! Дэпая па 2000 пастаянна!!
Гэта самае бескарыснае казіно, ну калі Котовскія не лічыць! Так, камусьці павезе, часам нешта выскачыць, ну відаць рэдка! Тыя ж раялы ў 1000 разоў лепш, прычым любы раял !!! А буй так, у мяне там былі выйгрышы, нармальныя былі, хоць я гуляў там значна менш чым у ПФ! Зараз я проста папрасіў мяне заблакаваць, на душы лягчэй стала!
Можа спачатку яна гуляла, вон я залез туды бо водгукі былі добрыя!
А я для сябе заўважыў, што ёсць шэраг казіно(Фортуна і Коты) у іх ліку, якія быццам даўно існуюць і папулярныя, так само як і я даўно гуляю і мушу хоць бы паспрабаваць паўсюль паспець пагуляць, але вось у іх чамусьці далей рэгістрацыі справа не пайшла, нават да дэпазіту не дайшло. І як аказваецца на справе гэта ўсё здарылася не дарма.
промік спрацаваў,толькі праз пару гадзін зайшоў зрабіць стаўку і ён знік)
У раздзел vsport зайдзі правер
А я казаў самае лепшае казіно – гэта селнктор, а потым мостбет
вы не праваы судар як жа Азіно тры ТОПАРЫ))))
Я не ведаў, што ў пацукоў 🐀 ёсць пачуццё гумару:)) прыйшоў папрасіць, ці падманам у каго-небудзь выклянчыць 20 рублёў!
у сэнсе?
Ой, быццам нічога не памятае!!!:)))
Заходзь у свае асабістыя паведамленні, паглядзі, колькі і чаго ты мне пісаў! Ці сапраўды па 10 рублёў зьбіраеш і ўжо нікога не памятаеш!
не зразумеў я чагось моманту? а ну ў лічку напішы што я не тое выканаў!?
А я-то думаю, што з форумам здарылася,увесь мінулы тыдзень быў спакойны,нават у выхадныя ніхто аднаго на хуй не паслаў, а аказваецца проста здалося – усё нармальна
Мне не патрэбныя гэтыя капейкі! Проста навучыся хаця б казаць дзякуй!!!! А потым, калі цябе нават не пытаюць пра гэта, не трэба пра сябе пісаць і галоўнае АБЯЦАЦЬ!!!
Нават не збіраюся з табой перапісацца ў асабістых, гэта я проста напісаў тут, каб людзі ведалі, каму нельга нічога перакладаць!!!! І з кім нельга дамоўляцца!!!!
Не, бро, ніякіх пасылаў, проста можа да чалавека яшчэ можна дастукацца! Можа яшчэ не ўсё страчана!
куды, хлопцы, піастры закінуць пад такі жырны афігенны бонус…?
Чэмпіён, калі не браў пад 200%
Як гэта так?) Чаму на Бонусныя усе усе такое ружовае? Няўжо на свае))))
усё ўжо заюзаў, 22 к, 18к вывёў і учора было 27, але я ўсё заліў, з гэтых промо шмат не дадалося пры актывацыі
Так, толькі спачатку глядзіце, у што можна гуляць на бонусы, а ў што – нельга! А то чувак кідае грошы з мэтай пагуляць у нейкую сваю любімую гульню, а там аблом!
Як варыянт адносна новае казіно murka.bet тут на форуме яно ёсць за першы дэп: 200% БОНУСДэп ад 1000 RUB да 4000 RUB (макс бонус 4000 RUB, адыгрыш х30)
Вагер толькі на бонус + 7 дзён фрыспіны па 11 штук х20 вагер, ну або як вышэй параілі ў чэмпіён калі ёсць актыўныя прома на 200% .
Табе ўжо гарэлка налічыла 🙄🤔
дзякуй вялікі, зараз пагляджу
так гэта тыпу казіно х, аддача значыць фігня, сэнсу няма бро
Не. Гэта Аркада.
Колькі макскешаут?