Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
599,507 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Народ, пасаветуйце як карэктна з ybets вывесці.
Адаграў у выніку іх бонус. на балансе было 16 y валюты.
Я зайшоў у кашалёк і перавёў іх у юсдт. стала 15.96
Мінімальны вывад на юсдт 25. і трэба яшчэ задэпіць. атрымліваецца трэба задэпнуць мінімалку. нейкую. плюс дагоніць балік да 25? інакш ніяк?
Так, мінімалку можна 1 USDT я потым 50 падняў ўсё роўна срэзалі да 25
Хто ў тэме, падкажыце, мне трэба 20$ дэпнуць, каб вывесці, з піастрыкса 20$, а з крыпты 50$, бо трэба яшчэ ваґер адкруціць х3. Хачу папоўніць піастрыкс у еўра, задэпіць, адыграць і вывесці тое, што застанецца, але ў мяне пытанне такое: з піастрыкса я змогу вывесці на карту ў рублях – яны канвертуюць пры вывадзе? Ці толькі праз крыпту праганяць?
еўра канвертуецца аўтаматам пры вывадзе.
Які пароль на турнір па покеры?
Ведаю спосаб, як хутка і пры звычайнай комсе выводзіць з піастры на карту. Яго ўжо агучвалі ў нашай тэлеге. 3 разы спрабаваў, тры разы праканала. Але я яшчэ выкарыстоўваю юмани пры гэтым. Хаця і без яго можна абыходзіцца.
Хаця хз, можа зараз і так вывад стаў працаваць наўпрост на карту эфектыўна.
Вэйджар (x40) Максімальны вывад 2000р (паміж актывацыямі промакодаў павінен быць дэпазіт) Промакод = 4PbcKYZ
Буй .
Абмежаванні па колькасці актывацыі.
Атрымаў у TWIN з тых спінаў 800р. дакруціў да 1500.
Паставіў на вывад у LTC. Вывялі за 10 хвілін.
Здзівіўся. Дэпaў туды на колькі памятаю не рабіў.
Агуч, калі не сакрэт, думаю, многім тут спатрэбіцца
З піастрыкса перакладаеш на сотавую сувязь, у мяне, напрыклад, Билайн. Далей праз дадатак сотавага аператара можна перавесці альбо адразу на карту, альбо так, як я раблю цяпер – пераводжу на юмани. З юмани па СБП на карту без адсоткаў. Цяпер палічыў, з 2К прыкладна 130 рублёў камісіі, але гэта не дакладна (што да камісіі). Усё, здаецца. Пытайце, калі што. Знайшоў інфу ў нашай телегe, ну гэта ўжо казаў.
А сам упершыню выпрабаваў гэта не так даўно, калі ў риобет спіны давалі. Падняў потым на стаўках і вывёў такім чынам.
Агучыў ніжэй, ужо вышэй)
Гэта ў асабістым кабінеце Билайн, напрыклад. Увайсці ў сэрвісы., электронныя грошы (калі праз юмани), а так калі прамы пераклад на карту, я па працэнтах не скажу, калі шчыра. Ён знаходзіцца дзесьці на галоўнай старонцы.
а навошта з юмани то перакладаць у юмани ёсць свае карты
У мяне віртуалка. Пластыка няма.
зразумеў. у мяне чамусьці з Юмани па СПб даюць за дзень перавесці толькі 3500 . што за х …?
Дык гэта ў ўсіх банкаўскіх сістэмах, як я ведаю, так, 3500р у суткі. Можа хто паправіць мяне. Але т-банк і юмани дакладна. А так плаціць дзядзьку даводзіцца, калі сума вышэй(
Дзякуй за савет, у мяне ўжо год на МТС вісіць 22к і на T2 амаль 60к 3 месяцы.
Там блакуюць бабкі і патрабуюць пацверджанне перакладу, кідаеш скрыншоты піастры – шлюць у лес і патрабуюць спосаб папаўнення піастры з чэкамі, паказваеш пераклады з казіно і пажыццёвы блак бабак.
Выдатны спосаб, ўсім раі – затое безлімітка на мабільную сувязь будзе, на ўсё жыццё.
UPD. У сябра з перакладу з Зеніта афшорнага 5к таксама вісіць на МТС амаль год (праедзена аплатай рахунку).
Увогуле дзейсны савет.
які слот браў і дзе што гуляла ?:)
На Теле2 ёсць магчымасць купляць хвіліны/ГБ з той сім?
Я даў рэкамендацыі і ўсё. Калі вы сумняваецеся і не вераце. Прабуйце на невялікую суму, пакуль працуе. Можа і перастаць працаваць, калі народ нахлыне. Я сёння спецыяльна зайшоў праверыць, там асноўныя сотавыя сувязі працуюць. Ды самі ўжо зайшлі і праверылі вы.
Я ў покер) gl мне, калі ласка.
дзякуй містар. вы дапамаглі
4 слот. там бонуску злавіў, накруціла 60+$. Адмываў у маскоце і ў прагмаце.
Рэбята, па проміку CH50 у якім слоце даюць 50 фс? Не магу знайсці ((( казіно Ябетс
Сябар, як я магу табе не верыць, калі мае бабкі і мае акаўнты заблакаваныя і мае грошы завіслі на гэтых самых акаўнтах, ці табе скрыншоты скидаць?
Я да таго пішу, што твае парады – пустэча/параша, якія могуць пазбавіць людзей грошай – назаўсёды.
У наступны раз, калі пачуеш нейкае ноў-хаў, то хаця б загугль, або пацікавіся, каб рэкамендаваць.
Прыпяць, вось ты, вось зараз, рэкамендуеш тыпу вывод на МТС, яму там пажыццёва заблакавалі 100к і як ты сябе будзеш адчуваць?
Тут нядаўна для чэмпіёна чалавек кінуў 3 промакоды на 200%, адзін актываваў учора, сёння захацеў яшчэ, а не атрымалася, ludik200 і first не актываваліся.
Можа ў каго яшчэ ёсць?
Вось я дурэнь:))))) проста трэба было старонку актываваць, абодва працуюць!!!!
Падкажы, калі ласка, гэтыя бонус-коды можна адыграць у раздзеле спорт?