Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,265 Адказаў
|
597,463 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мяне таксама на пошту перасталі прыходзіць промакоды. Я падумала, можа адключылі…
са страды і сол выводзіў на Binance за 5 хвілін на працягу мінулага тыдня, на карту лепш не спрабуй, у іх у чатах ругаюцца
Unlim 50 спінаў прыслалі, чакайце
За рэал .
у мяне і за бонус было, дало толькі як звычайна хню
Сёння напісаў у крыптабосе бездэп спіны ў колькасці 25 з адыгрышам за бонусы. Скрыпт просты “прывітанне, я вось дэпы раблю, вывады не раблю, а бонусаў увогуле не бачыў… Можна як-небудзь бездэп мне?”
Вагер 45, 2 слоты на выбар з BGaming, стаўка 5 рублёў
раней кожны тыдзень фс па чацвяргах былі, насыграўся я на іх – рашыл дэпнуць 1-ы дэп+бонус зліты імгненна, 2-і дэп+б таксама зліты і 3-і+б – усё за 10 хвілін
пасля дэпоў не гуляў там , месяц напэўна прайшоў захожу актываваць бездэп, адключылі ад бонусаў. больш туды не заходжу і нікому не раю
Усё ў кропку, у кропку, толькі я ўдалося аднойчы цудам адыграць бездеп і вывесці 2к .
Я як дэпнуў, перасталі за бонусныя даваць. Так што ,не дэпайце!
Глядзіце на хайпе спіны, мыць за бонус у КБ таксама спіны за рэал
Так, я сам перастаў там гуляць з студзеня, як умовы змяніліся па бонусах і гэтак далей. Раней пастаянна гуляў, але здаецца па вывадах нармальна – хлопцы гуляюць, норм, хутка выводзяць
Да х. З. Як працуе, учора дэпнуў у анлім і бонус далі 50фп за бонусныя
Хлопцы, нармальнае казіно why? Як аддача і верифікацыя з вывадам? Так што водгукі пачытаў , але хацелася б яшчэ тут спытаць, можа хто там часта гуляе!
Сапраўды ўжо не ведаю, куды дэпіць!!!
Увогуле яны як депнеш, адразу перастаюць даваць бонускі, якія бонуснымі адбіваюцца! І як выведзеш з бонусных – таксама! Хочаш атрымліваць бонусы- не дэпіць і не выйграваць:))))) Яксьці глупавата ў іх у гэтым плане:)))
Блін ну напісаў жа)) учора рабіў дэп у анлим і раней дэпіў, бонусы былі кожны тыдзень, не адключалі. І адыгрыш з бонуснага быў. У хайп не дэпіў і бонусы прысылалі, а потым перасталі. Ауф не дэпіў, але і бонуса ні разу не атрымліваў. У криптобос спакойна і дэпіў, і бонусы давалі, але пару тыдняў таму іх зусім адключылі. Хоць з бонусаў не выводзіў. У анлим аднойчы шлалі за рэал бонусы, але потым зноў за бонусныя пайшлі. Вось і кажу – хрэн ведае, як гэта працуе. Карэшь таксама ў анлим і криптобос ні разу не дэпіў і яму ўсё часцяком за рэал шлюць.
Верыфікацыя простая, бонусы часта прапаноўваюцца на пошту, аддача сярэдняя.. але вывады яны часам цягнуць быццам наўмысна да 12-24 гадзін😖 на бонусы гуляць можна не ўсюды (прыкладна як у роялах)… на ацэнку 3,5 з 5
Праблем з імі не было, з адкрыцця паігрываю там, вериф даволі просты, спачатку цягнулі з вывадамі да 24 гадзін, апошнім часам на піастру 2-3 гадзіны прылятае вывад, часам раней, бонусы мыць не ўсюды можна, з тандерам асцярожней… ва многіх яго слотах ртп зніжана да 90
Вось як зняў з першага дэпа з бонусам 25 000 (вывялі за два заходы і зае…лі з вэрыфікацыяй), так 2 гады з таго часу ніводнага выводу))) Далей думай сам… Пісаў у чат, тыпа што за хрэнь, так яны адказалі “вы ж у плюсе”)))
хз пусто, відаць
У гэтай Амэрыка777 апошні раз скарыстаўся бездэпам, накруціла 17$, пайшоў адмываць у Fruit Zen, націскаю, грае нармальна, як выпадае вілд, павінен быць наступны бясплатны спін і ў гэты момант выкідвае з гульні! Карацей і не пагуляў, вісяць напэўна дагэтуль. Не ведаю, глюк гэта ці што, да гэтага, здаецца, такога не было.
У мяне каротка зараз з рулеткі яшчэ ўпала 10фс і тупа 20 фс зліцелі, таму што 10 выпалі, у падтрымку напісала, не ведаю, што адкажуць
выводзіў з гизбо на днях менавіта на карту тинькофф, два разы ставіў вывад, разбіваў суму на дзве часткі, вывялі ўсё мін за 10, як з астатнімі банкамі не ведаю
Адбіўся з проміка на 500 рублёў. Ноччу ставіў на вывад TRX, да раніцы павісеў прыкладна гадзін 8, адпісаўся ў саппорт – ветліва адказалі, што на баку пасярэдніка ці як яго – тыпу крыпта-абменніка тэхнічныя работы і прапанавалі вывесці на картку. Дэпазіт не прасілі “а ля для прывязкі карты”, ні фотак карты, ні выпіскі таксама. Вывялі цягам гадзіны пасля адмены крыпты і стварэння заяўкі на картку. Якось так, усім удачы.
Прабаваў ставіць вывад на карту ў рокс, суткі віселі і адмянілі. На usd 3 хвіліны
Лайкну канечне , бо ў тэлеге РИО поўны дурдом і апавяшчэнні адключаны =))) , але трэба ўдакладняць , што