Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,863 Адказу
|
624,259 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не напісалі, што трэба ўнесці дэпазіт
А хто то памятаю тут напрагаўся і ядам плюўся, што каз авно там не выведуць рф. гэта фігня… Такім людзям сцёпкі ў рот вставляць, каб не збівалі і не няслі бярую, не ведаючы падрабязнасцяў…
ужо не працуе
ён жыве максимум 1-2 хвіліны, у вялікай сям’і не шчолкаюць
Адкрыю маленькі сакрэт, ён ужо больш за гадзіну як не працуе, я таксама пралецеў…😂
Neon club – Game 150 р
Толькі для тых у каго быў хоць адзін дэп ,час абмежаваны
Яны адрубваюць адразу, так! Я 2000 зняў і ўсё! А анлім наогул адрубіў за тое, што я выйшаў у невялікі плюс, напэўна не больш за 40К, прыкладна:))))
Ybets 13 фрых бездэп, правярайце аккаунты
дэпы былі? пусто(
Не, не было дэпаў
тады мяне абдзелі гады)
free_gold промо joinus
Riobet хутчэй індывідуальна, але ўсё ж праверце пошту, аккі ўпершыню 500р фрыбэт прыслаў .
🤣🤣🤣
Сіетка катоў засыпала промамі, зноў працуе STARBOX, і, як пісалі, нават без дэпазіту) яшчэ не чэкаў што і як, моцна не штурхайце)
Таксама за дэп працуе толькі ад 1000
Ахахахах, віншую, шчыра, ад душы 🫡
Дэпазіт па прома пэўна таксама завісне
І сапраўды цяпер зноў STARBOX у котах адыгрыш за бонусныя.
У Комете, р7 і кент спрацавала як у старыя добрыя. бездэп.
у дэдди дэп папрасіла.
Хз ад чаго залежыць, але ў мяне на ўсіх за бонусы.
PLUSBOX другі нідзе не спрацаваў.
піастрикс сабака женского полУ з’еў деп на рахунак не прыйшлі.Ужо больш за гадзіну шукаюць плацёж.У каго то было так? Праз колькі знайшлі або не знайшлі?
У іх самыя лаяльныя падгоны ў тг. не тое што ў гелемара, або котоў, з вагерамі, якія адразу псуюць настрой, сюды промік не стаў кідаць, бо там іх разбіраюць як гарачыя пірожкі, але пазней закіну промік на Буй, уключыў апавяшчэнне – як выкладуць, адразу прымацую!
Кіну, бро, ад буя – буду маніторыць тэму, можа паспею актываваць.
Калі як – ад 15 мінут пасля звароту, загрузкі чэка аплаты, перакладу, максімум суткі чакаў, а так у іх па рэгламенце, відаць, да 72 гадзін або 48 дакладна ўжо не памятаю.
дзякуй.паграла блін