Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,432 Адказу
|
605,676 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ага і дзяўочае прозвішча, ясень пень маім вопытным вокам у слрян за мой французскі наГібалово ! Шлі іх і забудзь пра іх !
На карту трэба было адразу няхай ім нарахуюць папрасіць, 100000 і ў риобет у чаце і ў той жа вавадзе пішуць фігню тыпа менеджэры і ці ёсць стратэгія і г.д., адразу іх просіш папоўніць не на рахунак “казіно”, а на твае рэквізіты – тэряюцца імгненна ..
Стае цікавей, да 400к дайшла🤣
Старажытны развод жа.. відаць нават манера пісьма.. Частачка дагэтуль сустракаюцца камэнты, як людзі туды дэпазіцяць. Яны, відаць, яшчэ і на выйгрышныя схемы выкупляюць)) ну нароод)
гэта люта старажытны скам. Гэта не сапраўдная вавада, у цябе спачатку просяць дэпазіты. Ты іх робіш. Потым просяць фоткі пашпарта, сэлфі з пашпортам і бяруць на цябе МФА і МКК, твой пашпарт таксама выкарыстоўваецца для іншых чорных спраў, за якія цябе яшчэ і пасадзіць могуць) Зайдзі на сапраўдную ваваду і параўнай іх. Вы ўсе як бы ўпершыню на казіно-форуме знаходзіцеся, ясна як дзень – развод гэта з пірацкім накручаным софтам
Я таксама тут пытанне ставіў, амаль адно і тое ж, толькі ў тэме іншай здаецца, а можа і не, можа ў гэтай, даўно гэта ўжо было, год напэўна таму, так вось, я не памятаю хто адказаў, але сказалі не сунься, з выводамі праблемы, у кароткай – адна негатыў. Я пытаўся таму што ад іх бездэпы прыслалі на пошту часта, таму і зацікавіўся. Ну вось мне сказалі не лезь, я і забіў на іх, а наколькі гэта праўда, далей не стаў разбірацца. Так што вось так, не магу дакладна сказаць што я паверыў, але час не стаў марнаваць на іх, бо купа іншых казіно! Сумневы ёсць канешне ў мяне, што той чалавек адэкватна прама мне напісаў, сам можа напартачыў, мультоў напрастаў, яго паслалі напэўна, вось так і напісаў. Шмат жа такіх гульцоў:))))
Так што бро, калі цябе сапраўды гэтая кантора зацікавіла, то асабліва не апіраючыся на тое што я напісаў:)))) Так для даведкі:))))
Гэта фэйк вавады, ні ў якім разе туды не дэпай. Грошы знікнуць у нікуды.
Пасля патрэбнай для вываду 1.5к папросяць яшчэ або перастануць адказваць.
Не марнуй час, нічога там не вывядуць. Купа такіх выпадкаў было з гэтым фэйкам.
Я ў Вавадзе не гуляю, але дакладна ведаю, што ёсць ліцэнзія – добрае казіно 🎰 і ёсць «двайнічок-лохатрончык», які разводзіць на дэпчыкі і ўсё такое! Знайдзіце нармальную ліцэнзію, хоць бы з гэтага сайта зайдзіце на яе і параўнайце з тым, дзе ты гуляеш і ўсё! Я думаю, нармальная Вавада дакладна на дэп разводзіць не будзе. Дык і ўвогуле, калі пад’ём быў лёгкі, то верагоднасць большая, што лохатрон. Паўтаруся, з гэтага сайта заходзіце на сапраўдную Ваваду, потым параўноўваеце па адрасе ну ці яшчэ па чым, бо адрасы, вы павінны разумець, могуць быць люстэркі розныя, а вы падумаеце: «во-ні супадаюць»:))). На сапраўдную зайдзеце, адразу зразумееце!
Я думаю, падняўшы 400К, дзеля гэтага варта трохі выдаткаваць часу, каб праверыць. Ну а ўвогуле гэта трэба спачатку рабіць. Хаця можа я і не праў, хто гуляе 20 год – ён бачыць, ведае, больш новыя гульцы напэўна, канешне, на гэта ўвагі менш звяртаюць, не ведаюць можа, што такое бывае….
