Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,551 Адказ
|
610,146 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыкольна – да банкруцтва я яшчэ не дайшоў 😀
Ну так, з криптай у мяне таксама практычна няма праблем, а вось калі на карту – у іх усё праз раз праблемы.
Гуляў не спадабалася можаце паспрабаваць .
Гуляў здаецца нарм праблемаў ніякіх не было….
Той, хто часта выйгравае прызы, значыць тут нешта не чыста. У Рио ўжо адзін выйграў – ога, хлопнулі.
Па сутнасці, у многіх казіно выводзяць, але ёсць такія казікі, дзе маленькія выводзяць без праблем, а вялікія адразу кідаюць.
Я шукаў не знайшоў можа дзе ён там закопаны але я не разкапваў.
Даўно гуляў у гэтым казіно, раней было нармальна…
Галоўнае, каб выводзілі выйграем успеем заўсёды аўтамат дасць з надзеяй.
выводзяць імгненна на піастрыкс і ўпадаюць на рахунак таксама імгненна з яго. з картамі траблы ў іх
Хто-небудзь гуляе ў ондэграўндзе, яны выводзяць?? Хто ведае , ад іх прыходзяць спакуслівыя прапановы
Не варта, не раю, маленькія сумы будуць і тое пад пытаннем на дадзены момант хз як у іх справы, магчыма будуць выводзіць, але крыху большыя нават не вялікія ў раёне 10к заепуць..
Хлопцы вы не родныя выпадкова 🤔😁😂🤣 ўжо занадта нікі пачалі падобныя тёзкі і дата рэгі адна або з двух акаў камунікуеш, чаму так выдатна палімся адразу актывізаваліся 😁
Сёння клонаў развялося — хрэн пералічыш)) Але нават калі па адным, то мэты і задачы аднолькавыя)) — зняць коіны і бахнуць па краме. Вось так!!! Бізнес, аднак))
усім прывітанне , хто ведае варкаде няма праблемс з вывадамі ?
Не памыляюцца і мэты іншыя – што тут бонусы мёртвыя, якія можна купіць х10, 30, 40, бессэнсоўна – ідзі іх адыгрывай, ну а за супадзенне ніку.
Чэл наплодзіў акаўнтаў і бабло грабе,не перашкаджайце
Ну я не тое, каб сцвярджаю, але як бы шмат супадзенняў, 😁 хз можа рэальна гэта чыста супадзенне і не болей 🤔😁 а цяпер з гэтым строга – перавод поінтаў нават сярод правераных старычкоў форума забаранілі, калі толькі тавар набыць як ты і кажаш, але і там свае нюансы..
Фрыбэт з Mostbet цэлы квест: стаўка зайшла чакаў разліку ўвесь матч хоць падзея зайшла ў першым тайме на 37 хвіліне, у выніку 3,06 зайшло 1к з дробяззю ўпала на бонусны баланс 😁 з умовамі ” Для адыгрышу неабходна паставіць суму бонусных сродкаў у 3-х кратным памеры на стаўках тыпу “экспрэс” з колькасцю падзей не менш за 3 і каэфіцыентам кожнай падзеі не менш за 1.8.” 🤯
Кароч, няма сэнсу, як я зразумеў, да і сайт дрэнна грузіцца і падтрымкі няма, лайв чата , і яшчэ сумневы – занадта шчодрыя бонусы на х5 адыгрыш, дзякуй тым, хто адказаў
Такой умовы не патрабавалі? Цяпер міндеп павінен утрымліваць суму, роўную вываду, і яшчэ трохкратна пракручаны.
🤣🤣🤣
Вітаем! Мы хочам дапамагчы вам найлепшым чынам! Калі ласка, распавядзіце нам падрабязней пра тое, з чым вы сутыкнуліся або якое ў вас пытанне
чаму адміна адменілі вывад?
што значыць фарм канфіскацый
Вы парушылі два пункты:
10.2. Кампанія мае права прыпыняць, адменаваць або адклікаць выплаты або выйгрышы, звязаныя з бонуснымі сродкамі ў тым выпадку, калі ў нас узнікнуць падазрэнні, што Карыстальнік наўмысна злоўжывае імі.
10.3. Карыстальнік абавязваецца не злоўжываць бонуснымі сродкамі, прадастаўленымі Кампаніяй і іншымі партнёрамі, у тым ліку не выкарыстоўваць іх для махлярскіх дзеянняў. У выпадку парушэння гэтага ўмовы, Кампанія мае права заблакаваць рахунак карыстальніка без папярэдняга апавяшчэння.
якія махлярскія дзеянні ў мяне?
Мы прадаставілі вам пункты парушэння правілаў нашай платформы
У сэнсе злоўжываў?
як гэта зразумець – можна вызначэнне?
злоўжываць – неабмеркавана карыстацца чымсьці, ўжываць у большым, чым трэба або дапушчальна, колькасці
А дзе даведацца колькі і ў якім колькасці я магу карыстацца імі?
Мы не прадастаўляем гэтую інфармацыю
Так выходзіць што ў вас увогуле з прома нельга выйграць? і вывесці?
Па вашаму рахунку была праведзена ўважлівая праверка, у ходзе якой Адміністрацыя выявіла парушэнні. Памылак няма.
Як прабачце я магу парушыць тое, пра што вы інфармацыі не прадастаўляеце?
😐
Сістэма па выяўленні парушэнняў вызначае парушэнне па многіх параметрах, у мэтах бяспекі падрабязнасці працы сістэмы не падлягаюць разглашэнню. Памылак няма, па рашэнні Адміністрацыі вам заблакіравана ўводзіць промакоды
з лаяльнай боку адміністрацыя ў дадзеным выпадку не прыгожа паступіла….. няхай паглядзяць калі ў мяне вывад быў паспяховы апошні раз….
Праверка была праведзена ўважліва, памылак выключаныя. Рашэнне Адміністрацыі канчатковае.
смутна з правіламі і ўмовамі я не згодзен з вамі
Прачытана
Вы ацанілі нашу працу з кліентамі як дрэнную.
Анна
23:50
Калі ласка, азнаёмцеся з дадзенымі, прадстаўленымі для вас вышэй. Яны актуальныя і цалкам раскрываюць сутнасць адказу на ваша пытанне.
Якое казіно, такія і правілы. Скаргу ствары, можа Ільіч і дапаможа чымсьці.
Мяне гэты праект ніколі не прыцягваў, і ніводнага дэпазіту так і не ўнёс туды. Слухаў, што там мульціакі малявалі толькі так, калі занёс, каб не выплачваць.
Была ў мяне аналагічная сітуацыя .Кіднулі мяне з адмытым балянсам .Але растлумачылі ,маўляў ,паміж прома павінны быць дэпазіты .А без гэтага тыпу злы, ужываеш іх халву не, як у іх там прапісана .
Так часта тыпы самі юзаюць мульты, падазраючы, што яны самыя хітрыя і тупа мяняюць IP, або неўмела скідаючы уин.
Ты б бачыў, колькі такога ныцьця ў пастах стрымероў, дзе арды нахабных школяроў, якія робяць па 2 дзясяткі аккаў і ім не выводзяць.
Адзіны праэкт, дзе сапраўды малявалі мульты, каб не выплачваць, – гэта Лиибет, з тых, у якіх я гуляў і пра якія чуў.
А так, тэма з мульцікамі сапраўды двайная: вельмі часта дурні сапраўды мультоводзяць, а потым абураюцца, чаму ім не выводзяць бабкі. Я не пра аўтара і гэты выпадак, а ўвогуле.
Я, можна сказаць, сам калісьці быў такім, гадоў 10 таму.