Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,978 Адказаў
|
579,112 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дэпазіт знаходзілі хутка. Праз гадзіну пасля звароту знайшлі.
Так тыдзень таму выводзіла 1000 па СБП Сбер(хуткі вывад ад 1000 да 1000), так яны вывелі хутка, але не мне, на жаль 😭
Напісала ім у падтрымку, запатрабавалі выпіску са Сбера, што мне тая 1000 не прыйшла. А выпіска ў Сберы за той дзень фармуецца толькі праз 2 дні!!! Увогуле 9-га ў мяне з піастры не прыйшоў вывад, 11 снежня я сфармавала выпіску і адправіла ім. Сёння, 13 снежня яны мне вярнулі тую шматпакутную 1000 назад у кашалёк. Я яе памяняла праз чалавека. Ён мне на карту, я яму на піастрикс.
Вось так нейкім чынам😊😁
lHGvo5 буй
адразу зачапіла, 50FS Pond of Plinko [Relax]
Вейджар (x10)
Максімальны вывад 1500 руб
” Ваертанне бонуса даступнае з рэальнага і з бонуснага рахунку і толькі з рэальнага рахунку, калі фрыспіны атрыманы па промакодзе”
бетунлим з такімі незразумелымі ўмовамі могуць інтэрпрэтаваць як хочуць, таксама 49E8JB павёўся на гэтае прома з рио фрыбэт зайшоў депнул сюды падумаў з дэпа і з бонуса адыгрыш будзе, ага дадуць яны па стаўцы 220р 50 спінаў адыграць з іх жа .. куроёпы …лепш на стаўках бы працягнуў ставіць у рио )
А я, блэд, падумаў што ў казку патрапіў.
🤣🤣🤣
Правяраў інтэлект бота)
Гэта Bitspins365?
Ты злой, падтрымка тут ні пры чым. Трэба быць больш дабрэй.
Максімальная сума бонуса, якую можна атрымаць на рэальны рахунак, роўная х1 ад сумы бонуса.
Тэрмін адыгрышу фрыспінаў пасля актывацыі: 24 гадзіны.
Яны сапраўды там, хз, здзекуюцца з такімі ўмовамі, яшчэ ў тг лайкі за гэта збіраюць нібыта за бездеп, і колькасць актывацый кода абмежавана..
Вагерыць за свае сродкі х30, тэрмін адыгрышу абмежаваны, макс кэшаўт х1 🤯😂🤣 яшчэ і лайкі трэба набраць пэўную колькасць за гэтую хрэнь.
Так
Папоўніў рахунак irwin казіно праз СБП , ,сродкі не паступілі чат не адказвае да каго звяртацца?
Калі не адказвае, значыць праблема масавая, чакай, пакуль у чаце не адкажуць, і вышлі чэк, альбо пракруці ўніз сайта зайдзі ў раздзел кантакты і там будзе адрас электроннай пошты падтрымкі, туды паспрабуй напісаць.
мяне бонусы на Камеце падабаюцца,часта плюшкі бываюць
Усё тое ж самае і ў ybets – народу няма ў чаце, выдалі аператыўна. У чаце сказалі х50 вагер, а па факце таксама х80.
ага не.я ўжо хвілін 15 у чаце.ніхто не адказвае.ліст раніцай прыйшоў
Хз хвілін 20 таму, як скінуў скрын у ybets быў 2-м у чарзе, за 5 хвілін налічылі, у immerion 3-ці быў таксама за 5 хвілін налічылі, магчыма народ прачнуўся ) мне ноччу прыйшлі лісты ў 1 і 4:40 у immerion рэальна вагер х50 а ў ybets х80, слот нейкую фігню даў быў закрут на бонус і там і там але 3-ці скатэр не выпаў .
Так, я як напісала пост. адказалі адразу. насыпала шчодра) 33 цэнты ліст раніцай быў у 6.30
Роўна праз суткі прыслалі ліст, але я ўжо заеўся ім даказваць, што зямля мае форму чамадана ….🤯😁😂
Pokerdom, starda, daddy ўсюды дэпазіты па СБП не прыйшлі, ужо з 10-га числа разбіраюцца.
Сёння другі дзень барацьбы з імі, адрасная даведка з госуслуг не падышла для пацверджання адрасу, спампаваў выпіску на англ са Сбера, а там адрас рэгістрацыі банка, а не мой, ён злёгку адрозніваецца, сказаў, што па памылцы ўказаў адрас дачы, пракатала, але цяпер ім патрэбны абноўлены пашпарт, я ім сказаў, што мой пашпарт годны яшчэ 2 гады, па нашых законах РФ. На што пасля доўгай паўзы мне адказалі, што перададзелі докі ў службу верифікацыі, адказ прыйдзе на пошту ў прамежку 24-48 гадзін…. Такога гемару даўно не памятаю, яны нават пф. перасягнулі той, які з селфі даставаў… )
Праз чат па скрыну тутэйшаму хутка налічылі, толькі карысці мала… 😁
Ужо другі раз такое адбываецца з верыфікацыяй – яшчэ было адно казіно, не памятаю назвы, таксама давалі за верыфікацыю бонус і там не змог ім даказаць, што пашпарт сапраўдны, дзейны да дасягнення 45-гадовага ўзросту, яны ўпёрліся ў дату выдачы і ўсяго, мае лагічныя аргументы ні да чаго не прывялі і нават тое, што я шмат дзе праходзіў, праходжу ў казіно, бк, крыптабіржы і г. д. верыфікацыю па гэтым пашпарце праз сістэму Sumsub…
Замоў сабе малюнак, гэта недарага каштуе. Калі, вядома, вывад таго варты.