Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,377 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй. Шкада макс він касарь. Але змог з гэтых 500 раскруціцца і адыграць лёгка. Касарык вывялі.
KARD1 SLOTT
Не ўпэўнены, што яшчэ жывы
УЖО не жывы
Можна было і далей круціцца, яны пасля адыгрышу не абрэзаюць, а то пасля вываду коды ўжо не будуць актывавацца.
Вось такое цуда RTvYUq6Q на Ybets ёсць. Падкажыце, як актываваць. Перазаходзіў. Старонку абнаўляў. Нічога не дапамагло. У каго атрымаецца кіньце гайд.
Узнаць у якім слоце
ГЭТАЕ ПРАМО ЯШЧЭ ўчора выкладалі тут! вы ачухаліся
Зразумела. Толькі вось часта бывае, што пасля адыгрышу слоты становяцца мёртвымі.
Чаму пасля вываду з прома яны больш не будуць актывавацца?
Двом апошнім перавёў:))))) дагэтуль атрымліваю:)))) назад….
Трэба спіс 🐀 апублікаваць, каб людзі бачылі, каму дапамагаць не трэба!
Я бясплатна пераклаў, нават дзякуй не сказалі элементарна)
Пару чалавек ад сілы напісалі дзякуй)
апублікуй, канешне, нават тэму, быццам дзе-небудзь бачыў такую “даўжнікі форума” або нешта кшталту, а можа і не тут бачыў😮
Наврад ці, бро, адміны адразу прыбяруць, напэўна!
Трэба ў пятніцу ўвечары, каб хаця б да панядзелка павісела:)))
Не буду больш нават замарачвацца з гэтым, прабач!
Цяпер з-за некаторых асоб я яшчэ сябе скнарай лічу:)))
можа абменнік тады хоць хто-небудзь падкажа дзе можна па дробязі абмяняць?
Вооо, да у нас тут куча гусараў:))))) прыемна бачыць!!!!
Дзякуй Вячаславу за дапамогу, чарговы раз дзякуючы гэтаму рэсурсу мне вярнулі кэш, праўда скарыстацца ім я так і не змог, (ну гэта мая аплошнасць) у мяне адыгрываўся бонус на аўтаспінах, паколькі адыгрываць некалькі тысяч еўра, я ставіў аўта па 500 спінаў і займаўся справамі, зараз адкрыў ліст і даведаўся, што мая скарга вырашана і мне вярнулі 50 еўра, якія спісалі з ивилд, але зрабілі яны гэта хітра, што я нават пра гэта нічога не даведаўся, паколькі адыгрываў бонус, аб нарахаванні не было ніякіх паведамленняў, баланс напэўна перамяшалі з бонусным, бо на рэальным у мяне паказвае 0… 😂
Яшчэ адну скаргу епани, каб не расслабляліся. Там, дарэчы, бонусны баланс і рэальны падзелены, нічога не павінна змяшацца
Згодзен, але я так зразумеў яны налічылі мне на рэал падчас гульні, паколькі я нават не ведаў пра налічэнне і ў мяне аўтапракруткі па 500 стаялі, іх проста зжэла, а я нават і не ведаў пра іх налічэнне, проста ўжо пісаць складаць, няма жадання, яны ўжо скажуць я іх прайграў, хоць гуляў на бонусны балік, з чаго зжэла ўвесь рэал, калі на бонусным яшчэ сотка, ну іх кароче накуй, слізкая контора ў якой трэба быць максімальна ўважлівым і пажадана весці запіс экрана….)
Там, напэўна, пры адыгрышы спачатку выкарыстоўваецца рэальны баланс, а потым ужо бонусны, як у некаторых помойках
Так, падаецца, што так і ёсць, самы фішка ў тым, што на пошту аб зачаісленні ніводнага ліста, толькі рэклама на дэп – некалькі лістоў, фрыспіны, што даслалі, і % на дэп, вельмі хітра зробленая кантора, у такіх калі ўнесьці вялікую суму, думаю, там усе нервы і пакінеш пры вывадзе, могуць выявіць баг слота ці яшчэ што, для сябе я зрабіў выснову – калі там гуляць, толькі на промкі ці мінімальны дэп раз у год, а так лепш у іншых месцах…)
а як вы ўвогуле пачалі атрымліваць бонусы на гэты iwild і snatch? і там, і там зарэганы даўно, ні разу нічога не давалі 😁
Нібы актываваўся, а ў кабінеце няма!
чалавек, які скінуў скрын заносу з муркибет, я паглядзеў на іх сайт, нешта я сумняваюся, што там нармальна выводзяць
сайт 1 у 1 як пошфрендс сетка, але ўсё зроблена максімальна на каленях студэнтамі