Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,578 Адказаў
|
611,998 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, напішу канешне, яшчэ і на аксах напішу, там за іх галасавалі і таксама ёсць іх прадстаўнік, проста пачакаю, што яны адкажуць, саппорт сказаў, што гэта памылка і яны гэтае пытанне паставяць у прыярытэт, але паглядзім, што адкажуць…
Я тыдзень таму ў банду дэпаліў да гэтага часу дэпазіт так і не прыйшоў падтрымка адно і тое ж чакайце ў хуткім часе(
Я ў гэтай помойцы як з першага дэпазіту падняў да 20к, так і пачалося: паніка, сліны, соплі з дакументамі… То не тое, то гэта не так… У выніку плюнуў, тупа ўсё назад зліў (благо 500 толькі сваіх было) і заблакіраваўся пасля гэтага. Усю рассылку ў спам накіраваў… Больш туды ні нагой… Лажа там і балота…. Да гэтага часу дзівлюся, як яны мне дазволілі падняць-to дзялішся)))
забірайце ў леон ру фрыбэты ў календары, быццам усім і без умоў
Прыкладанне не магу ўсталяваць, фрыбет быццам толькі ў ім, са іх сайта спампаваў, не ўсталёўваецца і ўсё, ужо і ігнарую антывірус, коснае прыкладанне…
ЗЫ. З 5-га разу ўсталяваўся, нейкая праверка бяспекі…
PlayFortuna 50 fs slot BookOfQueen,вейджар x5,адыгрыш за рэал. HG5XJPF
GODLIKEBOX MYTHICBOX LEGENDARYBOX Зноў працуюць, правярайце
Гэта куды?
І зноў шляпа не працуе..
У мяне ўсё актывавалася 😳 можа дэпаў не хапае ці ўзроўню?
Аркада
Вось і менавіта, што НІБЫТА ЯК….)))
Шляпа-то рабочая для Аркады, но ПЛАТНАЯ ШЛЯПА))) Такімі шляпамі толькі і зарабляць сабе ў страту))
А навошта ты ў комовскім глядзіш, калі пішуць, што на РУ фрыбет даюць)))
Ну ты не ў тым леоне ўзяў, бк. леон, а ў цябе на скрыне каз. 😁 я правяраю і там і там, але толькі ў бк. фрыбет без адыгрышу, а гэтыя казінашныя леон шляпа поўная…
У каго ёсць на piastrix 200 руб?
правярайце пошту, нарахаванне як заўсёды праз сапорт па спасылцы пераходзіш фрыспінаў няма
Так там такі сап, што заходзіш, чарга 20+, як толькі твая чарга, дысканект)
я зайшоў 15 было, доўга чакаць, але такога не было, каб абрываўся, заўсёды налічвалі
што-небудзь у чат пакуль чакаеш перыядычна адпраўляй.так не вылеціш
Да зразумеў я, хлопцы, зразумеў! Проста ў стаўках РУ не гуляю)))
увайшоў у чат да іх, адразу апісаў сэнс, і проста сядзіш і чакаеш. заўсёды, калі даходзіць чарга, калі нават не паспееш адказаць – ім усё роўна) яны бачаць зварот і адпрацоўваюць яго
Учора быў нейкім 25-м. Адразу адправіў скрыншот ліста ў чат. Праз сорак хвілін зайшоў, усё налічылі. Яны ўжо ў курсе, чаму там чарга.
Мне ў лісце прыйшло 100 спінаў, таксама скрын адразу адправіў, пакуль нічога
відаць, разлічваюць яшчэ 100 рублямі пабалаваць
Скаргу напісаў, можа, адрэагуюць хутчэй, а то ні адказу, ні прывіта…