Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,259 Адказаў
|
597,150 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а што там за код?
Coins game прыйшло на пошту
Updt дзейнічаюць на аккаунтах ад 2-га ўзроўню
У мяне раней так у стаўках было, зараз паумнеў) а па сутнасці, калі ў казіно мала ўёпана і табе трохі пашанцавала – лепш адразу зняць, гэта замануха – у 90% выпадкаў, думаю, будзе зліў
Ёсць добры і надзейны спосаб — перачакаць мінімум сутак, а то і больш. Але ўвы….Не ўсім гэта суджана))) Нам жа гуляць трэба на нешта…. А так праверана. У Вавадзе, напрыклад, падымаў да 15-ці і пакідаў на пару дзён. Потым ізноў падымаў да 35-ці. У канцы тыдня ў выніку вывёў 85к. Статыстыка агульнай гульнявой актыўнасці — вось што часам нам перашкаджае…. Ну і нятэрплівасць — шмат і адразу)
З Rocketman выводзіў хто-небудзь?
З горылы ўчора 5к з бонуса вывелі на піастру,рокет павінна быць тое ж самае
З горылы мне імгненна вывелі, а тут хз, галову ебяць
помню з депа ў 50 рублёў 25 к. падняў і не вывёў. дагэтуль памятаю гэты момант, калі ўсё зліў😂
але цяпер, калі занос і працягваю гуляць, мінімум 50% паралельна гульні здымаю – ад граха падалей
тып кіў 1к, падняў 10к, укладку новую адкрыў – 6к на вывад …
Зайдзі ў гарылу чат і выебі ім галаву, чаму іх казіно епет табе галаву)
Я таксама так роблю. Адзінае: разы тры так вываджу, потым аднаго разу спрабую без вываду і пераходжу на стаўку пабольш. Груба кажучы, адна з чатырох перамог ідзе на «вялікую» гульню:)))
У Рокетмане, дарэчы, на акаунце вісіць 100 фрыспінаў, хз было ці не, умовы ўсе тыя ж.
у мяне таксама 1к накінуў і зліў у гэтай жа гульні)
Піша, што ўжо актываваны, нешта я не памятаю, каб я што-небудзь актываваў у чэмпіёне, акрамя купона на дэпазіт!
Ну ўвогуле не спрацаваў!
Не ў курсе, як там з покера на казіно перавесці ? Запрыгнуў у фрыху ў апошні вагон, трапіў у прызавыя хз а як іх на казік перавесці не магу знайсці.
Тое самае, гэта відаць тыпу ліміт, бо я раней яго не актываваў 100% там актывацый было 100 штук .
Тое таксама не спрацавала, хоць у тэлеграме ўбачыў і ўвёў мабыць хутка, значыць зусім мала актывацый
Яны перакладаюць усё на плацежнага правайдэра, ужо суткі не могуць вывесці
а бездеп за рэгістрацыю ёсць у іх?
Прома пры рэгістрацыі такога асабліва і няма, але там за верифікацыю танныя фрыспіны, відаць па 1р + за прывязку тг і часта ў тг, на форумах кідаюць промакоды і самі час ад часу падкідваюць фрыспіны + калі ёсць час і сабраецца 20 чалавек фрыхі ў покеры – 11$ прызавыя што гадзіну.
За верыфікацыю 30фп даюць па стаўцы 20 руб., а за тг па 1 руб.
Таксама няма
Учора ўвечары таксама падаў на вывад. Спачатку “Выканана”, праз палову гадзіны стала “у працэсе”. ноччу – “скасавана”.
У чаце кажуць, праблемы з боку правайдэра. То бок гарила змагла, а яны не могуць.
Падаў ізноў, больш за гадзіну чакаю (хаця ў правілах прапісаны гадзіна), пакуль статус “у працэсе”.
Крыпту з розных выводзіў не больш чым за палову гадзіны, звычайна хвілін дзесяць займае, а тут маразяць.
У знаёмага такая ж фігня
Вывялі на карту
Рэбяткі, а як справы з вывадамі ў роялаў! Не гуляў даўно і што больш за ўсё бянтэжыць, дык тое, што на пошту ад іх нічога не прыходзіць! Раней амаль што кожны дзень ад усіх 13-ці.