Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,443 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Выводзяць/плацяць, але ёсць нюанс. Пасля адмывання адразаюць да 30€, а дэп прывязка мінімалка 20€ з ×3 вэйджарам. Замарочвацца варта толькі, калі спрабаваць больш падняць баланс пасля адмывання.
Так і трымаюцца. Колькі трэба часу і ўпартасці, каб аб’юзіць акк на 1-4к вываду, як рабілі ў казіношках за бездэпы, або першадэпы. Дадай да гэтага вэрыфы з купляй дропа і не факт, што дроп акажыцца чысты, часта падманваюць і акк ляціць у сьмецьце. Ды і праксі могуць быць бруднымі, на гэта цяпер таксама СБ звяртае ўвагу (у Покердоме днямі некалькі аккаў палетэлі ў бан).
Не ўсё так проста, мне вельмі ляно карпяцца дзеля аб’юзаў за капейкі. У казіно, дзе вывад з прома 1-1.5к, я ўвогуле не гуляю, мне тупа ляно мыць нават 1 акк, не кажучы ўжо пра вэрыфы і г.д.
Вось калі раней можна было бязмежна вывесці з аб’юза, тады і рабілі грошы, а цяпер гэта проста балючка ў 5-й кропцы з адмоўным kpi.
Не ўдзячна ўсё гэта цяпер, калі толькі якія-небудзь замежныя конторы шукаць.
Для мяне ўвогуле нешта страшнае, калі назіраю, як рвуць сядлы дзеля 500 рублёў, або 1000. Людзі розныя.
І ўвогуле самы прыбытковы і прыстойны мой аб’юз за апошнія некалькі гадоў быў далёка не на казіно, а ў іншай тэме.
А ў юбетс хто-небудзь выводзіў 2 і больш разоў запар з бездэпа? трэба ці паміж вывадамі дэпазіт? ці раз дэпнуў і пайшло?
Выводзіў пару-тройку раз, і дэпнуў, але сітуацыя непрадказальная)) Як ім там захочацца, так і будзе) Хутчэй за ўсё скончыцца тым, што пачнуць разглядаць цябе пад мікраскопам))
3 разы менавіта з юбетса выводзіў я
Гэта пакуль ні пра што не кажа. Занадта шмат паблажак. Замануха свайго роду)) То ці яшчэ будзе…
Так, ну мутныя конторкі. Імеріон у мяне ўвогуле не грае і бонусы чамусьці не ўсе праходзяць….а юбетс як бы пабодрэй..хаця першы раз адыграць змог.
Я шчыра гуляю ) а аб’юзераў і гэтакіх як пісалі вышэй на KYS адпраўляюць )
Вельмі мутныя , асабліва вавада я кешбэк другі месяц не магу адыграць , гэта вельмі мутная контора ))))
Смешна, кэшбэк не адыграў = мутная контора😬
Вавада – гэта мара лудамана….там, дарэчы, увогуле без верифікацыі я.. і выплаты былі прыстойныя.. па-мойму адзінае казіно, дзе больш за 100к без верифікацыі выводзіў. А кэшбэк лепш на наступны дзень адыграй, пачакай і катай не адразу.. мне так здаецца.. 1-га числа яны, відаць, памяншаюць аддачу
Гэта быў сарказм, калі што )) а яшчэ бонусу не злавіў – гэта лічыцца мутнай канторкай?
Ну гэта адразу скарга
Таму што такія таксама з іх каманды)) Два плюс два скласці не можаш што ли?)))
У СНД тэма ўжо выпрацавана, а вось у Еўропе/ЗША яшчэ можна нядрэнна круціць, з іншага боку патрэбныя навыкі+карты+дропы, якія не купіш за 500 рублёў як у нас, трэба самому займацца. А з веданнем як гэта рабіць і сэнс знікае.)
На рахунку 11к.
Гатую туза да агляду.
За 100 спінаў у Олімпусе далі 1200, зайшоў у свой любімы слот праверыць, сыгроўка без бонускі на х500 – забыў ужо, калі такое было, зразумела што на бонусны, але ўсё роўна прыемна…)
Ага і бонус там х1 кошмар
хз. нават у мяне за бонус мыецца, але заўважаў некалькі разоў калі гуляў, не адмываўся вагер, думаў можа глючыла, а там вось што…
Я дарэчы адыграў у іх бонус пару месяцаў таму, баланс зрэзалі і пакінулі 1к, а было 5к. расчараваўся, гэта быў мой першы вопыт у гэтым заведзенні, пайшоў на гэты косарь гуляць, падняўся да 8к. потым пачало з’ядаць 6к. паспрабаваў вывесці, але пры вывадзе паказвала 0 даступна, у саппорце сказалі трэба абкатаць баланс, то бок зрабіць стаўкi на суму выйгрышу, так вось я нешта не асабліва хацеў депанаваць 6к у праект, які не ведаю, на піастры было 500р узяў депнуў і нейкім цудам, нешта мяне падштурхнула паспрабаваць зноў вывад, зайшоў у вывады, а там адна плацежка выдала, вам даступна 6к для вываду на карту, я хутка паставіў, праз палову гадзіны прыйшоў кеш на Сбер, я вельмі здзівіўся, яшчэ на 500 астатнія паіграў і цяпер раз у суткі колы там кручу, праўда нічога ў іх вартага не выйграваў і макс што выпадаў гэта 10$, якія яны канвертавалі ў 700р хз. па якім гэта курсе…)
Зразумеў, дзякуй, буду долбіць саппорт, а то ўжо не першы раз, людзі ў ТГ пішуць, што сядзяць мыюць, а я сяджу і гляджу на бібу за рэал.
Там саппорт адмарожаны,глядзі каб яны цябе не аддолбілі) рыхтуй аналізы адразу
Ну падолбімся разам))Дарэчы, дэпазіт туды без бонусаў, нават вэрыф не прасілі пры вывадзе, але адчуваю пасля тваіх слоў што з бонуса папросяць.
Тут справа нават не ў верыфікацыі, там пры звароце ў чат падтрымкі пры любым пытанні запатрабуюць кучу чаго і сэнсу не будзе