Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,340 Адказаў
|
601,646 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Піздзец! Калі толькі фс пад дэп, я браў, мыў і як было напісана было максвін х5 ад атрыманай сумы і падала на рэал. А зараз атрымліваецца быў 20%+40фс і разлічылі яны толькі суму ад % і то нават не х5 як было ў апісанні, а аператар базарыць, маўляў, у іх х4. Гэта х** з ім, я не магу зразумець, чаму яны толькі з % мне разлічылі, а суму фрыспінаў не ўлічылі, калі яна ўпала на агульны бонусны баланс і вагер быў сфарміраваны ад агульнай сумы. Па іх словах я адыгрываў бонус 120р – гэта 20% ад дэпазіту. То бок яны лічаць людзей ідыётамі) Атрымліваецца, я змагаўся за 120р з максвіном х4 і мыў 35748р, а гэта вагер х297 атрымліваецца))) Што за х**я?
І што ў выніку? Нічога не дамогся?
Не, у іх жа ў правілах гэта прапісана, і яны могуць правілы перапісаць у любы момант пад сябе. У мяне асабіста таксама ў гэтым р7 частку грошай спісалі лішнюю пасля адводу. Замест х10 пакінулі х9 і скарга не дапамагла, пасля гэтага больш там не катаў. Прычым у чаце супрацоўнік мне казаў пра х10, а потым рэзка пачалі казаць пра х9, і скрыншоты таксама не дапамаглі.
Зараз такія бонусы, што каб разабрацца ў апісанні, трэба мець 3 вышэйшыя і то не факт што зразумееш, асабліва ў сетках тыпу котаў і ім падобных, усё заточана на адціск бабла, а саппорт у іх у ўсіх для галочкі, каб у вушы нассать. лепш увогуле нічога не актывізаваць, пакуль не разабраешся…
Вось у тым і справа, што ясна было напісана х5 ад сумы атрыманага бонуса. Бонус быў 20%+40фс. А па факце разлічылі х4 ды яшчэ і толькі ад працэнта да дэпазіту, без уліку выйгрышу з фрыспінаў. А вэйджар сфармавалі на агульную суму.
HOTBONYS сук а казіно
🔗
У іх у правілах было х10 і х10 на фрыспіны, 2 вагеры і 2 бонусы нібы асобныя. Потым яны змянілі апісанне і ўсё…
І пра х10 гэта таксама развод, калі фактычна ўсім пакідаюць х9, тоны скаргаў былі на такое
Я ад іх адпісаўся і заблакаваўся пару месяцаў таму. Хоць і ў мінусе, але лепш так – чым праматаліць у сто разоў больш. Гэтая сметніца яшчэ больш смуродная, чым коты))
Я так у аднаго выдаліўся, калі адграў косар, 10к на рахунку, так сказалі трэба зрабіць деп 10к і адкруціць х3, сказаў да пабачэння
Прывыкай, гэта норма тут) Нават водгукі не чытаюць і за праўду ставяць мінусы, у мяне іх больш за 400, хоць пісаў усё як ёсць. Дзесьці хваліў, дзесьці ругаў.
Пад джоем чамусьці больш за ўсіх жорстка мінусуюць, не толькі мяне. Там больш за ўсё падобна на накрутку мінусоў.
Яны гэтую прымочку ад роялаўскай сеткі ўзялі. Увогуле, спарыліся хлопцы)))
Ну 1-га гэта ж і ёсць роялаўская кантора. Калі не актыўны, то такія ўмовы і выстаўляюць пасля адыгрышу бездэпа. Але выводзяць. Па ўсёй сетцы так. Многа ж абмяркоўвалі тут пра іх. Тут ужо нічога не зробіш, калі бабкі ёсць можна дёрнуць смела і вывесці, калі няма то папрасціцца)
Гэтыя абезьяны раздражаюць – дасылаюць падарачкі за дэпазіт, які гэта падарунак, гэта тавар, а яны нахабна падмяняюць паняцці; у такое чмошнае завядзенне больш ні капейкі не ўнясу…
ЗЫ. Самое агіднае, што там па скаме максімум 200-300р дасць з гэтых фрых і то калі дасць, трэба адыграць канскі вагер з макс кешам х10. Па выніку, калі застанешся пры сваіх, адкруціўшы гэты вагер, то гэта падарунак, а так 99.9% проста зліў бабла, скамная шарага!
дурaцяць цябе па ўсёй відачцы, мяне ў биткингз спрабавалі ашукаць з спінамі лаяльнасці за дэп (у іх пасля адкруткі любых спінаў на баланс падае тычы 3500, хаця макс він *10 у правілах для дэпераў), у адкрытую лгалі і ў чаце і па пошце, пакуль я іх не “ткнуў у правілы” і не пагразіў скаргай і г.д. Баланс стаў 14 к, вывелі, бонусныя коды цяпер не працуюць… гандольеры адны там у сапе працуюць
Тут хаця б пішуць пра дэпазіт, а вось, напрыклад, у Loft казіно ўводзяць у зман, прыходзіць ліст з бясплатнымі спінамі, дзе няма ні слова пра дэпазіт, а ў выніку яны апыняюцца за дэпазіт і аператар кажа, што без дэпазіту ў іх увогуле бонусаў не бывае – зноў хлусіць, атрымлівалася неаднаразова.
у Loft яшчэ ёсць дэпазіт у рублях, а вываду няма, ха , шах і мат
У pin up фрыбэт вісeў на 1000р. Праверце аккі. Вядома, прайграў, бо трэба было ўсю суму паставіць толькі на адну падзею. Пісьма і СМС не было.
Ага, да, калі хто навенькія – дакладна на дэп закідаюць. Мяне, дарэчы, тая дамачка так і не адказала, калі я папрасіла скрын
Або аддачу адключаць, нават на 3 не адб’еш🙃
Хто ведае назву чарговай котаўскай сметніцы, у якой анонс заўтра?
Вяртаючыся да ўчорашняга скаму ад R7. Не ведаю, хто на іх паўплываў, скарга размешчаная тут ці адзін стример, якога папрасілі разабрацца. Але факт у тым, што на баланс уручную цяпер дадалі 3к.
Комета
Loft паслаў 30 спінаў па коду fst30, напэўна індывідуальна
Яшчэ everum проста ўразіў, відаць, бо даўно не гуляў. Паслалі 1000 руб, з вэйджарам х5
Будуць нешта раздаваць?) Кіньце, калі даведаецеся😉