Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,036 Адказаў
|
581,568 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
скажыце на камп’ютары пачалі тармазіць слоты ,а на айфоне ўсё норм
Снетч таксама чакайце!
Прыходзілі гэта) Меў задавальненне пісаць уручную гэтую камбінацыю літар і лічбаў… + не забудзь побач яшчэ напісаць, на якую менавіта крыпту выводзіш і сетку, у мяне і раней дакопваліся, давялося перарабляць
Правайдэр аднолькавы ці розны і там, і там!? Гэта першае!? Адпаведна хуткасці могуць адрознівацца або хуткасць інтэрнэту можа падаць пад нагрузкай у гадзіны пік, цяпер якраз 21.00 па Маскве, час нагрузкі на ўсіх правайдэраў і аператараў.
Плюс ачысціце кэш у браўзеры ПК!!! Трэба рэгулярна гэта рабіць! Зноў жа, які проц і колькі памяці вольнай, таксама шмат значыць і якія праграмы запушчаныя на ПК! Можа вы запусцілі відэарэдактар адначасова і апрацоўваеце якое відэа🤔🤣😎
Ну і што за казі?! Розныя казі па-рознаму “выконваюць”!
Гэта асноўныя пытанні, якія трэба вырашыць!
Дарэчы! У мяне зараз хатні Мегафон паўгігабітны падупаў па хуткасці!!! Я ў Маскве, інет заўсёды стабільны, але тым не менш…..
А вось МГТС хуткасць трымае, там гігабітны тарыф стаіць, 930 чётка трымае і пінг 0.4 мс
Зараз ёсць новая тэма, можна лутаць у іх у іх новым боте. Але там за абуз , баняць аккі па 8.12
хлопцы , хто сутыкаўся з падобным у Pinco…увогуле спакойна мыў вагер у пг софт, вырашыў выйсці адпачыць, заходжу, а адрас ужо не працуе, ну ладна новае люстэрка знайшоў, заходжу… а ніяк сайт увесь тармозіць, дадзеныя для ўваходу нават не магу ўбіць, праз нейкі час зайшоў, не магу зайсці ў казіно на старонку са слотамі…пачакаў, запрацавала, зайшоў у свой слот, а ён як падмянілі, зусім памёр….Прывітанне, канфетка!, што яны там ртп рэгулююць ці што? як думаеце, хлопцы?
-2500 за 5 мін
тэл пачысціў, перазагрузіў, зноў такая ж рэдыска
Было падобнае не адзін раз. Лепш тайм-аўт узяць. У Вавадзе ўвогуле быў прикол, выхожу са слота, а сайт ужо заблакіраваны. А я на заблакіраваным сайце пг софт кручу, якімсьці бокам.
У мяне такое было ў казіно daddy. Там усё роўна, слот з серверам, калі ў канэкце, ён будзе працаваць)
сук..і…эх як цяжка тайм-аут узяць…в кроссовках, было 7 , стало 2
Сайт(Вавада) тупа пракладка, слот круціцца на серверы правайдара.
кароч пинко так і бесіць…сайт ледзь грузіцца, можа сапраўды тут разумныя людзі казалі час пик
Я, каб узяць таймаут, кладу тэлефонон, бяру ноўтбук, і ўключаю гульню па тыпу cs2.
яшчэ цікавы момант у пінко, у дадзены момант калі ачысціць браўзэр, пры ўваходзе спачатку выдае памылку першы раз, на другі раз заходзіць і так пастаянна….
ад гэтага нейкім чынам пахне гаўном
Тое ж такая фігня, бесіць пастаянна. І ўжо не хочацца ў іх гуляць.
пачакай проста, бывае ў іх такія памылкі выскакуюць… а на конт перазаходу ў слот пасля тэхработ – не ў адным казіно заўважаў што іх як падмянілі
Проста збіваецца сесія, таму і rtp змяняецца. Вось і ўвесь адказ
У мяне так ужо вельмі даўно! Адразу пасля пераходу з Pin Up на Pinko, быццам з таго моманту.
тое самае
І я таксама так😭
ў мяне і сябра ўвогуле не рэгістравалася праз хром, давялося ўсталяваць оперу, толькі пасля гэтага ўдалося зайсці з нармальнага браўзера.
Лепш гуляць праз кампутар, а не праз тэлефон. Праверана ўжо гадоў так 5.
??
ні х… сабе,гэта казіно ў чорны спіс адназначна…
даўно туды не рабіў дэпазітаў,цяпер і не буду
напішы водгукі абавязкова за такое
А што з верыфікацыяй крыптакашалька не так? Роялы таксама патрабуюць гэта!
Ну дапусцім вы гуляеце ў казіно і робіце з пиастрикс і здымаеце туды ж! Выгралі 1 Кк. Я ўзламваю ваш аккаунт і без праблем здымаю на свой крыптакашалёк!
Што тут не так? Так, гэта нязручна, але калі ўкрадуць грошы вы ж самі будзеце негатыўна пісаць у падтрымку гэтага казіно!
Дзіўна што гэта даводзіцца распісваць/ тлумачыць!
Узламаюць крыптакошалёк 🤣