Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,976 Адказаў
|
578,958 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так там аддача зусім іншая, узяць, напрыклад, пэўную суму 1000р і пакруціць у аднолькавыя слоты там і там, я думаю, розніца будзе адразу прыкметная, а гэтыя падачкі, якія каты кідаюць, з дзікімі вагерамі і макс кешамі 1500-3000р. Ну прама скажам – сумніўнае задавальненне, я лепш фрыбет у роялах вазьму, альбо таксама депну пад фрыкі, тым больш што ёсць магчымасць ставіць стаўкі, калі каз жрэ, а ў катах гэта заведама выкінуць грошы на вецер… імха, канечне!
У котах 30р з фрых, у гаме 24р з фрых, і дэдзі 13р з фрых, за агульную суму ў 90 спінаў было ўсяго 7 сыгровак, не ну прыгожа – робяць добрае будучае ў іх) я б вельмі хацеў грубануць але не буду мы ж культурныя людзі)
Ну хз, у мяне наадварот коты ў апошні час гуляюць, дакладней Cat, на іншых праектах ад сеткі не гуляю
А ад роялаў Drip -вообще гульня не атрымалася ,што ў лайве ,што слоты ,што спорт
Але з бонуснай палітыкай, канечне, у іх поўная бяда, заўтра паглядзім яшчэ, што па бонусах на др прыйдзе
роялы самыя “цікавыя” ў плане бонуснай палітыкі) паіграў у іх некаторы час, на свае і промікі ў стрымераў браў, у адзін момант выйграў з проміка каля 10к, адмыў усё як трэба, у выніку на балансе каля 30к, ставлю на вывад – адмена) піша ў падтрымку, зрабіце дэпазіт роўны суме вываду і зрабіце 3х абарот па гэтым дэпазіце) і ў далейшым такая сітуацыя паўтаралася пастаянна) у розных праектах, усё адно і тое ж. для сябе я цалкам адмовіўся ад такога шчасця як роялы)
У мяне ўсюды спрацавала, так 46р, 39р сыпе шмат😁
Колькі прайграў за месяц?
Я праз 10 дзён таксама буду збіраць дары, таму зара падрыхтаваў глебу, усюды наштукаваў за гэты месяц, пагляджу, хто што падорыць, у мінулым годзе не вельмі было…🎁
Во, я такая ж фігня, увогуле дзе толькі можна дэпнула 😄 першы падарунак у 1к ад рокета прыйшоў, дэпаў не было, прыйшоў за два дні да … але прыемна 😂
спрацавала ў гаме дэдзі і кэнце, паспрабаваў усе 3 слоты, макс 150р
таксама на 2 аккаунт па 50 рублёў 😂😂😂
для медыйнасці промкі , каб быць на вачах да Новага года. .
?а памятаю дадди навальваў нядрэнна кожны 3 бон адыгрываў з дэпазітаў 300-500р па 20-300к насіў і не раз… але гэта, відаць, быў іх пік.
.. у ўмовах бонуса напісана што пасля гэтага шчодрага бяздэпа будзе даступны дэп бонус:))) пахне заманухай і разводам на бабкі😂😂😂
Так ну ў котах і комеце круціў абаротнікаў таксама капейкі і ні намёку на адыгрыш.
А вось у Гаме круціў рыбалку, атрымаў 100 і, о цуд, упшыў пару бонусаў… Адыграць усяго 4500 вагера не праблема з гульнявым хаксам)
На 90+% адыгрышы баланс быў косар, пайшоў у рыбалку баш, там нагуляўся, вагер адмыл і ўжо на свае ўпшыў бонус.
На вывад 2200 паставіў
Update
Гама вывела па СБП вельмі хутка
Кент увогуле сволач… Я такіх абаротняў ніколі не бачыў. Не ўпэўнены, што рэальна адыграць ужо столькі вагера))
Радайся чэ)))Макс вывад толькі1500чаму)))
Ліміт🥲
Першы раз такое ў Буі. зразумела, што бонусны балік і ўся такое, ніколі, праўда, туды не депаў і не выводзіў, ведаю, што верифікацыя там гемарная, ну проста 5 бочак у бонусе ўпершае паймаў…
адкуль інфармацыя
Хто з буем знаёмы, адыграў промік, эндорфіна насыпала, 5к спісалі, а 1800 засталося, на іх можна далей гуляць, ці спішуць, калі падняцца без дэпа?
Па ідэі можна далей гуляць. 1800 – гэта макс він пасля бонуса. А там ужо хочаш вываджай хочаш гуляйся.
Ніколі не чуў, каб пасля адыгрышу яшчэ што-небудзь рэзалі.
Спісуць. Мяне асабіста спісвалі, з рэальных падняў да 5, здаецца, спісалі і вывялі паўтары.
Мне таксама спісвалі да 1500, пасля таго як награваў 10к зверху. І пасля кожнага вываду з бездэпных прома патрэбны дэпазіт, а то і гэта спішуць і не дазволяць вывесці.
Зразумеў, дзякуй, я яшчэ ні разу не выводзіў, можа шанец ёсць, што не абрэжуць, у чаце ў лудзікаў зараз пытаўся, многія пішуць, што толькі перадепываць пасля адыгрышу, інакш спішуць…
Даўно я ў буі не выводзіў, атрымліваецца. Можа і праўда брэюць…
Усё правільна,толькі перадепіць, у роялях таксама тое ж самае цяпер.