Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,465 Адказаў
|
605,998 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Віншую! Ты паспеў да замарозкі акка. )
Вынік такі, такія прома ў любых казіно – і ў мостбеце, і ў покердоме – трэба максімальна хутка адыгрываць і ставіць на вывад, пакуль саппорт не ўкурсе )
Да чаго? 😄 Мне пашанцавала, я ж вывёў без гемару і праблем. Можа, ролю адыграла тое, што туды былі дэпы і няма мультоў, хз, і акк вэрыфікаваны быў
Дзякуй)
Усё правільна, слушна кажаш
pinnacle888.com – хто іграў? адразу просяць верыфікацыю?
Не ведаю, з якой ты краіны, але ў РФ яны зачыняюцца ці нават ужо зачыніліся, у снежні- студзені прыйшоў ліст ад іх.
P.S
Прагледзеў твой профіль, калі вам гэта не пагражае) .
Па-стары скажу раней яны пад НГ фрыспіны выдавалі без умоў гадоў 2-3 назад , усё рандомна: каму без верифікацыі выводзілі, у кагосьці патрабавалі.
Адыгрыш за свае!!!!!
Закрылі пинакл а пинакл888 працуе, яны самі з пинакла прыслалі спасылку на сайт 888
Сапраўды, сур’ёзна? Хз, не ведаў пра гэта, думаў, што яны з намі раз і назаўсёды развіталіся, а дадзеныя захаваліся? Логін і пароль ці рэгацца нанова?
Зараз знайду, праверу іх лісты.
А што, яны бонусы бездеп даюць ??
гэта ты з простым Pinnacle пераблытаў – які сказаў усім СНД да спаткання, а цябе пытаюся пра новую pinnacle888.com
Да хз я па спасылцы перайшоў па іхняй здаецца сайт адкрыўся ўсё працуе , а што там з бонусамі я і не глядзеў
pinnacle888 – бачу ў іх нібыта праводзяць верифікацыю, калі ты на 3000 баксаў зрабіў абарот дэпоў і вывадаў. хз. у каго ёсць вопыт працы з імі?
Вось ад іх ліст пра закрыццё
Падкажыце, які бонус лепш купіць.
Гарэлка не падыходзіць(
А то там мінімальнае папаўненне ад 3-х касароў , а мне касар патрэбен у снетч депнуць каб вывесці
Риобет 40 фрых без вэйджэра
Я так разумею, па рэф-спасылцы з форума трэба зарэгіцца!?
І там дэпаў не было, дадуць ці ўвогуле – таксама не зразумела.
Ніхто выпадкова не багаты 12 цэнтамі ў BNB?на газ не хапае..
За якія свае адыгрыш! За рэал!
За свае кроўныя !!! Зрабіў дэп і адыгрываеш!!
За якія кроўныя ??? Не рабіў деп і адмяніў
Ага, як на гарэлцы, максімум 2$ дадуць😂
Хлопцы, якая ж мр a 3 ..і..на гэта Фортуна, узяў бонус на дэпазіт называецца… каналья чортовая… яшчэ і вагер 40…
пс слоты мёртвыя, дарэчы, у параўнанні з буем
Зразумела! Мабыць размаўляем на розных мовах, таму не зразумеў!