Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,034 Адказу
|
581,483 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты можа зайдзеш і паглядзіш, разумнік, я адкруціў, а зарэгістраваны там ужо 5 гадоў як, ты перш чым што-небудзь пісаць падумай
Гэта для цябе дурніца
Увогуле, адказваюць на працягу 24 гадзін, у крайніх выпадках да 72 гадзін – застаецца толькі чакаць
З панядзелка па пятніцу, сб і нд не выводзяць, тыпу выхадны – мне адказалі яшчэ тады
TEA1
Твин
LAP1 SLOTT
Дзе там увесці промакод?
Ён ужо не працуе, а так у профілі бонусы націскаеш
Профіль і на плітку клікай “ Мае бонусы ”
Мне сёння адказалі ТАК – бо ў вашай краіне ўведзены абмежаванні на азартныя гульні – мы адправілі запыт – праўда на што і куды – у ЦУПИС чтоль я не зразумеў – але тыпа чакаюць адказу , і Ігарькоў з Расіі =)))
Хлопцы, ну калі ласка, не на людзях…
да ўжо позна. мы і так зразумелі, што ён ссецца на вуліцы
Жорстка, канешне. Першы раз такое бачу, заўсёды быў вяртанне з адмененай гульнёй каэф1 . А тут цэлы экспрэс, вяртаюць стаўку/грошы
Так быццам усё нармальна? У цябе экспрэс з трох падзей – адну разлічаць з каэфам 1, астатнія з тым каэфам, які быў спачатку. Нідзе не бачу пра вяртанне ўсяго экспрэса.
Бяжыце, дзяўчына, пакуль не позна з гэтага балота, куды-небудзь у інстытут псіхалогіі
А што не так з гэтым казіно ?
Гэта не казіно , гэта аднападобная эпічная сметніца – якія нафіг 20 рублёў за падпіску на ТГ ? Ды і афармленне сайта знаёмае …
Хз, нейкая лухта, каб увесці промік трэба пошту пацвердзіць, а за пацверджанне пошты аж 150 фс даюць, толькі вось ліст не прыходзіць ужо з 3-га разу.. тым больш 20р за падпіску на тг – гэта моцна,.. падаецца на скам-сметніцу – аднаразоўку, такіх цяпер штампуюць ледзь не кожны дзень
Не ну так не задаволены, быццам гэта не яны табе 20р даюць, а ты ім 2к зялёнымі😁😁😁нічога ж па факце не губляеш 🤷😁
Ды я не выказваў свайго незадаволення😁 проста як бачу – сказаў, варта гэта ўвагі ці не…а так каму не лянота можа хай і пасалодзяцца з гэтымі 20 рублямі, нічога страшнага не адбудзецца👍😁
Калі ты з гэтых “20” рублёў , яшчэ не дай бог адмытых выявіш што максімальны вывад 500 рублёў , а ты занёс 20 000 … , а каб вывесці трэба дапніць зверху 1000 і адкруціць яе яшчэ тры разы .
… =))) Не багі гаршкі абпальваюць…
Гэта з разраду ап ікс і аналагаў, як то меў неасцярожнасць пагуляць у адным з іх, там умовы для вываду самыя бязглуздыя, 1000р выйграў у стримера і хацеў вывесці, але не тут-то было, там сто прычын, каб не выводзіць, каб мець магчымасць вываду, вам трэба здзейсніць (спачатку быў дэпа) пасля дэпа і х3 таксама адмовіліся выводзіць, у вас павінна быць за тыдзень ставак на суму бла бла бла…. Паколькі вы не здзяйснялі ставак на гэтую суму, вывад вам недаступны, а потым яшчэ некалькі ўмоў тыпу першага, я добра запомніў гэтыя скамы, больш туды не лезу нават за халявай, бо яе там няма ад слова зусім…
![]()
Медыя ад удзельнікаЯк я зразумеў, няма сэнсу набіваць у иммерион пасля адыгрышу: пасля дэпазіту 1 бакс набіў 50, прыйшло начным лістом – Макс вывад 25, вярнулі на баланс. Маглі проста спісаць суму і вывесці. Зноў паставіў на вывад
А які сэнс вось гэтага?И прамакода на буй на 25 актывацый?