Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,522 Адказу
|
609,064 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй, узяў.
Хто ведае ў риобете ў vip-бота калі можна прасіць бонус?
Хтосьці выводзіў што-небудзь з такіх 200% купонаў? Мне нешта ў Чемпіёна не атрымліваецца адаграць.
Ayoop2517 3-4 дні таму скідваў скрыны, выводзіў двойчы, з двух прома каля агульнай сумы 90к .
Нядаўна вывёў 30к. Але не пашанцавала напрыканцы, мог бы і пад 80. 😁
Гэты дзе?
Адзін раз адбіў і ўсё. Сёння спрабаваў, чэмпіён мёртвы 6 бонусных раўндаў у розных слотах і правайдэрах, х10 – гэта максімум і то не заўсёды
Выводзіла, у выходныя. 100к
Дарэчы, чэмпіён выправіўся, першыя два запыты на вывад прыйшлі праз гадзіну-паўтары. Але за гэты час я пацвярджала крыптакашалёк. Лічу, што хутка вывелі.
Да гэтага вывад ішоў каля 12 гадзін
У мяне паігрываў сёння. І бонускі нармальныя бачыла, але не атрымалася адбіць
Адыгрываў пару разоў. Х35 не так ужо і многа
Буй MPkoYEk
Так я думаю яны там чакаюць незавершаныя гульнявыя сесіі, раз ужо так за капейкі бдзяць, зараз дубль два – спроба выводу з иммерион, якімсьці цудам эндорфіна камбекнула да 30$ думаў ужо ўсё прапала і трон дарэмна купляў на камсу, а тут шанец застацца пры сваіх, ну калі зноў адменяць і спішуць, я тады хз. прыйдзецца пісаць скаргу… 😂
Ды зразумела, што трохі. Я ў роялах х40 увогуле лёгка адбіваюся ў 66% усіх бонусаў, чемпион не ідзе і ўсё! Тры разы запар 1000 дэпаю, атрымліваю 2000, паднімаю стабільна да 5000 і ўсё….. На момант абнулення адыгрываецца прыкладна палова, крыху больш! Мала гульцоў у чемпионе, гэта адчуваецца! Не магу сказаць, што ўсё зусім дрэнна, але і не падняцца! Трэба занос, а ён у чемпионе радзей, чым у той жа водке!
На жаль, гэтая сетка з 2-х казіно на скаргі форумаў наогул не рэагуе.
А гэта, канечне, ускладняе сітуацыю, трэба будзе праверыць, ці ёсць яны на аксах, там таксама можна складаць скаргі, дзе яны павінны адгукацца, каб не губляць гульцоў…
да не гуляй проста тут болей. фігня ж казік
Дык у гэтай херні і заносы трапляюцца і хоць гульню відаць, а ў распіяраных буях і розных брэндах, куй нават х100 злавіш, гэта закон падласці…
А іншы раз у тым жа месцы абрублівае як быццам нічога ніколі не гуляла.
Я тут нядаўна ў ybets разагнаў балянс. адыграў бонус. на баланс змог перавесці 16 юсдт.
Мінімальны здымак 25. Пачаў з думкі дазавець хоць да 30. каб депнуць адзінку, адыграць і вывесці хоць 25.
А яно пачало жараць як не ў сябе. у выніку -16 зялёных за 20 хвілін. Без бонусаў і шанцаў на такія.
Вось і думаем… на іх валюту часам накідвае. А на рэальныя мне ўжо нічога кінуць не стала.
Магчыма мне жудасна не пашанцавала… і такое цалкам дапускаю.
ну херота не херота… а бездэпы падсыпае. нават са шанцам выводу. не многія нашы праекты ўвогуле даюць нешта падобнае так часта.
Ну гуляй тады, пакуль шанцуе. Я якраз спрабаваў некалі ў ybets покруціць гэтыя бездэпазітныя. Увогуле не гуляе
Пасля 15-га, калі дэпазітаў было больш за 15К (з 1-га па 15-ае). Часам як выключэнне бонус даюць, калі дэпазітаў было 10К.
А ёсць спасылка на гэты бот?
Гэта не бот. Гэта VIP-менеджар.
Можа камусьці трэба.
Буй з лутбокса вагер х20 канвертацыя пасля адыгрышу х1
OVu4OCfmd
Вось свежыя 200% – COIN
А вось колькі кэшаут там? А ў апісанні не бачу(