Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,467 Адказаў
|
606,028 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ilovepdf
Альфу, напрыклад не хацеў прымаць ні ў якую, памяняў на райф, з 1-й спробы пракаціла, абяцаюць быццам 30-га пералічыць
Прайшоў з Альфа-банка за некалькі хвілін , хз, кароч.
Спачатку загружаў даведку аб даступным застатку з Сбербанка онлайн на рускай мове – не прайшло, на англійскай верифікавалі
Выбіў у лутбоксе лолі бэт 5 еўра. У выніку не налічылі і нават у гісторыі бонусаў няма🤣
Канторка шарашкіна
Думаў, намер быў адправіць адразу на англійскай, але ў акку дадзеныя запоўнены кірыліцай – усё пацвердзілі, акрамя промиски, гэта і спыніла, хацеў як лепш, атрымалася як заўсёды.
Вышэй скінуў kilabee (вялікі дзякуй!) сайт памяняў пдф файл на jpg хацеў загрузіць а там усё феміта ля камедыя не дае магчымасці зноў загрузіць “адхілена” усё піпец самсабе, заблакавалі? Чат казіно мёртвы, вечарам звернуся , вакуе буду калі сапраўды заблакавалі мне самсаб.. Сразу трэба было клік кідаць на форум .
LEEBET калі за гэта казіно, не ведаю менавіта за лутбоксы, але што яны і камета херня поўная у гэтым плане пры актывацыі промакодаў (не асабістыя) прыклад з тг-каналаў, апроч таго, каб адна з першых паспець іх увесці ў раздзел “аконца” прома, так яшчэ неабходна іх непасрэдна актываваць) у адным чаце ў стрымера ў тг абмяркоўвалі гэта і іх падтрымка пацвердзіла, што так у іх працуе ) добра, што яшчэ іх адным з першых не трэба адкручваць, калі фрыспіны. Не падабаюцца яны мне – першы “паўсыры” сайт, глючаць часта слоты, гульні загружаюцца доўга + надакучлівая рассылка на прома за дэп у дзень па 3-4 лісты спамяць .. хз, магчыма і з лутбоксам так жа: з табой хто-то адначасова яго адкрыў) і той раней чым ты актываваў промо .
P.S
Што-то асцярог я, зразумеў ты пра бк вышэй, што за вер. фрыбет да 30-га налічаць, а я пра сваё набалелае 😂🤣
Усе гэтыя котавыя лутбоксы – ХРЭНЬ ПОЛНАЯ!. Як толькі выдала 1000 фс, так адразу бонус і згубіўся (тыпа бонус не знойдзены). А аргументавалі тым, што раней прымяняў. Ня смешна ж??? Самаі прапануюць і тут жа вырашаюць – каму ў зачет (тым 10-30 фс па 5-10 р), а каму хрэн (калі ідзе справа пра 1000 фрых). Гэта, у прыватнасці, казік КОМЕТА такую лажу мне ўціснуў. Думаю, у астатніх тое самае. Скрын прыкладаю.
Не засмучайся, там макс кэшаўт 1к руб
З 1000 фс 1к макс кэшаут?)))
Ты проста паглядзі як яны падаюць бонус 30% неверагодны вагон шчодрасці, з макс кэшаутам х10 ад бонуса, дэпнуў кэш на рахунак 1300р макс вывад 3000р вось табе і плюшка , кошачая сетка ўся памыйная , для дробных вывадаў да 15-20к больш яны табе ніколі не дазволяць падняць
А ты таксама балван, звярніся да таго, хто на тваёй аве.
Так, з гэтых прамо макс кэшаут – тысяча. Мне 50 фс выпала, 2 еўра ці 3 таксама выбіваў. І ўсюды макс кэшаут тысяча)
А па‑іншаму як?)) калі гэтыя прамо многім даступныя. Сетка катоў не дасць шанцу работягам за халяву грошы падняць. Яны за дэпазітныя прамо ўмовы канскія ставяць з макс кэшаут па x3, x5, x10
у Tedbet выпусцілі прыкладуху за ўстаноўку 50 спінаў у Bonanza,але актывавалі толькі праз чат
Не выкатвалі нічога , дзе ты ўбачыў? І як ты атрымаў?
табе адразу налічылі? У чаце папрасілі скрыншот усталяванага прыкладання і сказалі чакаць адказу на пошту. Колькі часу прайшло, ужо напэўна год буксуюць з гэтым бонусам.
Тое самае запыталі, запоўнены профіль і скрын прыкладання на працоўным стале тэлефона, праз пару гадзін на пошту прыйшоў ліст, што ўсё налічана
Для тых, хто не можа знайсці дзе тедбет кропка ком/appreward
![]()
Медыя ад удзельнікаПакуль няма ліста, гэтае прома нельга актываваць
Я праз чат актываваў, скрын не прасілі…
А дзе на сайце яго ўводзіць? Чагосьці не знайшоў поля для промакода….
P.S. Разабраўся)
Не працуе
Учора знаёмы спакойна зрабіў дэпазіт з карты ў комету і гуляў у правайдэра hackaw , цудам там злавіў x2000 і вывелі яму на карту за паўгадзіны на сбер, так што камусьці шанцуе з дэпазітамі і вывадамі , а камусьці не.
Прывітаю бро, дзякуй за наводку! Знайшоў там свой ак, прайшоў вериф, нічога не налічылі, круціў кола, выпалі 5 еўра, але на балансе іх няма, сёння саппорт сказаў кола зламалася, а фрыбет 30 налічаць, быццам бы 30 еўра абяцаюць, але я так і не зразумеў – без вагера ён ці з вагерам…
а яшчэ калі промакоды не закрыты то яны працуюць і на кенте і на гамме