Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,034 Адказу
|
581,483 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Згодны. Прапаную яму вывесці на мой адрас кашалька, ты як думаеш?🤣
“Гэты промакод вам недаступны”
Як вы адкруцілі бонус або толькі ў мяне жудасна лагае што immerion, што ybets казіно ? Галоўнае яшчэ з балансу спісваюць сродкі , стаўку а спін не круціць 502 памылку выдае..
Аналягічна – альбо ўзровень, VIP не падыходзіць, альбо для пэўных гульцоў (рэфаў).
Магчыма, задудосілі наплывам. Спакойна ўчора адкруціў. Дала нейкую капейку, з яе зрабіў 300 баксаў, абмяняў на максімалку баксаў, стала 20, палез далей, зноў да 300 падняў. Трэці раз так не паднімецца, хутчэй за ўсё, таму паставіў на вывад 😀
Та ж хрэнь, немагчыма круціць, а зараз яшчэ не вечар.
Хутчэй за ўсё.
Адкруціў з перадапошняга бонуса 10$. На гэтыя 300фс наплыў велізарны, усё лагае, вісне. Лепш пачакаць, пакуль зліваюць да вечара.
NOGFWKYTPFX гэты свежы
Рэбята скіньце код з ліста юбетс які на 25
А дзе шукаць гэтыя спіны?
У иммерион са спінаў дало 5.47 баксаў за 15 хвілін, дзе-то злавіў 300 баксаў. Макс. вывад – напісана х3.7, не зразумела толькі дзе паглядзець, колькі адыграць засталося
ElegantSpins заблакавалі ўсіх з Расіі. Так што тыя, хто чакае і спрабуе прайсці верыфікацыю- можаце не спрабаваць далей
Пасля адмывання, у касе мяняй imr на баксы. Там убачыш максімалку. Сам адыгрыш таксама ў касе бачны, мабыць
Дзякуй, усё, убачыў, якраз хопіць адмыць
Адмыў увогуле 20 баксаў максімалка
Ну ў мяне таксама так бывала. Але я далей пайшоў гуляць
Усім прывітанне. Хлопцы, падкажыце, на ybets мін дэп на usdt 1 бакс? Ці я памыляюся?
Америо 25 спінаў паспрабуйце мб персанальнае
![]()
куды ты прапаў з тг?
Дзякуй, спрацавала, праўда ўсяго дало 22р)
Гэта база,мне кожны дзень давалі па 10 спінаў у олімпусе за 3 узровень, за год я нават блізка не быў да таго каб адыграць. На днях яны змянілі сістэму узроўняў і скінулі ўсім.
На ybets увогуле цяпер не ўвайсці… Застаўка крутзіцца і ўсё. І ў мабільнай версіі і ў камп’ютарнай
Нават калі заходзіш, пасля кожнага спіну памылка, хаця па-іншаму і не магло быць))
Канешне, там у ТГ ужо па групах разышлося, сервак у іх слабенькі, вангую – прыкрыюць лаўчонку як звычайна.
А яя