Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,443 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у “ўсе бонусы” павінна з’явіцца 100 фрыспінаў, у мяне таксама падцягвала, ну і не ўсім, здаецца, даступны гэты код
пра Ваваду… калі я шчыльна гуляў у сукееее, то ў іх таксама былі падобныя адрасы сукааа bm/pm/ tb і гэтак далей, можа гэта рэальны сайт?
Не разумею, навошта раздуваць гэтую тэму з фэйкавай вавадай, судзячы па пасту Люда і яна сама зразумела і ведала, што гэта фэйк вавада, проста вырашыла ўдакладніць, раней ужо абмяркоўвалася гэтая тэма менавіта з гэтым казіно, па-мойму гэта самая прадказальная шарага, якая заманвае вялікімі выйгрышамі на старце і просіць зрабіць мін дэп, пасля чаго баніць, нічога ўнікальнага, усё банальна і проста, пажадана дадаць яе ў чс на сайце, каб пра іх ведалі не вопытныя і пачаткоўцы гульцы…
Мяне цікавіць казіно weiss, хто там зарэганы? У іх раз на тыдзень у тг за галасаванне слотаў можна па 30 фрыхі заліваць, але адмываць толькі ў плейсан, так вось учора яшчэ адпраўіў скрын галасавання – нічога няма на акаунце, звычайна за 30 хвілін заўсёды прыходзілі, у падтрымцы сказалі чакаць у працягу некалькіх дзён, я ўжо думаю, можа бонусы ў ціха адрубілі, ёсць хто ў тг. у іх лутае гэтыя фрыхі? налічылі за галасаванне каму?
Я, калі шчыра, думала, што яна прышле скрын з вывадам, я майстар фоташопа і гэта зусім не праблема😅 цяпер яна ў мяне скрын просіць, не верыць нешта🤣
Дзе паглядзець? Я спачатку зайшла тут у вавада, каб па аф спасылцы перайсці на іх сайт. І як звычайна выскочылі абмежаванні па краіне, потым толькі ў чат напісала
Так што мне зараз сумнявацца? А раптам і 400 к. выведуць🤣
Я ж табе ў асабістку нормальную спасылку скінуў. Вось і правер…
Не выведуць. Спасылкі тут зручна браць,, гэта бот Latest
Пакуль пусто.. відаць завал у іх там або хз.. я ім ужо за іншы конкурс даслаў) Сказалі чакайце…
У тэлеге напісана ж:
Калі з гэтага сайта пераскокваеш, напрыклад, у вавада.
Я звычайна так і раблю, лянота была) Дзякуй за падказку)
А хто мне ўсё-такі дапаможа?
Хто ў хайпе праходзіў верыфікацыю, падкажыце як доўга яе правяраюць і ці ёсць можа якія-небудзь падводныя камяні , выграў з бездепа 5 к , хачу вывесці
Што, ёсць дзе бездэпы
Чакаў. Дзякуй
Як вы дагэтуль у гэтых памыйках гуляеце… Якія паряць мазгі нават з-за 1000 руб на вывад. Хоць не хай гучыць як рэклама, я ў 1хбет з 2009 года гуляю і стаўкі на спорт і казік, хоць бы адна праблема была з імі! Тфу-тфу-тфу, каб не зглазiць. Па-мойму, зараз гэта самае годнае казіно. Асабістае маё меркаванне, хлопцы
Не ззяй, у 2009 яшчэ не было такога казіно.
1xBet – гэта кампанія, якая займаецца анлайн-гэмблінгам, якая мае ліцэнзію Кюрасао на вядзенне гульнявога бізнесу. Кампанія была заснавана ў 2007 годзе і зарэгістравана на Кіпры. У 2019 годзе яны дасягнулі значнага росту, стаўшы спонсарамі ФК «Чэлсі» і ФК «Ліверпуль». Арганізацыя працуе па франчайзінгавай бізнес-мадэлі.
Праблем у знаёмых шмат было з 1хбет, і з-за вялікіх выйгрышаў прыкладна. Тут справа выпадку, на свой страх і рызыку. + знаёмы працаваў у іксе, расказаў многа цікавага. Я там паціху пагуляю, добра што пакуль усё добра) вось зараз дэпнуў з крипты трохі, падняў Х6 ад дэпу, вывожу на пиастру ўжо.
(Слова выдалена сістэмай)…ня пост, там некалькі гадоў як выдачу выкруцілі на мінімум, гуляла шмат знаёмых і паднімалі нядрэнна, у адзін момант як адрубілі ўсім і дагэтуль фігня
пс нядаўна тэставаў, пг быў мёртвы і дзіўна сябе вёў (гуляю практычна толькі на ім)
Эй! Джерры або , як цябе там Мікі Маус, кароч, Юра, мы цябе тут паважаем)))….))). Ты давай там тэлегу пачысьці))
Казіно і парасуднае – гэтыя два словы па вызначэнні несумяшчальныя. Што тычыцца іксаў, то на роўным месцы без тлумачэнняў заблакавалі транзакцыі. Вось і ўся парасуднасць. На пытанне адказалі па шаблоне “згодна з пунктам правілаў такому-то кампанія не абавязана…” і г.д., і г.п.
Ну я не ведаю, але наўрад ці ў самага сумленнага казіно будзе на форуме такое апісанне, як на скрыне. Асабліва графа – нясумленныя ўмовы не супадаюць з сумленнасцю.
Выглядае, што шмат людзей вядзецца на гэтае прома ў фэйкавай вавадзе. Як быццам яны актывізаваліся ў апошні час.