Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,487 Адказаў
|
606,562 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
на 15-м спіне бонуска 2500 руб,усё за 100 спінаў-3500 руб, у Pragmatic нічога больш,за 200 спінаў у розных слотах,Plengo таксама ў нуль
Заносі, Пухлячок
Дык у мяне не лепш, пг софт 3 бонускі ні адна нават х10 не дала, прагмат зусім не гуляе, попиплей таксама балт ставіць, магу і не адыграць, аддача, канешне, лутэйшая 😂
Ніколі я не паверу, што гэта не скам, у мяне склалася ўражанне, што там сядзіць цела і рэгулюе аддачу, слоты жорстка тупяць і такіх бонусаў проста не бывае, усё х і ні фіга, проста жах нейкі, ну як кажуць з паршавой авечкі хоць поўсці клочак, дэпць я ў гэта дакладна не буду, лепш ужо ў вулкан, чым у гэта…😂 х2 не адкруціць, гэта проста нерэальна, а яшчэ і зусім забыў, можа хто памятае я тут скрын кідаў, калі на апошнім спіне ў хаскаве бонус злавіў і слот завис, так нічога і не вярнулі, саппорт па пояс драўляны акрамя як ачысціць кукі і паспрабаваць зайсці пазней нічым не дапамог, Гэта як у тым анекдоце – які цяпер час? – Адказ таму што! 🤣
Глядзіце акаўнты Америо, акрамя штодзённых 10 фрыспінаў з’явіліся 40 з павышанай стаўкай па 60р,адыгрыш, як я зразумеў толькі ў прагмаце
Юбет прыслалі, 30$ за сумоўе, хто ў курсе што гэта за зум і дзе ён знаходзіцца?
Ніхто не сутыкаўся? Транзакцыі часова абмежаваныя. Дважды сістэмнае спісанне па 3000. Яны не адказваюць другі дзень. А 6к пайшлі ў нікуды. І папаўленняў не рабіў, 4 заставалася пасля першага спісання і 6 з казіка вывелі.![]()
Колькі мінімалка дэпа ў ybets?
Америо вывелі 1000 на крыпту без дэпа)
А ты думаў маляванне ліпавых чэкаў пройдзе бясследна? Не разумею,чаму адміны не забанілі гэтых камэрсантаў
У мяне ўсё працуе ў штатным рэжыме, і СБП, і выплаты, вулкан вывёў 800р з проміка сёння, ніякіх прэтэнзій да кашалька…
Ніколі такой фігнёй не займаўся. Адзіны косяк за мной гэта тое, што можа з паўгода таму здалося што дзе-небудзь з’явіліся лішнія 2-3 тысячы, не памятаю дакладна. Задэпіў і забыў.
Займаліся іншыя, а цяпер невінаватым давядзецца пакутаваць, грошы ж трэба як-небудзь вяртаць
Да гэтага часу займаюцца як бы)
з кэшэра ці з вегі выводзіў?
Адбіў у эндорфіне,Нікалай кідаў яшчэ ўдень інфу аб гэтай акцыі.
Упершыню чую такія словы.
Тады хз нават чаму здымаюць,калі ты не займаўся гэтай фігнёй))
так пісалі,што яны не выводзяць,я і не стаў рэгістравацца,вось табе на
Нават без дэпазіту вывялі, праўда крыві папілі з верыфам…
Хлопцы я адыграў бонус у Mostbet , трэба депнуць што б вывялі ўпершыню??
Ага і не быць, стаць падазроным !
Я не паняў , там падтрымка ёсць увогуле я з якой Бэта размаўляю і нічога не разумею, або выклікаць амон??
Трэба абкатаць баланс, то бок зрабіць ставак на суму выйгрышу, так сказалі мне ў падтрымцы, але мне пашанцавала я вывёў адразу пасля депа, нават не адыгрываў деп, так што тут як пашанцуе…
Так я тое што выйграў з фрыспінаў адыграў х20 , а цяпер што тое што выйграў яшчэ раз адыгрываць ?? 2 разы?