Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,976 Адказаў
|
578,958 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
За што дзякаваць-то??? За 1000 депа пад 15-25 пустазвонных фрыспінаў з кэшаутам 1000???? Пень безграмотны)) Яны і не спыняліся з таго часу, як да іх прылепілі деп…
Дэпазітны лотбокс
Самы прикол што яны і бездэпныя былі нікчэмныя і нічога ніколі не давалі. І я нават хз хто можа павесціся на гэтыя боксы цяпер за 1000р дэпа)
Колькі былі пастаянна адны тыя ж фры і тая ж капейка, ну плюс‑мінус, і як звычайна да сярэдзіны адыгрышу пакаціў, потым як сякерай ўдарылі, хаця куды ідзі – тупы сліў! а цяпер па косару! неўменавіта згодзен !
Учора хто-то кінуў бездэп на Goldfish OPROS. адмыла. 2000 на балансе. Але дэпазіт туды ніколі не рабіла. З бездэпа не вывесяць? І хто ведае – на дэп Вагнер х3?
А раптам табе пашанцуе і 1000фс ўпадзе там кешаўт ужо для людзей 40к, але я не ведаю, колькі планет і галактык павінна сысціся, каб усё гэта адыграць, адмыць, і мець на балансе 40к пасля адмывання, потым гэтыя сабакі яшчэ скрыпучы зубамі будуць выводзіць з просьбай з’ездзіць на месяц і зрабіць селфі на фоне Зямлі з паперкай у зубах, дзе напісана, які малочны зуб у цябе першы выпаў) а так – каты зусім забылі, што такое нармальныя бонусы, і сетка ў прынцыпе звалка)
Што значыць забылі!! Іх у іх ніколі не было, нармальных!
Чытай уважліва, хто актываваў смэпіны з прамо адыгрыш за рэал
так з рэала, *
*
4. Адыгрыш бонуса даступны з рэальнага і з бонуснага рахунку і толькі з рэальнага рахунку, калі фрыспіны атрыманы па промакодзе
убачыў заветныя …. з рэалбнага і бонуснага… і паплыў))
Толькі што таксама, амаль паверыў у казку, прыслалі на пошту…)😁
Учора таксама актываваў і адкруціў з думкамі ” не ну а раптам ” 🤣 але не пашанцавала, не пашанцавала
Ды хто ж дасць фрыспіны па 210 руб. за спін з адыгрышам за бонусныя?! Цяпер па 20 руб. удавяцца!
Ybets прысылалі бездеп 10$ , правярайце пошты!
Павёўся ўчора на фрыбет ад покер дома, адным словам покер дома! Депнуў 1067р. налічылі фрыбет 500р. Гэта такая шляпа, а не кантора, немагчыма зрабіць стаўку, пастаянна выскакае памылка, кароче гадзіну я цягнуўся, стараўся, пісаў ім на пошту, усталяваў іх пашырэнне на ПК. нічога не дапамагае, кароче з псіху і фрыбет і свой косар прайграў, проста тыкнуў каб хоць куды-небудзь паставіць, праз кожную секунду выскакае там акно…
Сетка джой і икс усюды рыск фрыбеты па 2500. Можа каму нормальныя фрыбеты налічылі, правярайце!
У тедбеце ўвогуле 50$) і як на зло пакуль тронаў няма
Я б’юся з покер-домам, другі дзень на пошту ім пішу, ні адказу, ні прывіта, еле-еле, зараз з дапамогай мільённай перазагрузкі ўдалося глянуць, якія падзеі засталіся ў купоне, аказваецца ў 21-00 кракены і рэнджэры, тб. там у мяне 5.5, спадзяюся, праб’юць тб. і адыграюся, але ў любым выпадку туды нагой, раней было норм завядзенне, зараз нават каментаваць не хочацца…
Дырявая кантора з самага пачатку. Зараз пасварыліся з імі ў хлам за такія навагоднія падкіды, абразіў усімі магчымымі словамі і заблакіраваўся ад граху падалей. Сметнікаў і так хапае. Пара ўжо і пачысціць))
Магчыма ў покер там і можна пагуляць, але казіно для мяне самае не дысціплінуючае, на днях -30к, без шанцаў зусім, быццам і не было дэпазітаў гадамі, а выводаў зусім няма, у іншых месцах нешта з часам вяртае, тут жа ніяк.
Я нават ніколі сюды не дэпавіў, я памятаю, як яны мой бонусны балік спісалі, там заставалася на некалькі праскрутак, але цудам ён абнуліўся, нават не стаў высвятляць…
Я не ўмею ў покер, інакш бы пагуляў, я па стаўках, але яны рэальна зрабілі ўсё, каб хто б там не стаўіў…
А што здарылася?Чаму ніхто не піша пра шчодрыя 10 спінаў у буе?)
Каты як заўсёды, спіны па 5р… казік проста навалівае з лапаты! 😁
Ды ну ,гэта хаця б нешта, узяць роялаў – ад іх увогуле бездэпаў не дачакацца ,тут усміхаемся і машэм хлопцы
Увогуле ні разу праблем з імі не было. Нядаўна так з бяздэпа ў 375р 75 вывёў)
Спрацавала толькі ў гамме дало 16р шчодрасць зашкальвае)