Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,567 Адказаў
|
611,434 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Там, калі праз пошту пераходзіш, у адраснай радку ў спасылцы будзе месца, дзе напісана loyaltycode=
ці нешта накшталт. нешта пра код там будзе напісана.
і вось яго можна ўвесці ў прамо-код на сайце і ён спрацоўвае.
Калі ён у цябе там ёсць, можаш скінуць. Можа спрацаваць без падтрымкі і чаканняў.
У радку адраса такога няма, гэта можа праз код элемента глядзець хз. у радку адраса толькі фрыспін і гульня свит
А. Ды. Тут, значыць, не пракаціць. Фрыспіны, падаецца, могуць быць без кода.
Але можна мець на ўвазе, што там можа быць код. І тады яго смела можна ўводзіць у промакод. Некалькі разоў так рабіў.
Колькі яны дасылалі, я са рахунку збіўся, у іх ні разу не адыгрываў, хоць у іх братоў з такой жа механікай абмену іх валюты адыграў і выводзіў раз, а гэта казіно не паддаецца, ужо кручу і ведаю, што максвін з фрых на ўзроўні $5 – гэта калі пашанцуе, сёння дало $2…😂
Пракатіла тваё пісьмо, налічылі
А што так шмат, у мяне ўсяго 25
Што тычыцца ybets, у вас былі дэпазіты?
Ты паходу заселены казак!!!! Я 7 гадоў гуляю ў Рио, і ўжо 3-4 месяцы як у іх не проста праблемы а поўны п…..здзец, калі ёсць сумневы ў маіх словах паглядзі скаргі!!!! І прычым і з крыптай у іх таксама бываюць праблемы, і зараз я ўжо больш 3х сутак чакаю выводу!!! І ўвогуле не піз…й, Рио ў канчатковую сметніцу ператвараюцца!!!! А ты, братка, пішы скаргу, я з гэтымі рэзінавыімі вырабамі вырашаю пытанне толькі праз Леніна, і прычым вельмі эфектыўна – ён ім усё тлумачыць, максімум дзень-два і ўсё вырашаць
Так я вышэй напісаў , не слухай калі табе нахабна блудаюць, праблема ў Рио ўжо некалькі месяцаў, і з дэпамі і з вывадамі і з аддачай , у падтрымцы чмошнікі адказваюць стандартам , праблемы ў плацежнага шлюзу чакайце !!! Пішы скаргу дзень-два і ўсё адразу вырашаць , а той чувак які кажа што няма праблем Піз… Адкрыта!!! Або гуляе там раз у паўгода!!!
5$ макс кэшаут з гэтых, хутка яны ад 100 потым 50 потым 40…
9 дзён??? Хммм… Ну тады можа на 40-ы дзень знойдуцца…)))
Не ўводзь людзей у зман…
Дзякуй за цярпенне! Паважаны гулец, я дадаў для вас 50 бясплатных кручэнняў у гульнявым аўтамаце Sugar Rush са стаўкай x60 і максімальным вывадам сродкаў у памеры 50 долараў ЗША. Калі ласка, актывуйце кручэнні на бонуснай укладцы вашага профілю і атрымлівайце асалоду ад гульні
Рэбзя, можа, у каго ёсць бездэпчыкі ў Покердом або ў Раменбет або яшчэ куды ?!))
буй можа хто паспее mBrTOdI
У нас вось ёсць і поўна, але мы іх пры сабе трымаем, не скідваем.. чакаем пакуль хто-небудзь напіша і папросіць
Ад душы, паспеў )
Хто выводзіў са снетч або івілд, з фрыспінаў, якія яны рассылаюць, які макс кешаўт $50 ці іншы? Дэп патрэбны для выводу? Дажал я снетч з лістом Саньці, сёння толькі налічылі і то 25 фрых, яны далі 220р вярнуўся ў гэты ж слот і ён спінам выпаў, усе шанцы на адыгрыш, вэрыф там прайшоў даўно, дэпаў праўда не было і баланс у мяне ў рублях, а ў івілд у $ у снетч я пры рэге даўно быў, зэту́піў і рублі паставіў…
Макс кешаўт 50€ , дэпазіт рабіў мінімальны 20€ і пакуль х3 круціў – іпанула х1000, вывёў на крыпту 150, хаця было на балансе 200+
Атракцыён неслыханай шчодрасці 10к спісалі 😂
У еўра трэба гуляць,напішы ў саппорт ,можа вернуць. Калі спісалі да 100р, значыць Макс кешаут 100€, памыліліся яны
Ды-ды-ды…. Дагоняць і яшчэ зверху накінуць)))
Я гэтую іхнюю фішку таксама на сабе выпрабаваў))) Толькі мне як-то ўдалося з бездэпа 3500 тады вывесці. Цяпер відаць тарыфы змяніліся)
Драў саппорт, яны на марозе паспрасілі прабачэння і нарахавалі яшчэ 25 фрыспінаў, проста наркаманы, скаргу напішу за такое, нагла ўкралі выйгрыш… Самае цікавае, што сапорт пацвярджае, што мой выйгрыш 10000, але ў той жа час замест таго, каб вярнуць мне грошы, нарахоўваюць 25 спінаў у тым жа слоце, сказалі на пошту даслаць скрын, адправіў – пагляджу, што адкажуць, ну гэта рэальна не ў якія вароты…😂
Паспрабуй на іх скаргу напісаць. Усё ж у іх у ўмовах (калі ў правілах паглядзець), нібы макскаўт 50 еўра з такіх прамо. Адпаведна ў рублях павінна быць мінімум 5000. Але не факт, што гэта іх закране. Рэальных депераў у іх мізыра, таму і выкрайваюць як могуць.