Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,018 Адказаў
|
581,135 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я думаю, што хутка ўсе рускaмоўныя перайдуць на замежныя платформы – мне здаецца, у параўнанні там усё па-іншаму ідзе і ў лепшы бок + лаяльна ставяцца да сваіх гульцоў, якія прыносяць ім свае кроўныя, а тут смецце на смецці: кожны дзень адкрываюць новыя казікі, каб стримеры стрыманулі, набілі ім людзей, сабралі з іх бабла і можна новы праект адкрываць) і так па крузе, па маёй памяці, напэўна, толькі Покердом яшчэ не адкрываў до*уіліён праектаў)
У Вавады таксама нібыта філіялы адсутнічаюць.
Катаў складана перасягнуць)
Нядаўна быў бонус у Комете з іх календара бонусаў. Ну тоесць апрыёры павінен быць добрым…
Аднак бонус быў такі:
500р бонус на дэп ад 2000. Атыгрыш бонуса х45.
І ўвага…макс він х7 ад бонуса пасля вагера.
Тоесць нават калі ты задэпаяш 5т. то з гэтым бонусам пасля атыгрышу застанецца 3500.
Нават калі дэпіць мінімальныя 2т, то з гэтым бонусам ты не зможаш выйграць нават х2 ад дэпазіту)
Я нават не стаў у падтрымку пісаць пра магчымыя памылкі ў апісанні і г.д. Там паходу ўсе зусім паеханыя, такое выдаваць)
Адзіны плюс котаў, які можна смела ў такія занесці (магчыма, не ўсе ведаюць):
Калі ты дэпаяш на лутбокс або фрыспіны, то спачатку можаш лёгка гуляць на свой дэп і нават вывесці выйгрыш.
А потым ужо адкрываць лутбокс або круціць фрыспіны.
Гэта вельмі зручна. Але вось з астатнім у іх, канешне, бяда.
У роялаў мабыць таксама так – калі фрыспіны бярэш за 1999, пры выводзе яны застаюцца на фрэше, дакладна памятаю – не згаралі, пра астатніх не ведаю)
Згодзен цалкам, зыходзячы з нашага палітычнага становішча, а яшчэ з таго як у нас усё ўладкавана, то ўсё так і ёсць, роялаўская цвіль і катоўскі кал, яшчэ розныя горылы, гамадрылы, і г.д. і т.п. Больш чым упэўнены нічога агульнага з арыгінальным софтам не маюць, стримеркі нагоняць ім трафік, а недалёкія рэгаюцца ў надзеі выйграць 1000р ад стримера, а гэтыя ашуканцы там бабло скінулі, па-хуткаму новы скам адкрылі, калі б у Еўрапейскіх была такая аддача як у нашых памойках, іх бы даўно там усіх раскулачылі і пасадзілі на бутэльку, а ў нашай раши ўсё праз анус усталявана, відавочна не для людзей…
А дзе вы іх бярэце?
Скам не скам, акцыі, канешне, у іх бываюць жудасныя. Але я ўчора, з бонус кода, вывёў, за гадзіну 10000 на крипту, пасля верыфікацыі, без дэпазіту. Ад акцый, дарэчы, нават ад гэтых бязглуздых, адразу адключылі.
Не ўсе замежныя казікі прама эталон. То вериф у дома з таблом і лісточкам, то даведку аб даходах, вывады ў некаторых па трое сутак. І дарэчы, калі яны дадуць блок на акк, то нават праз скаргу не вырашыць,… Карацей, усюды гоўна хапае
Прывітанне,
Мы вырашылі парадаваць нашых гульцоў фрыспінамі на агульную суму $100,000 у гонар таго, што кошт біткоіна ўпершыню ў гісторыі перавысіў $100,000! Бяры свой прамакод і атрымлівай асалоду ад фрыспінаў разам з намі.
Перайдзі ў раздзел Бонусы і прызы, увядзі прамакод BTC100K і гуляй у BitStarz Billion, каб адчуць сябе як Ілон Маск ці Джеф Безос (тількі без жудаснага густу і дзіўнай фіксацыі на касмічных ракетах).
