Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,977 Адказаў
|
579,020 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У спорце выбірай падзею, і ў акне для стаўкі будзе падменю, дзе можна выбраць фрыбет.
На Lolly bet таксама прыходзіў ліст, што за водгук на Trustpillot даюць 10 еўра. Напісаў водгук, і пакуль я ім не скідаў скрыншоты, што я рэальна там гуляў, яны ні ў якую не публікавалі мой водгук. Але я ўсё-ткі дамогся 🤣
ну было і было
Дзякуй друг, актываўся.
Дзякуй, таксама ніяк не мог знайсці, толькі не зразумеў – там турнір ідзе, напісана бясплатна, але пры загрузцы турнірных слотаў нічога не адбываецца, няма спінаў, бясплатных фішак. А ў іншым заходзіў, там таксама нібыта бясплатна, але па факце патрабуецца 1 алмаз для ўдзелу, якога ў мяне няма ) можа і тут так само, хто-небудзь прыняў удзел і народу падазрона мала ў ім, яшчэ больш заплутаўся )
Удзел бясплатны ў гэтым турніры. Але паінты атрымліваеш, гуляючы на свае ў гэтыя слоты, іксі плюсуцца. Праўда, незразумела, як)
З 4х x500+ у розных слотах, відаць, засчиталіся 2.
У цэлым, криптобетспорт змяніўся ў лепшы бок, табліцу лідараў паіноў за выкананне заданняў.
Настальгія прама па vera&john і іншых казіно з сярэдзіны 2010-х)
Яшчэ б выводы не праводзілі кожны дзень у раёне 11-12 eet, а зрабілі б як у gamdom – імгненныя на крыпту, увогуле супер
Тое ж пусто,мб пасля дэпазіту будзе актыўна
![]()
што там з гэтым крыптабэтам. далі фрыбет 5 еўра і нешта не магу нідзе знайсці. куды трэба заходзіць то?
любы матч у спорце, адзін, з каэф. не ніжэй за 2
унізе будзе выпадаючае акно для бонусаў
выбірай 5 еўра
да што-то нічога не з’яўляецца. там хоць без вагера, а то я зараз буду депаць, каб фрыбэт забраць без вагера.
Пытанне ад тупога,трэба ўбіваць дадзеныя якія на казіку ці на траст пілоце?
![]()
Без вэйджэра, так. Выбраў падзею, унізе купон з тваёй стаўкай, націскай, унізе выпадаючае акно
Зрабіш стаўку, убачыш канчатковую суму за вылікам фрыбэта.
добра дзякуй. можа зьявіцца цяпер ці пазьней.
Твин з іх календаром. Можа ўжо абмяркоўвалі тут… Камусьці выпадалі там бездэпы?
Не, вядома, бо яны жадныя. Навошта ўвогуле каляндар робяць.
да гэтых жаб і заходзіць няма жадання, у іх там некалькі дзён запар 15 фрыспінаў за дэп 2500 і яшчэ фрыбеты з вагерам х5 за такі ж дэп, няхай яны там самі з сабой гуляюць…
яшчэ і бясплатнае кола з’явілася раз у суткі… у асноўным поінты – 0 выйграеш. Daily Wheel
Я ўказаў дадзеныя ад казіно, імя і адпаведна пошту, а там, што ў казіно і на форуме яна адна ў мяне так як пацверджваў водгук з дапамогай той жа пошты што зарэганы ў казіно.
Пакуль пусто на рахунку .
Навіны з дискорда хто залутаў у сацсетцы кэш падчас чорнай пятніцы і проста тыя хто чакае выплату прызавыя за турніры.
Бяздэпазітны бонус з вялікім Вейдэрам бяскарысны бонус .
У мяне там 100 ойра за турніры вісіць у чаканні, ужо амаль 2 тыдні.
у TG Ybets 25 спінаў
Пераходжу па спасылцы… піша, што гульня пакуль недаступная. Паспрабуйце пазней.
Хаця асобна слот можна адкрыць і ён працуе.
Бота знайшоў у ТГ,через яго 100 фрыспінаў даюць , вейджар х60,кешаўт 100$
Гэта іншае,рега праз бота дае 100 спінаў,добрая тэма дарэчы
Гэта для навых рэгаў, таксама паспрабаваў, з ПК не адкрываецца, з тэлефона ўвеў свае дадзеныя і ўсё роўна паходу стварыўся дубль, адкруціў гэтыя фрыкі 10$ зашоў з ПК у свой ак няма там бонусаў, значыць дубль стварыўся, хз. як гэта можна было на аднолькавую пошту і пароль стварыць другі ак…