Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,978 Адказаў
|
579,112 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У наступны раз можа быць і наадварот) у іх часта на ўсе казі па-рознаму вагер ідзе. Зачастую асабістая статыстыка ідзе ў разлік.
Я выводзіў, але даўненька.
Блін, сёння што з папаўненнем у ўсіх казікаў, поўнааая жжжжж
Я гляджу сёння на многіх замежных гасцявых пастах па казіно. У адзін і той жа час пачалі выкладваць гэты bitspin, нават сюды рэкламадаўцы прабраліся. Пайшла рэклама ад чарговага скаму.
І ўсюды пішуць адно і тое ж, нешта накшталт гэтага “Прывітанне, хлопцы… Я зусім не сябар гэтых канкурэнтных слот-казіно, але я зарэгістраваўся для весялосці на bitspin праз адну спасылку, якую мне нельга паставіць тут, і атрымаў 200 фрыспінаў… Канвертаваў і нават не прыйшлося ўносіць дэпазіт, і вэрыфікацыя і выплатa ў крыпта ішлі на працягу 2 гадзін… Моцная штука, лічу.”
Якая ж крыжовая рэклама чарговай помыйкі. 😃
Сетка прама радуе бездэпамі, сёння зноў прыслалі фрыхі, хто гуляе правярайце.
Чагосьці пакуль “чорная пятніца” маўчыць, няма нармальнай прапановы ад казікаў: калі не бездеп, то нармальная прапанова за дэп, ад пф як заўсёды “топ” прапанова ўлічваючы тое, што я там адключаны ад актывацыі промакодаў, мала таго: Колькасць актывацый абмежаваная!
Чорная пятніца ў Play Fortuna! Атрымай 1 000 ₽ на асноўны рахунак без вэйджара!🖤
З 29 лістапада па 1 снежня ўнесі ад 5 000₽, зрабі 50 кручэнняў у гульнях Gates of Play Fortuna, Fire Fields, Wild Snowflakes або Winterberries і забірай 1 000₽ на асноўны рахунак без вэйджара.
🏴Умовы атрымання:
1. Увядзі код BLCKFRD у меню Прома;
2. Актывуй акцыю “Black Friday Quest!” у момант дэпазіту;
3. Унесі дэпазіт ад 5 000₽;
4. Зрабі 50 кручэнняў у ўдзельнічаючых гульнях. Памер стаўкі не ніжэй 1$/100 RUB.
Вось ад Goodwin прыйшло ліста, праўда і тут толкам не распісана ўмовы, вэйджар, макскешаут і самае галоўнае – мыць за рэал ці за бонусныя, судзячы па тым, што: “Колькасць неабмежаваная, прыводзь сяброў”, хутчэй за ўсё за свае, а там хз, але паспрабаваць, праверыць можна будзе.
У мяне не спрацавала. Перайшоў па спасылцы з ліста. Атрымаў паведамленне, што бонус не можа быць нарахаваны. У мяне ўжо ёсць акаунт. Якаясь дзіўная фігня.
я такі ўзяў. там увогуле жах умовы былі – вэйджар не памятаю, але трэба было адкруціць 10к. калі ты адмыў вэйджар, у цябе павінен быць баланс больш за 10к, а калі ніжэй хоць на 1 рубель – то ўсё згарае. у мяне на балансе было 3к – усё згарыла, чаго толькі не прыдумаюць)
Чэмпіён нейкім чынам пыхціцца ў тг, можа паспею сюды скінуць, калі штосьці дзельнае будзе
У 1xSlots 300% да дэпазіту, адыгрыш за бонусныя. Вэйджар 30. Праўда ў мяне схаваў без шанцаў.
Не дизлайцьце, я ведаю, што абмеркаванне тут толькі бездепаў, але ў паведамленні гаворка яшчэ і пра дэпавыя, так што проста інфармацыя для знаёмства.
Дзякуй вялікі! Мне ліст ад іх прыйшоў яшчэ з раніцы, я асабліва не ўнікаў, не чытаў, бо падумаў, як звычайна, будзе мыць за свае.
Думаю, ніхто не будзе супраць, калі сёння ў гонар Чорнай пятніцы будуць кідаць і дэпныя нармальныя бонусы.
Добра, папраўка. Там максвін паходу х1 ад бонуса, так што сметніца.
Праблема лёгка вырашылася, звярнуўшыся ў саппорт. Там, праўда, быццам толькі па-англійску. Але я яе выдатна ведаю.
У выніку папрасілі пераслаць ліст з прапановай. Я пераслаў. І мне праз хвіліну літаральна налічылі 25 спінаў, але ў іншым слоце. Яны нармальна спрацавалі. Далі, праўда, капейкі. Якія адыграць таксама не ўдалося)
Так, ёсць яшчэ купа ўмоў фіятная валюта, крайнія дзеянні на акке деп і.т.д .і.т.п )
Не зразумеў, у роялах ак мінусавы, за два месяцы ніводнага выводу, депаў 15-20к. вырашыў спытаць, чаму мне ніколі не даюць кэшбэк як у іншых казіках, яны адказалі тыпа з-за таго, што вашы дэпазіты па 300-500р сістэма ўвогуле не ўлічвала ў разлік кэшбэку што ці, таму мне няма кэша, якаясьці ахінея атрымліваецца, якая розніца па колькі дэпаў, надэпаў жа 15-20к. хоць па 100р. не разумею, усяды даюць нават там, дзе дэпазітаў на 5к і тое прысылаюць, а ў іх ні разу кэшка не бачыў, больш ні капейкі жабам!
DGST8648
Ліга сотка хз жывога няма , толькі актываваў.
у пинко з учорашняга дня да нядзелі новы бонус кожны дзень, сёння самы дзейсны🤐
Не ведаю. што за кантора, 400% на деп прыслалі, з выгляду нагадвае шарагу па тыпу UPX і падобныя…
Вельмі «дзейсныя» там, канешне, прапановы))
Goodwin хто-небудзь змог актываваць GOODBF24? Депаў не было, піша не сапраўдны, вагер х1 так і не зразумеў на свае ці на бонусныя, хоць ужо неістотна, можа хто депал актывуйце 4 хвіліны яшчэ жывы промік.
быў як бы там рахунак, але відаць гэта ўжо іншы Goodwin) давялося нанова зарэгіцца, не дало актываваць у 14 20 роўна…
Ды гэта іншы гудвін, той знік у нябыт ) а ў гэтым, як я зразумеў, павінна была быць пройдзена верифікацыя, клоуны не маглі гэта прапісать у рассылке .
відаць ад старых клоўнаў, якія сышлі ў нябыт) так як там таксама было шмат праблем такога роду
У старым Гудвіне ў fireflyfrenzy ад пнг злоўіў х8000. На балансе было 350к, але па ўмовах бонуса пакінулі 20. Ніколі эх не забуду))