Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,268 Адказаў
|
597,533 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Учора размаўляў з чалавекам. Ён сказаў, што яму вывялі без дэпа.
Цябе таксама разблакавалі?
Зразумеў.таксама паспрабую….таксама разбанілі пасля скаргі…о, блін ужо вывелі…. вельмі добра
Таксама другі раз спрацаваў промік у пд… Ну даволі жырны бонус атрымліваецца) другі нават адыграў, толькі вось потым пд у сваёй манеры перастаў гуляць
Ybets промо CH777
а дзе фрыспіны? як туды трапіць?)
Учора адграў бонус, але не вывёў, заліў усё, другі раз не актыўны, як гэта працуе хз
ой , ладна. 6,5 усдд наачыслілі ,хз за што, напэўна гэта ён
7 фрыспінаў далі
Twin
БОНУС 25 ФРЫСПІНАЎ у Fortune Gems 2
Як актываваць бонус-код ⁉️
1️⃣ Запусці Fortune Gems 2
2️⃣ Перайдзі ў Налады гульні ⚙️
3️⃣ Націсні на падарунак🎁
4️⃣ Увядзі бонус-код: NAPNYUGTA3 😮
Колькасць бонус-кодаў абмежаваная – 5️⃣0️⃣0️⃣ штук❗
Leon таксама падаецца працуе я хз
Як называецца слот? Актываваў , не магу знайсці слот .
Вось
не памятаю, нейкі ад маскота з драконамі
У Immerion той жа код працуе.
Спіны у Lucky Year 25
Дзякуй. Усё спрацавала. Думаў гэты слот нічо не выдае ніколі.
А мне накруціў 800р
Я хз. мне ніякага дэпазіту для вываду не трэба, выводзіў ужо некалькі разоў з іх сеткі, мне звычайна выводзяць калі не ў гэты, то на наступны дзень, да таго ж я нікуды не спяшаюся, паставіў на вывад і пайшоў далей…
ЗЫ. Уже ў касе!
Leon афшорны той жа код тая ж гульня спрабуйце
у мяне толькі ў твіне спрацавала
Хлопцы, падкажыце Twin нармальна выводзіць? Верыф прайшоў, 80$ паставіў на крыпту з прома,вывад у апрацоўцы
Хлопцы і дзяўчаты, куды з юмани можна дэпазіт зрабіць, хто ведае?)
Я не разумею: гэтыя фрыспіны без вэйджэра? ці як, у мяне няма вэйджэра або ў тым слоце толькі адыгрыш?
Так, без вэйджара
У Водку заўсёды з Юмани дэпіў, ды і ў Риобет таксама
можна ў everum або vibe задэпіць. вываду на юмани ў іх няма, так што трэба будзе ў сапорта ўдакладніць. мяне на крыпту выводзілі
Адбіў і сёння, вывёў 2к
Дзякуй, хлопцы!
Можа каму спатрэбіцца. Хто на BRM зарэганы, у раздзеле Bankrolls ёсць казік Spinly. (скрыны) Пасля рэгі па спасылцы, у самой казіне ў раздзеле Карман кожныя 45 хв будзе налічвацца па 5 спінаў. Калі назбіраецца 20 фс, выдасць 4 слоты на выбар у Betsoft. Вэйджэр калі не памыляюся 45. макс вывад 50$. Каз глючны, пры гульні бывае памылку выдае, даводзілася часта абнаўляць старонку. Адмыў, вывелі за некалькі гадзін. (на бітку комса) без вэрыфа і дэпа.