Гэта абмежаваная прапанова: прамакод дзейнічае для першых 10,000 гульцоў, якія паспеюць яго прымяніць. Таму паспяшайся!
Пабачымся на арбіце!
А што гэта за казіно?)
не працуе дэпы там былі
UPD:Сар’ян, з другой спробы спрацавала
BitStarz
Нарм ак заблакаваны на BitStarz, саппорт не алё, такое сабе…
я не ўяўляю як табе ўдалося 10к адтуль выцягнуць, там звычайна не больш за 1000 р. макс кэш з іх халявы…
З іх жа можна гуляць, 1к макс на рэальны баланс перавод, а далей як хочаш, здаецца так.
А там бро з гэтым строга – калі заблякавалі, не разблякуюць.
Я там братка нават не гуляў, зараз дачакаўся саппорту, сказалі ў мяне там 3 акаунты 😂 Чэсна кажучы я не ведаю, як так магло атрымацца, тым болей ніякіх бонусаў у іх не лавіў, як я мог там зарэгаць 3 дублі – хз…))) На здзіўленне лаяльная падтрымка, 2 заблакавалі. пакінулі адзін, сказалі больш за адзін ака ў іх нельга мець)) Цяпер засталося пароль знайсці, на пошту не прыходзіць скід, пайду нататнікі перачытваць, можа дзе там запісваў…_)
Пасля адыгрышу 500 рублёў x25, 1000 падае на рэальны баланс, а з іх ужо гуляеш, можна і больш 10000, але не стаў рызыкаваць, дэпазітаў тым больш не было, а гэты twin звязаны з leon, чуў там не любяць, калі вялікія выйгрышы, пачынаюцца розныя праблемы.
у тг саппорт адказаў шчас за пару хвілін па-руску ,трэба было даведацца пра люстэрка
Ты пра твін? Там я адключаны з самага пачатку ад прома з рэгістрацыі, crecer згаджаецца вельмі падобна з леонам відаць з-за гэтага і адключылі мяне ў твіне адразу так як у леоне пасля адыгрыша бонуса адключылі супадзенне не думаю )
А пра бітстарз быў вопыт, блакаваўся адзін раз спрабаваў разблакаваць ака нават тут на форуме праз прадстаўніка не далі, у іх там жалезныя правілы, умовы і ці ліцэнзія гэтага не дазваляе не памятаю якая яна ў іх, але гэта было гадоў 4 таму цяпер хз як у іх з гэтым .
Мяне на днях заблакавалі на ПД не зразумеў гумару, бо прома шлюць звярнуўся ў чат (чакаў адказ хз колькі) аказваецца па іх словах мяне, мой акаўнт нехта ўзламаў, цэлы спіс напісалі для разблакоўкі і параілі нават на мэйле змяніць пароль і падключыць 2-фа , цэлы квест, а хацеў ім капейкі заліць ) а з іншага боку лепш перабздець чым недабздець, вадаку прыклад )
У PF прыйшло на пошту жир без вейджэра 20 спінаў па 50р у Dragon Pot,каждые +/- 3 месяцы прылятае. Можа камусьці таксама налічылі.
Зарэганы там ужо тысячу гадоў. Ніколі такога жиру не бачыў. Увогуле ніколі спінаў не дасылалі.
Вы туды норм заліваеце ці што?
Неа, пару дэпaў мб было.
Такая ж фігня здарылася яшчэ на мінулым тыдні. Усё прасцей, чым яны распавядаюць, быў зліў даных па аккаунтах, уключна з перс. данымі. У праблеме косяк за імі, але яны хутка пераабуліся і выдалі апу за палец
ужо асабістае меркаванне, але я так зразумеў зліў быў тэхіх акаўнтаў што сталі стэкаць коіны іх
Ну Леон і к, у іх усе плюшкі такія, учора глядзеў куды задэпіць пад бонус, у Леоне 75% за дэп крыптай і Макс вывад на баланс х1 ад бонуса)) і спіны ў Граале, якія нікуя не дадуць і адыграць іх нерэальна, гульцоў трымаюць за бараноў, з якіх толькі воўну стрыгуць