Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,793 Адказу
|
620,325 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто ведае, чаму рокет мен казіно не працуе?
STARBOX толькі што зноў спрацавалі ў катах.
так. я ўжо аднаго адмыў і вывёў
СКРИПТОБЕТ СПОРТ прикольваецца піпец!!! Не магу адкрыць слот АВИАТОР, дзе купіў за ачкі лаяльнасці 50 ФС. Відавочна чакаюць, калі скончыцца тэрмін дзеяння… І ўвогуле, што яны там кураць, калі такое просяць??? Скрыншота ім цяпер мала. ім ФІЛЬМ падавай))))
Вывелі без депа… парадавалі …на літок
Скрын з чата рокетаў
выглядае як самазнішчэнне, і так-то помыйка рэдкасная, можна падумаць, што яны патрэбныя камусьці акрамя РУ аўдыторыі)))
Лічы, што спілавалі сук, на якім сядзелі
Не дарма я ў яго старэйшага брата запоўніў дадзеныя на дадзеныя Топар Жапарукоў з вёскі На@Yево. Там, дарэчы, у суседзяў сёння прынялі галоўнага рэгулятара камісіі па онлайн-казіно. За супрацоўніцтва з расійскім(?)казіно.
Авіятар у РФ забаронены, працуе авіатрыкс
Рио DUCKSPIN адыгрыш за свае х35
мабуть ёсць аматары збочванняў😁 хто-небудзь заўважаў у рио, што пры адыгрышы вагера за свае – слоты нібыта выключаюць? я спецыяльна нават пачаў выдаляць іх і проста круціць🤐
Так, я ўжо пашкадаваў, што запостыў, мне адразу рэпутацыю ніжэй за нуль зрабілі(((
ну сам як думаеш, тваё паведамленне падыходзіць пад назву той тэмы? у гэтую тэму б скінуў і ўсё, не ведаю, можа хто-небудзь возьме… у гэтай тэме ж не замінусілі
З спейси зарэгіўся ў новы каз, 100 фрых за рэгу і макс кэш х1.5 ад сумы фрыхаў, каротка фрыхи далі 40$ Усё абышоў няма нават згадкі пра бонус і пра тое, што я круціў, ніякіх гісторыяў, у саппарце адказалі – выйгрыш з’явіцца пасля дэпазіту 40$ і ўлічыце, што яго трэба будзе адыграць 45 раз… Проста геніяльна… 😂
Як жа я ад котаў худнею, як толькі выйграю на халяве, у іх траблы. То плацеж не працуе, то прапіска састарэла, то трэба нанова прайсці верифікацыю. Кучу праблем ствараюць, ЖАХ
Так Рио апошнія дзён 20 увогуле перастаў граць , магу сказаць з упэўненасцю што паходу Рио сдуўся і ператварыўся ў сметнік , год быў у плюсе граў амаль кожны дзень, а цяпер усё дзве тыдні 0 , ні аднаго вываду ! Не грае ўвогуле нічога ад слова зусім , відавочна перасталі аддаваць , і няма пакуль там чаго рабіць, х 10 бонускі открутить і тое не атрымліваецца!!
Тут і без халявы хрэна папоўніш, а каб вывесці, трэба яшчэ даказаць, што на вывадзе😂
ў іх вечна такія праблемы, калі вырашаеш вывесці што-небудзь 😅
гэта наўмысна так зроблена, каб ты зліўся
Странна. Але ў мяне такіх траблаў няма.
Выйграю з фрых перыядычна па тысячы ці паўтары. Рэдка, але бывае.
Вывадзяць на піастру без пытанняў увогуле.
Значыць НОС НЕ ДАРОС))
У Рио слоты жадныя – жах: праз 700-800 хадоў лавіш бонус у надзеі нешта нармальнае словіш, а ён пусты, як і наступныя бонусы, проста дарма…..
А навошта там тады граеце! Калі так усё дрэнна, навошта там граць і абурацца, напэўна проста адтуль трэба сысьці. Гэта не пытанне!
Мабыць у кожнага ёсць нейкія абставіны, каб гуляць у пэўных месцах. Я, напрыклад, ніколі не гуляў у гэтай сетцы, чытаючы інфармацыю і бачыў, як там усё нядобра. І тут такі выпадак, грошай было мала на картцы, а ў казіно, дзе гуляю – мінімальныя дэпазіты большыя і тут убачыў daddy казіно, таксама іх сетка, якраз падышоў дэпазіт і што ў выніку, гэты дэпазіт з 11 снежня не могуць залічыць)