Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,342 Адказу
|
601,798 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
быццам яны персанальныя і калі памяць не падводзіць,макс выйгрыш х5 або х4 ад дэпазіту
Хутчэй так чым не, я пра персанальныя ці не, у месяц 2-3 лісты ад іх з такімі прома прыходзяць, а вось пра макс він упершыню чую, не ведаў пра гэта ды ў лістах нічога не пазначана, апошні раз дэпнуў пад 100 фрыспінаў ад Yggdrasil – новы слот такая трата часу альбо мне так пашэнціла: на 10$ далі фрыспіны, а выйгрыш 2$ з дробяззю.
Што-то не знаходжу іх тг па назве
Заліў туды 1к пад нейкі нізкі бонус 75%, адыграць можна ў 20 слотах, вывад максімум х3 ад бонуса) Самі думайце што гэта за шарага
Так я сам толькі сёння зарэгістраваўся, дзеля апытання ) тут таксама не факт, што будзе бездэп і мыць з іх жа, а дэпіць пакуль што няма магчымасці і жадання тым больш ім) адпаведна нікога не заклікаю дэпіць у тое ці іншае казіно.
Я ім усё напісаў што думаю ў апытанні))Увогуле ругаем котак,а ў гэтых у разы ўсё сумней,лепш у скрыпцягу дэпнуць,шанцаў больш. Гэтыя слоты на адыгрыш нічога не даюць 0 сыгровак,адмяніў калі засталося 600 рэальнага балансу,зрабіў алін у баккара і зачыніў.(Дарэчы ён жэрэцца і ліпкі так што вы больш за 3.5 ад бонуса не выведзеце,ад 1к будзе 3к на вывад)
Чакаю ўжо калі іх дададуць каб напісаць падрабязны водгук. Абзываюць той жа Joinus у сваіх пастах,а самі на справе яшчэ горш зрабілі бонусную палітыку.
Bob777 чэмпіён
Атыгрыш за рэал
Гэта дзіўнае казіно. Я там у плюсе як-то раз, захажу думаю дэпну – мне піша ваш ак заблакаваны, чаму сам не ведаю
Што за такое казіно, дзе вы іх шукаеце ў інтэрнэце
Яны самі нас знаходзяць
Сынок, што датычыцца гэтага я ў прома ў чемпион не ўпэўнены. Ён не вельмі арбузны.
Bob777
Але ўсё ж палічыў патрэбным яго табе скінуць))
Здарова Юрка😁
LOVEBETSLOTS
Хутчэй за ўсё за рэал
Riobet
Так і ёсць 😞
Інфармацыя
Выйгрыш будзе залічаны на бонусны рахунак.
На гэты рахунак нельга гуляць, з яго нельга зняць сродкі.
Пры гульні бонус будзе адыгрываны аўтаматычна, і ў выніку грошы будуць перакладзены з бонуснага на рэальны рахунак.
У Рио для збочэнцаў)
Прома – LOVEBETSLOTS
Такога дабра магу кучу наваліць на чэмпіён, там нават па 150фс ёсць
Вагер x45 паходу ?
буй Jmb1qV
Праз 5 хвілін ужо ліміт 3.14зда
хлопцы, усё для вас)))
Я, напрыклад, не Юрый
На жаль, напэўна, тады прамакод не актывуецца. Можна змяніць імя, каб удзельнічаць у акцыі, але гэта чыста неабавязкова.
актываваўся, але ў актыўных бонусах не бачу
херня. такіх не прапаноўвай. давай 200 ці 300 ці 400 працэнтаў з любым вагерамУставіць медыя
ты яшчэ і ў гэтую памыйку граеш