Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,977 Адказаў
|
579,037 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
блін жоска, а я ўжо не памятаю што ў мяне там было, але памятаю, што перастаў гуляць у іх, бонусная палітыка скамная была гэта дакладна, ды і слоты яны адключалі
Ну яшчэ не вечар, годната па “чорную” можа ўпасці дзе. Спадзяюся на букаў))
NL288KFGJFLR-BFRAMEN рамэн
сумняюся што будзе што-небудзь цікавае. дажылі, едрить колотить, хаця чаго тут дзівіцца то… пад новы год ужо колькі гадоў няма нармальных акцый
Ліміт даўно ўжо
трошкі не паспеў 😂😂
У Вавадзе гадоў два таму, здаецца, пару промікаў па 5к паспеў забраць)) а так да, аб’юзераў больш, людзей больш, халявы менш)
Я думаў твая шарага) вывад там ад 5к,можна без дэпазіту
Я вывёў 5 К)) выводзяць з 8:00 да 22:00 па МСК
Так на крайняк
Нармальна яны выводзілі гэтым летам, адыграў бонус, дэпнуў 20€ і вывяў 290. Зараз для РФ блок па ходу справы
Дарэчы, хто ў сацсетцы гуляе, цяпер самы час фарміць манеты на колах, там зніжка 50 працэнтаў на іх. Я з 1500 манет ужо 500к нафарміў, пакуль на дзірачцы сядзеў і гуляўся.
Там прафіт такі цяпер, купляеш колы па 3к і па манетах адзін барыш ідзе, многа дае і мала траціш. Калі несварэнне жывата, то на дзірачцы можна мільёны гэтых манет фарміць, дзясяткі мільёнаў.
Зніжкі ў краме ў гонар Чорнай пятніцы
У духу Чорнай пятніцы мы прадастаўляем вялікія зніжкі ў краме Social Tournaments з 29 лістапада па 2 снежня! Запасайцеся ўсімі вашымі любімымі лічбавымі ўзнагародамі, такімі як:
квіткі Cash Clash,
залатыя квіткі,
прызавыя колы.
Скіньце, калі ласка, спасылку на сайт Social Tournaments у прыват
Хто-небудзь на гарэлку ўзяў сёння з крамы? нарахавалі? Блін, спадзяюся, нарахуюць сёння, інакш чакаць два дні, эх
![]()
Медыя ад удзельнікаДзякуй за наводку,адыграў і вывёў чарговы косар адтуль,баланс праўда абрэзалі да 1к пасля адыгрышу. Вывелі імгненна
А як ты так пастараўся депнуў з адной карткі, а вывад на іншую ставіў?
ты бонус-код уводзіў ужо пасля рэгістрацыі, а то ў правілах пры рэгістрацыі ўводзіць, а поля для кода няма
а ўсё ён сам дабавіўся без кода
Май на ўвазе там у гэтым бонусе ёсць умова : «Для выводу можа спатрэбіцца дэпазіт у памеры 10 еўра». А хутчэй за ўсё не «можа», а 100% спатрэбіцца.
Гэта ён дэпнуў не на той банк, таму дэп, відаць, не прайшоў
буй хутка bkWJgkuG
Узяў бонус 100$ адыграў кідаў докі на верыф паглядзім што з гэтага выйдзе
Адпішыся потым, а то таксама адыграны, але якось страшна дэпіць туды
там вагер х5 з рэала і макс кеш 20$ што не капіраваў разам з прамокодам?