Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,976 Адказаў
|
578,958 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так табе па выніку выдалі 5€ ? Ці ў чаканні на праверцы ?
Падкажы, што далей націскаць, нешта не разумею, пошту туды ўводзіць ці чакаць, калі апублікуюць?
На пошту прыйдзе 4-значны код, упішы яго ў акенца .
І скрын не забудзь зрабіць, калі апублікуюць, і паставіць 5 зорак.
Мне у выніку нават гэтага не прыслалі,но сайт з маёй падсеткі перастаў адкрывацца![]()
адмянілі, але напісаў што і як, каб вярнулі назад водгук.. таксама чакаю адказу
Мне пак што такое пісьмо “шчасце” не прыйшло, а водгук усё яшчэ на мадэрацыі, “Ваш водгук чакае публікацыі” трэба было ўвайсці на гэтым форуме была рэга, так думаю было б больш шанцаў на публікацыю, я ўвогуле ў пачатку думаў аўтаматычна налічаць пасля адпраўкі скрина ім у чат казіно.
Увогуле прайшоў я “цэнзуру” мадэрацыю , думаў не апублікуюць ) пятака € пакуль няма, не налічылі на акк.
Таксама даволі хутка апублікавалі, заходзіў праз гугл-акк (той жа, што прывязаны да казіно, ну так, на ўсялякі выпадак.) бонусу пакуль няма, ды і ўвогуле чаму-то не дае зайсці ў адвент-каляндар заразу, малюнак нібыта ёсць на галоўнай але не клікабельны
Так у іх там чорці што робіцца… На коле выпалі падарункі — 25 ФС і 20 €. Пакруціў фры, упала на бонусны баланс, але адыгрыш, як я зразумеў, з рэала. А тыя 20 € увогуле кудысьці зніклі. Сёння фрыбэт 5 € таксама не магу знайсці… У падтрымку напісаў праз пошту, але адказ надзвычай НЕзразумелы… Унёс дэпазіт пад прывітальны бонус, але адыграць не змог… Вызначанага меркавання пакуль няма, але з календарам у іх відавочна нешта не тое.
календар на падыходзе, толькі што зайшоў яшчэ нічога няма, можа пазней з’явіцца што-небудзь
ёсць
Што гэта? Пакажы, укажы дарогу ) дзе на скрыне каляндар? У цябе пры лагіне выйшла гэта прапанова, бездэп калі так то гэта не каляндар, а індывідуальна на днях такое ж было.
Буй 5DPa6KS
Прыйшло на пошту,сам не праходзіў еўрапраў не маю 😔 🔗
У ўсіх буй церпіць 🤔😁 пару спінаў і выкідвае не тое, што са слота, а з акка ..🤯😞
Адны і тыя ж тыпы пастаянна капіруюць промікі з галінкі каментарыяў і выкладваюць у асноўную галіну для промо. =)))
Сапраўды, навошта самому нешта шукаць, калі тут усё гатова.
Да не не думаю, што Юрый спецыяльна гэта робіць, ён ад душы іх пастыць , проста не паспявае хуткасць не та ) сам кстати тут хацеў скінуць, но на пару секунд апярэдзілі, а бывае ў адну секунду адначасова постуюць тое ж прамо, і часта, многія не падпісаныя на абмеркаванне бонусаў а на бездепы падпісаныя вось адтуль і чэрпаюць інфу.
Гэта ад данлудана промо, там такі набег адбываецца на буй кожны раз, што ён, бедняга, хвілін па дваццаць у муках барахтаецца
калі ты пра криптобэтспорт, то заходзь у місіі, а там ужо ў каляндар
У криптобетспорт, мабыць, апублікавалі водгук, кінуў ім на пошту скрын, бо сапорт на сайце знік, пакуль таксама нічога не налічылі, а вось івилд прыслалі 30 фрых імгненна за голас на лкт або як яго, зарэгістраваўся там праз гугл, адразу націснуў на голас і адправіў скрын, праз хвіліну прыйшло смс што фрыкі на акаунце… каму не ляноце можаце залутаць па 30 фрых…
Як што? На задніцы шэрсць! Ну ёсць жа емана🤣🤣
Паходу я міма гэтага календара, хоць дома на ПК можа запрацуе. На мабільным ні ў якую не дае, і 5 еўра яшчэ не налічылі(
дзе ты раней быў))) я ўсё шукаў)