Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,526 Адказаў
|
609,525 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне пафіг. Я не хачу скакаць з тэмы ў тэму. Мне лянота. Уборшчыкі-мадэратары пафіксяць.
HYPERMQ8REW
HYPERMRWR5V
HYPERMAVBZQ
Па адной актывацыі на хайп
Там што б аккк выдаліць трэба, па-мойму, дакі адпраўляць ну і пошту, на якой стары акк
У той тэме,дзе ты пісаў – не трэба флудзіць і нешта абмяркоўваць,там толькі коды і бездепы,усе абмеркаванні тут у гэтай тэме. Калі хочаш камусьці адказаць, націскай на “+” , потым зайдзі сюды і ўстаў цытаванае паведамленне
Зразумеў. Дзякуй, што растлумачыў.
Хлопцы, а пинап кэшбэк калі налічвае? У 7.00 па Маскве раней заўсёды прыходзіў, зараз нейкага зусім няма
Таксама няма, дагэтуль
У працягу дня налічаць
У х і джой кэш прыйшоў
Ну там 1-га чысла кожнага месяца прыходзіць. Але трэба свае ўнесці і пад вагер яшчэ… Брэдзіна..
Гэтае апытанне прайшло 2 дні таму, на рахунку дагэтуль пусто))
Ну мне толькі сёння раніцай прыйшоў ліст. Мабыць, рассылкі былі не ўсім адначасова
Мне ад Hype 3-га прыслалі
Мне прыйшло, звычайна на працягу дня налічваюць. Сёння мне прыкладна ў 8:30 залічылі
АНЛИМ .КРЫПТАМАМА. УФКАЗІНО І ХАЙП ЯНЫ ЯШЧЭ ТЫЯ ПОМАЙКІ СТАІЦЬ ТОЛЬКІ РАЗ НА ВЫВАД ПАСТАВІЦЬ ЯНЫ ТУПА АДКЛЮЧАЮЦЬ УСІ БОНУСЫ +УФФ Я ШЧЭ НЕ ВЫВАДЗІЛА. КРЫПТАСОСКА-Я ЗАБЛАКАВАЛА АК .ПАДТРЫМКЕ ТАК БЫ ПЛЮНУЛА Ў ЛІЧЫКА З КАЙФОМ …БЕЗ НЕГАТЫВА.. ЯНЫ НЕ ХАЧУЦЬ УТРИМАЦЬ ЛЮДЗЕЙ . ТУПА ІМ ТРЭБНЫ ПЕРШЫЯ ДЭПЫ . СОРРЫ ЗА КАПС . УСІМ ДАБРА . ФАРТУ ВАМ НАМ!
Вось, далёка ісці не прыйшлося – зноў у той тэме паведамленне не па тэме.
Чарговага арбузера заблакавалі бонусы і ён пачаў плакацца. Але зноў не туды.
выграў учора ў унлиме 3к з фры спінаў адмыў паставіў на вывад))) і пачалося
верыфікацыю 6 разоў адмянілі
дакучылі мне тым, што патрэбны скрыншот селфі з паперкай і пашпартам на выцягнутай руцэ і каб дакумент быў бачны
клю́чэвае – каб не кість была бачная, а ўся рука !!!!
заблакаваў рахунак – не гуляйце, не дэпайте ўвесь гэты паганыю сетку!!
Скажу большае, я таксама праходзіў верыфікацыю ў ауфе, калі выводзіў з дэпазіту.
Але верыфікацыя ў многіх казіно – асобная тэма.
А тая “дзяўчына” – адкрыты аб’юзер бонусаў. Сотні людзей гуляюць спакойна на бездэпах і выводзяць, я сам так рабіў. І выводзіў з бездэпаў у гэтых праектах – і ўсё ў парадку.
А блакуюць тых, хто па 10 бездэпаў на тыдзень актывуе і не робіць дэпазітаў. Зусім нядаўна прыходзіў такі ж аб’юзер, таксама казаў, што яму бонусы ні за што заблакавалі, а потым аказалася, што чалавек увогуле дэпазітаў не рабіў і ў дзень не па разу на ўсіх праектах сеткі актываваў промокоды.
Вядома, казіно такіх людзей будзе адстраняць ад бонусаў і блакіраваць. Казіно зыходна не пра раздачу грошай на халяву
І дарэчы, усе складаныя верыфікацыі якраз адбываюцца з-за аб’юзераў. Таму што ў казіно працуюць не дурныя людзі. І чым больш будзе такіх «абражаных анна97», тым больш жорсткімі будуць верыфікацыі. Таму можаш ёй асобнае дзякуй сказаць за тое, што табе 3000 не вывялі.
Не праблема! Мадэратары выканаюць работу… Усе падобныя публікацыі не ў адпаведнай тэме будуць выдаляцца!☺️
Толькі за мінусы мадэратар не адказвае. Тут мы не зможам вам дапамагчы!🤷♂️ Шмат удзельнікаў форуму заходзяць у тэму за бонусамі, а з-за флуда ім даводзіцца прагартаць усю перапіску, што выклікае незадаволенасць, і адпаведна ставяць дізлайк. А гэта ваша рэпутацыя на форуме!
Я несколько лет не верифицировала пиастрикс, и не просили. Около полугода назад сама прошла – чтобы лимиты увеличить
Прывітанне, грамадзяне лудоманы, памятае хто казіно проспер,? Не магу знайсці працоўнае люстэрка, можа хто гуляе там, дашліце, калі ласка, спасылку ў лс
Так, гэта звычайная практыка, у риобете 8 гадоў таму таксама верификацию праходзіла. Усё нармальна працуе і выводзіць
Я гэтыя шарагі Prosperы Slotheistы Planetaxbet зачыніў абузом,з кожнай выцягнуў,а такіх як я шмат)
Так у мяне там таксама вісіць 50$ , вось хацеў вывесці, не знайду люстэрка 🤣