Найлёгкішы спосаб не трапіць на фэйкавы сайт – паставіць 2-фактарку з прыкладання, нават калі па памылцы ўляцеў і ўвёў лагін‑пароль, код яны табе ніяк не вышлюць.
Для тых хто гуляе 20 гадоў адразу зразумее,што гэта нават гучыць як бязглуздзе.
‼️ Гулец з 400к у вавада, не звяртайце ўвагі на гэтае паведамленне!!!! Гэта так , для даведкі!!!!
А вось вазьмём роялы, яны ж паслы адмываньня бездэпа, у неактыўных гульцоў ПРАСЯЦЬ жа дэпазіт у памеры сумы адыгрышу! Вось , можна сказаць -разводзілы:))))
Ну мне тут 👉 цяжка нешта сказаць па прычыне таго, што я не гуляю ў вавадзе!
Вось у джой я колькі гуляў, потым з’явіўся падвойнік, людзі на яго наляталі, канешне для мяне гэта быў нейкі, нават слова не падабраць! Думаю ну як, як, можна пераплутаць???? Відавочна мне гэта, канешне, бачна, я там сядзеў суткамі запар, а для новага чалавека без вопыту, канешне, можна, прычым лёгка, наляцець на П….аў- разводзілаў!
Што тут сказаць, для навічкоў, ды і не толькі – проста будзьце ўважлівей! Спансіраваць яшчэ гэтых …….!
Ну а для гульца, з 400к, калі просяць дэп то хутчэй за ўсё, канешне, гэта тое самае! Шкада, канешне, вельмі шкада!
Нічога не разумею людзі дапамажыце разабрацца на форуме
Дзякуй забрала промо на Hype(
Як навучыцца зарабляць манеты
Цяжкі выпадак.😵
Лепш напішы ліст дзеду Марозу.
Вось і я, гуляю толькі ў Риобет. Двойніка адрозніць змагу адразу. А ў Вавада не змагу. налятелі тут. Наступны раз падумаю, пытацца тут падобнае ці не. Натуральна я не дэпала. Але можа нехта, прачытаўшы мой пост, не павядзецца на гэты развод. І не палічыць мой пост бяссэнсоўным.
Спытай у телегe, няхай дасць нумар карты, куды дэпазіціць, і што ніякім іншым спосабам ты папаўняць не ўмееш і не будзеш. скіне нумар карты – адпісвай у банк, кажы, што скамер, махляр. няхай заблакуюць.
заскамім скамера
Я залята́ла на гэты сайт даўно-даўно, калі вельмі моцна Вавадай упарывалася, адрозніла, калі мой логін і пароль не падышлі. Я пароль дакладна памятала. Увогуле ў ватсапах і тг адразу выдаляй і блакуй усіх Ілліан, Снежан з сіськамі і ідзе з імі, якія табе ЛЮБОЕ казіно рэкламуюць. Ёсць стрымэры, правераныя форумы, іх тэлеграм і спіс рэф.спасылак. Лепш ужо яны няхай працэнт ад тваіх прайгрышоў атрымаюць, чым махляры.
Я калі зайшла на гэты сайт і адразу стала падазрона, усё без верыфікацыі. Нават смс пацверджання тэлефона не прыйшло. Усе слоты пачалі сыпацца як вар’яцкія, пры тым што кожны пастаянна вылятае з гульні. Напісала ім у падтрымку, і адразу тут задала пытанне. Дзякуй за адэкватны адказ)
А я ж спытала скрын вываду, яна і знікла. Думаю ўжо не напіша. А ўвогуле хацела напісаць, што падняла да 400к😁 каб карту скінула, паглядзець на рэакцыю😁 Ну цяпер паспрабую😁
Скрыншот вываду зляпаць зусім не праблема.
Ну так, пні яго, скажы, ёпта, 400к хачу вывесці
А на што гэты промік на фрыхі? Што ні ўводжу – зялёным гарзіць і нічога не з’явіцца ў бонусах, у актыўных таксама няма, гэта на фрыхі ці ці можа на якія-небудзь ачкі?
Вось свежае люстэрка Вавады. А ўвогуле ў Латеста ёсць бот, пішаш назву казіка, ён табе спасылку