Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,322 Адказу
|
601,285 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У каго ёсць на чэмпіёне 200%?
спісваюць толькі калі ўжо вывялі баўкі, дарэчы апошні тыдзень штосьці імгненны вывад на піастру “прыбралі”, мінімум 8 гадзін выводзяць
ybets кропка net
Дзякуй за адказ
тое ж самае, прыбралі імгненны вывад на піастру – чакаю па 15+ гадзін, і бонусы таксама адрубілі заадно, відаць, ім нельга быць у плюсе
Хацеў 200 фрых у нармальным слоце, хоць бы ў любым іншым, ну толькі не ў гэтым уг. чэры поп, гэта самы канчалыжны слот, як і сам правайдэр, у джой, ікс, бонс, былі ў прагматэ спіны, а тут чэры поп ўсунулі, праз саппорт паспрабаваў памяняць, сказалі па дадзенай акцыі фрыхі не памяняюць, самі пускай тады гуляюць, вагер проста разумны х20 у астатніх праверыў, джой, ікс, бонс, там 20-10 фрых за дэп, так яшчэ і вагер х60 яны там пад мухаморамі што ці вагер прыдумваюць…
Мяне, дарэчы, гэты слот па гэтай акцыі наваліў у адзін з дзён, сам здзівіўся. Я браў яго і ў фрыбет за той жа дэп, як дадатковы бонус.
Мне совсем не зашел, я лучше в любой другой, но только не в черри поп этот, я в нем столько открутил как то, так он не разу ничего стоящего не давал, не сыгровок не иксовок чисто скам на бабки, понятно что раз в год и палка стреляет, но только не черри поп в нем всегда холостые…
ЗЫ. В собаках у меня были в джой и икс, там норм интрига и интерес, а этот попался в рамен или бонс, не помню точно в каком, но за 10 дней я в нем больше 60р выигрыша не видел, просто мерзость…
У іх даўно ўсюды памянялі на гэты слот, у Сабак ужо не даюць
Ну хай яны самі ў яго гуляюць, я ў фрэш учора 500 кінуў, часам іх правяраю, калі там гуляюць слоты з 500 можна да 2к лёгка падняцца, ну ўчора відавочна каз не на аддачы, ні сыгровак, ні бонусаў, 100р заставаліся і я ў усе цяжкае, ну і па законе падласці, увесь склад зьехаў з рэйкаў з‑за аднаго вагона, пад назвай копы… 😂
Мне разы 3 бонускі падалі за ўсе дні, пару раз каля 3к дало, тут жа як пашанцуе, ён і максімалку можа ў тэорыі выкінуць)
Так, гэта зразумела – любы слот у тэорыі можа даць максвін, але нават сам правайдар гэты аватарукс у мяне выклікае ванітныя парывы, я аддаю перавагу граўцам правайдараў, у якіх хаця б можна занесці: хаскав, ноўліміт, эндорфіна, пнг, а ўсе гэтыя клоны і наваразненыя, у якіх толькі ў дыскрыпшыне пішуць пра иксоўкі, але ніхто ніколі іх не бачыў – той жа пг софт, напрыклад, скам, у якім х100к нават ёсць, але я ні разу ні ў заносах, ні куды іншае не бачыў, каб хаця б палову ці трэцюю ад заяўленай иксоўкі нехта спіймаў; гэта такі развод на дэп і катанне ваты. Той жа ноўліміт, хаскав – яны рэдка, але могуць метка, а гэтыя ўсе КА-гамінг і падобныя максімум могуць даць х100 і то раз у год, а гэты аватарукс я пару раз круціў – зусім не ўразіў, а гэты черры поп тым больш, я за 10 дзён у гэтым слоце больш за 64р не бачыў сыгровак, 34-12 нават было, так што я супраць гэтых скамоў…
ЗЫ. Як сказаў адзін приятель, Калёк, калі круціш, трэба круціць у тыя, што могуць даць, а не ў тыя, у якіх ніхто і ніколі не бачыў максімаў, а иксоўкі толькі ў апісанні…
Ну ў адным пакеце мне 6600 упала а так па 700-800
Ахаха, чэры поп той – скам, адзін раз х100 убачыў па 20₽, хоць у yggdrasil ёсць патэнцыйныя слоты, у якіх самыя вялікія Х і лавіў. З пг софт усё зразумела, галоўнае намаляваць не рэальны х, гадоў 5 таму х1000 можна было лёгка спрацаваць, на сённяшні дзень трэба слоты тыдзень круціць, каб дажаць, а потым яшчэ месяц пасосаць.
Мала трохі. Усяго 3к у бонусе было? Нават браць мінімальную стаўку ў 16р – гэта нічога для гэтага слота
COIN
Спіць твой таварыш Олег, бурная ноч была відаць.
У имерион які слот???
Паспрабуйце ў аркаду BONIX, бясплатны лутбокс,мне выпала 20 фрыспінаў
У всех котах паспрабуйце,в Кент таксама спрацаваў
Абажаю фры каробачкі якія за рэал мыць, яшчэ і кешаут з гэтага 1500🤣
У аркадзе 20 спінаў выпала,адыгрыш з рэальнага і бонуснага
Не ведаю, у каго там за бонус, у мяне так, астатнюю гэтую смеццевую сетку нават правяраць не буду)
У аркадзе за бонусныя і за рэал, у кенте толькі за рэал, якія казікі яшчэ з іх сеткі гама, кэт, деди, леебет ці гэта не іх, нагадайце, дапоўніце спіс калі ласка .
R7, Комета
У мяне толькі ў аркадзе за бонус