Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,505 Адказаў
|
607,972 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне спрацавала амаль усюды
На дедди 2разы,на гаме 2разы,кэт 1раз,комета 2разы. У астатніх у мяне блок.🤣🤣🤣
Ні ў адным ні адзін код не спрацаваў
З гэтага кода PLUSBON у кэтах, 50 спінаў па 5р))) толькі на бонусы так і гуляе
Не пашанцавала.=( У МЕНЕ ГАМА І КЕТ, астатнія міма
Я адыграў 3 разы па 50 фс. Вынікі 10, 20 і 100. Гэты слот ўвогуле нічога мне не дае. Але калісьці ён быў любімы. Можа не даў, бо ў гэтай сетцы лавіў зь яго х2500:)
учора актываваў у daddy starbox нажаль крутануць і ён проста знік
100 VIP FS:
luckyfriday24v
🟠 50 Gold FS:
luckyfriday24g
🟠30 Classic FS:
luckyfriday24c
🟢15 Guest FS:
luckyfriday24n у риобет, дарэчы, зараз за бонусныя можна адкручваць хто не спрабаваў карыстайцеся
лютая скаміна, адна бонуска і потым спіны без сыгровак, самае незразумелае, што пры выбары слота ад пг. софт стаў прапаноўваць нешта кшталту аўтарызавацца на іхнім сайце, ці ўвесці айдзі. але нічога не адбываецца пры націску, карацей што там мутзяць і круцяць гэтыя клоўны!
я хз бро у мяне ўсё норм
так, тое самае прапаноўвае аўтарызавацца паўсюль
У ўсіх казіках з Пг софт такая замарочка. У роялах, скрыптабарбосах, пінко.
Не ведаю што там зноў за праблемы ў Мікалая. Усё ок, дзякуй за кодзікі. 210р дало, адмыў, за хвіліну вывёў
Слот скаміна, ніводнай сыгроўкі не дае як ні зайду 🤣
Красавчык)
Яшчэ тая скаміна – не разумею, навошта ўвогуле такія слоты прыдумляць ))
Трэба, каб было 5cp. Не дае, коратка, пакруціць (((
удакладню – трэба, каб за ўвесь час гульні было назапашана 5cp , не важна марнаваў іх ці не
так 5ср гэта ж зусім трошкі пакруціць, то ўсяго толькі
Відаць ёсць такія настальгуючыя індывіды, па мне вычварства 😁
Людзі падпісваюцца на бездэпазітныя коды, каб ім на пошту апавяшчэнне прыходзіла пра новыя проміках. А яны вымушаныя чытаць гутаркі пра проміках c****х катоў, каму колькі дало,кому не дало,хто актываваў,а хто не.Тут гутарыце.
Сёння зайшоў да гэтых долбакотаў, 5 бонусаў і сярод іх адзін бездна, 25 фры 🆓 спінаў, 🤷 не ведаю, даўно віселі ці не…
Пару дзён таму прыйшоў ліст хз якая будзе сума фрыбета, умовы бясплатнай стаўкі, вагер, макскешаут…,
Там Sumsub – хто ў ім заблакаваны, міма, я запарыўся “буксую” на пацвярджэнні месца, адрас жыхарства, бо камуналкі няма, фота прапіскі з пашпарта не катзіць, выпіску з банка хз чаму не зацвярджаюць ні ў PDF, ні скрыншотам ні якім. Так што хто зарэгістраваны там – гляньце пошту, магчыма не ўбачылі ліст.
У мяне з райфа адрас прыняла даведкай
У сэнсе фота рэальнай папяровай даведкі ? У мяне было прыкладанне, дакладней не прыкладанне, а так у браўзэры ў закладках трымаў сайт, дзе мог мяняць pdf файл на звычайны – так шмат дзе пракатывала, але цяпер труба іншая, шукаю ў гугле – не магу знайсці, выходзяць толькі прыкладанні, не хачу іх усталёўваць, хто ў курсе, у браўзэры мяняць, кідайце, калі ласка, спасылку ў прыват.
Не-не, звычайную ў прыкладанні заказваў, пдф фармат. Сам спрабаваў 3-4 разы, прабіваў, розныя банкі і розныя даведкі тыкаў
Зразумеў, дзякуй за інфу. Вось-вось а я думаў, што ў мяне аднаго не хоча прымаць хз колькі спроб зрабіў ні ў якую не зацвярджае ёпучы Sumsub ужо і ругаецца ) баюся яшчэ блок атрымаю таму перастаў спрабаваць . Праўда з аднаго банка Т але розныя даведкі хз што іх не задавальняе быццам пячатка ёсць, тэрміны свежыя) ініцыялы, адрас цалкам прапісаны.