Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,007 Адказаў
|
581,010 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа той бонус асобна гуляць можна? Ну тыпа пагуляў на свае 1500. Потым на бонусныя 1000.
Ну інакш нейкая дурня – депаць 1500 каб пасля адыгрышу іх жа і атрымаць. У гэтым сэнсу няма)
Я таксама праверыў, нядоступныя.)
Я іх дня два мурыў, пісаў, у выніку яны ўручную праверылі і ўсё))
Селекторскія пасынкі выпаўзлі… Вырошчваюць прама на хаду. Капейкі-то яны ПОКА выводзяць. Пачакай малость — усё самае “смачнае” наперадзе)))
DGST6146
Ліга ставак, сотка можа хто яшчэ паспее.
у Мостбете ёсць такія бонускады, код на 50 рублёў, на 100 рублёў, вагер х20 здаецца, пасля мыцця на балансе сума роўная суме бонуса 50 рублёў)))
SPIN10 шчаслівы
Такі промік спрабавалі, колькі насыпае?
А вось якое, зразумела – тое ж менавіта ў іх злавіў блок і паштоўка як працавала, так і функцыянуе, а на яе акрамя ПД шмат казіно зарэгістравана і нідзе такога не здарылася.
За дэп з крыпты нядаўна ў Рыо дабавілі нядрэнны бонус – значна лепш, чым у Леоне, два віды на выбар пасля дэпазіту мінімум ад 500 роўна, з’яўляюцца ў раздзеле бонусы на акаўнце: 1) 200% вагер х35 макскешаут х10 ад сумы бонуса і другі варыянт 50% ад дэпазіту вагер х25 макскешаут таксама х10; учора дэпнуў пад 200% – нармальна гуляла, быў непаганы шанец адыграць, але пачаў гуляць вялікай стаўкай, нагуляўся да камля )
Што ў твіне, што ў леоне па пытанні НГ календара інфа з суседняга форуму:
ХЗ сення НА твіне працавала, гадзіну таму
Інфа, скрын яшчэ ранішняя ) проста толькі што выложыў.
Gorilla кропка ком
K7IX9P
Яшчэ такі даслалі
BIG10 Buffalo 10 fs
гэты ж код BIG10 у lukki казіно, у тым жа слоце.
Фігня бонус. Сама бонуска па 5р, слот – шляпа.
Спіны якія за деп прапануюць па 2.5р
Ну ён проста прачытаў загаловак паста, а не паглядзеў на скрын, у загалоўку ж напісана – lucky, вось і пераблытаў, падобныя назвы.
А што тут гаварыць? Я ў такія праекты ніколі не клаў грошы і не збіраюся. Вывелі тое без дэпa. На чым і быў акцэнт. Але, бадай, лавочку ўжо зачынілі.
ну не скажы , мне нармальна ў дэдди бонус сыграў , каму як пойдзе
Рэбята можа не туды , але ў ўсіх так 58 дзён?
на жаль зааб’юзілі і цяпер так будзе
прыкрылі ў сэнсе бонуса? Учора таксама з соткі падняў да 1к, (вейджэр толькі пры спробе выводу паказвае), Засталося пару сотак адмыць, але адцягнулі і нешта забыў пра іх. Зараз нядаўна заходзіў, домыў і вывелі літаральна на працягу паўгадзіны 1300р. Шарага падазроная, дэпаваць туды канечне нельга, але плацяць як ні дзіўна)
Сказалі, што без дэпа не даюць у слоты зайсці. Ды любыя шарагі будуць у першыя дні плаціць. Гэта аксіёма. Колькі такіх было! А потым ужо будуць новыя ўмовы выстаўляць.
Так, гэта з-за вялікіх фінансавых страт, звязаных з чорнай пятніцай. Выплаты таксама ў гэты момант пад вялікім сумневам, на гэтым тыдні нікому не выплатзілі ні на адну плацёжку, мадэры ў дыскордзе таксама не валодаюць інфармацыяй, што адбываецца.
зразумела, ну да гэтай даверу ўвогуле нуль было. Трэба было сур’ёзней паставіцца да гэтай бонуснай прапановы). у тым плане, што вывад без вэрыфікацыі і дэпа быў.