Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,314 Адказаў
|
601,093 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось я напакаваўся бездэпамі сёння, тфу, тфу, тфу, не сглазiць, усюды нахапаўся, якімсьці цудам па таймінгах успеў, хоць на халяву покручу, можа дзе штосьці і адхаплю, ўсім фарту да азарту! 😁
ну добра, што пратэставаў:)
Мяне падаецца, што фрыбет на 25% ад дэпазіту. Таму гэта можна міму.
Бро ў мяне там 0 я па акцыі з 0% вывеў на карту апошняе, у сувязі з апошнімі падзеямі абузы, не стаў рызыкаваць як кажуць, але чуў у навінавым баліку што яны кожны кашалёк будуць індывідуальна чэкаць і баніць усіх датычных…
iEPrMuQ буй
Так, знайшоў інфу, такое сабе, не вельмі акцыя, хіба толькі задэпіць прыстойна хаця б ад 10к.
Спорт у RIOBET яшчэ выгадней! Толькі да канца суботы 8 лютага дзейнічае ўнікальны промакод на фрибет 25% ад сумы дэпазіту. Выкарыстоўваць можна ў любых стаўках на спорт з каэфіцыентам ад 1,85 да 3,5.БЕЗ АДЫГРАЎНЯ – усё, што выйграеце на стаўцы з выкарыстаннем фрибета, адразу ваша!
Промікі на 200% у чэмпіёна актывуюцца, піша, што дададзены, а ў выніку пусто, пазней з’явяцца ці ўжо не варта чакаць?
Не з’явіцца.не чакай
Адразу не з’явіліся, значыць усё!
А вось я депал па 200%, 1000 руб депал, депнуў, тысяча прыйшла, а бонуса няма, пайшоў пісаць у чат, пакуль пісаў, прыйшлі 200%! У іх так бывае.
Што-то хутка мае бездепы скончыліся,, не мой дзень, па ходу, а камусьці налічылі за галасаванне иммерион, у некалькіх закладах? Мяне снетч як налічыў, так і ўсе астатнія пакуль маўчаць, можа толькі на адзін ак налічваюць, або проста выхі, камусьці налічылі ў розных казах менавіта за галасавалку?
Нарахавалі ўсе 4 шарагі, толькі сэнсу 0,як толькі вывеў з бонуса ў снетч – адразу адрубілі слоты
Зразумеў, а мне нешта не хочуць налічваць, усім адсылаў, а ў выніку адзін снетч і накінуў, хоць таксама ў 0 сыграла, пачакаю калі ў панядзелак не налічаць я ім усю кукушку праем, таксама заўважыў пасля выводу бездэпа ў снетч, ён тупа не грае, нават шанцу не дае, можа супадзенне, а там хз. як у іх уладкавана, могуць жа ў тэорыі і ртп круціць плюсавым, хто іх там праверыць…
Прабуй у чат ім кідаць скрыншоты з галасавання. iwild і snatch хутка налічылі ў той жа дзень, а ў иммерион і юбетс пазней толькі праз чат выдалі.
у мяне чаму то няма чату, я ўжо і браўзэры мяняў і вініпухаў, цісну 24\7 нічога не адбываецца, не ў адным іх праекце, толькі на пошту і магу ім пісаць
прайдзі на сайт праз інкогніта, усё будзе працаваць
Гэта браўзер ці налады ў браўзеры?
ctrl + shift + N
Аказваецца, не ўсё так проста, у гэтым рэжыме Вініпух не працуе, на сайт тупа не пускае, краіна з абмежаваннем, хз. чаму не працуе Віні – нават няма ні аднаго пашырэння ва ўкладках, а без інкогніта ўсе ўкладкі ёсць)
Яны баюцца паходу, што пагражаць ім будзеш. Снетч паслаў ліст 10 баксаў з адыгрышам у прагмаце. Націснуў кнопку памылка 403 (краіна ў забароне), я ў чат, кажуць тэх непаладкі, мы вам на пошту паведамім(каб у чаце ім не надоедаў) і шлюць цяпер кожны дзень бонус на другі дэпазіт.
Так сама цікава – раней у мяне быў чат, я яшчэ нешта ў іх пытаў і даволі хутка адказвалі, а потым ён проста знік і самае галоўнае паўсюль, нават юбет і иммерион, снетч, ивилд, у ніводным ужо няма…
Толькі звяртаўся ў снетч зноў паслалі ліст з 60 фрыспінамі, а на аку не было, чат даступны, быў 8-м у чарзе хвілін 10 пачакаў у чарзе і як звычайна ў ветлівай форме зносін без б выдалі фрыспіны.
Ну натуральна тут без шанцаў, лепш тут адыграў бы чым у івілдзе там не дэпав не было, ні верифікацыі, коратка чакае мяне ўсе “кругі пекла” )
А івілд у мяне гуляў нядрэнна .
з тэлефона праз Chrome у иммерионе, юбетсе ў цябе няма чату падтрымкі?
з тэл не спрабаваў, з пк няма ні ў адным з іх, нешта яны там мутзяць паходу ў усіх ёсць, у мяне няма, быццам куямі не крывалі, ды і не часта звяртаўся, што здарылася хз. і на пошту маўчаць, шлюць толькі на дэп % шчодрыя…
У мяне такая ж была сітуацыя, толькі ў ивилд, насыпаў усё і прагмат і хаскав, у ноуліміце таксама, як 70% адмыў і поўны штыль, а ў снетч наадварот, пасля выводу з бездэпа не сыгровак не бонусак, проста без шанцаў, мне здаецца пасля выводу яны там рубільнік цягнуць, а да выводу замануху кідаюць, тыпу макс кеш пад кантролем, такая ўлоўка на дэп…)
Бро, усе 4 праекты зайшоў, праверыў з мабільнага – чат даступны, ды і раней асаблівых праблем не было, чат ён быў, заўсёды адлюстроўваецца, траблы па большай частцы былі толькі ў чаканні чаргі, а так ён заўсёды ў доступе.
а 4-я шарага што гэта за? iwild; snatch; immerion, хто далей?
Хлопцы, на пинко пасля заяўкі на вывад у ўсіх адразу спісваюць баланс ці як?