Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,504 Адказу
|
607,193 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зразумеў, дзякуй, проста ў знаёмага ў 1хслоте вывады на карту пастаянна адхіляюцца, вось і хацеў ён піастрыкс зрабіць па-быстрому. А пашпарта няма пад рукой
Каму-небудзь давалі фс за галасаванне? Адагрыш за бонусы або, як звычайна, за рэал? Не верыцца, што яны расшчадруцца і зробяць адыгрыш за бонусныя 🤣
прывітанне, хлопцы, змылі бон у Горыле, макс кэшаут 500 і пасля змывання * 1 (то бок у любым выпадку 500). Мін вывад 1к. Ну хіба не адкрыты развод ад рускай (сам рускі і з Расіі) бамжоўскай скамiны? Кстати ў панчэ (теж наша кантора) змылі бонус і депнуў (ўсяго на рахунку было 3300) -заблокавалі на…ой )
Pin up, правярайце ляжала 30 фс, не рабіў дэпазіт больш за 3 месяцы
У каго ёсць спасылкі на галасаванне ў кб і анлім, кіньце ў прыват калі не цяжка…
ˇтаксама для мяне 😀 дзякуй ♥️
Так, з 500 р далей падымай да 1к і выводзь. Там жа не напісана, што больш за 500 р нельга выводзіць. Гэта халява жа. Панч дакладна га-но! Мяне таксама заблакіравалі бязвэртна, абвінаваціўшы ў мультах. Даказаць не здолелі. Таму што я адыграў у іх бэдеп, хацеў вывесці.
напісана, макс вывад з бонуса 500р, макс вывад пасля адыгрышу памножыць на 1, або ты выводзіў такім чынам?
У панче такая ж фігня… Проста заблакавалі і ўсё, на ўсе пытанні адказваюць, што так вырашыла адміністрацыя. Прыпісаюць мульт. Хаця, па сутнасці, ў мяне нідзе няма ніводнага мульта))) піянеры адным словам
Паглядзіце леон афшорны промакод ATUM50 нібыта з іх жа мыць і твін.
Я не выводзіў, звычайна ж пішуць кэшаут 500, адразаюць да 500 і далей гуляеш. Прынамсі ў казіно Ра я так выводзіў. У падтрымцы даведайся.
Пры памнажэнні на 1 нічога не зменіцца))))
Так, у правілах напісана, што мыць з бонуснага. Макс він – 1000 рублёў або эквівалент у іншай валюце. Дзякуй за інфу. А Play’n GO толькі мыць.
Раптам твін сыграў, мыць бясконцасць, ну хаця б пакруціць…
максімалка кеш-аут 1000р здаецца.
Так гэта ўсё ніщэбродскія Ру Мороженка казікі, задушацца за 500р, нафіг нават не заходжу ў іх. і іхнія бонусы нафіг не патрэбныя. У ру сегменце калі і гуляць, то толькі ў правераных. а гэтыя ўсе горылы макакі Вованы і іншая лабуда, сметнік
зноў не працуе ў мяне,раней заўсёды спакойна юзаў,нават вечарам у нядзелю забіраў.Ужо 2 тыдні міма
Twin увогуле дзівіць, па-першае дае як шалёны, бонус адграў, праўда шкада што макс кэшаут 1000, але ўсё ж пасля таго як адграў закінуў дакі на вэрыф, прыйшоў адказ што пакуль не патрабуецца, дэпазітаў не было, паставіў на вывад, грошы за 15 мінут на крыпце вывелі.
Напішы ў падтрымку, у мяне таксама фігня такая была, аказваецца, я там рэгістраваўся даўно і забыў, потым зарэгістраваўся зноў, і яны адключылі бонусы нібыта з‑за мульта. Пісаў, што выдалілі стары акк – нічога, сказалі да пабачэння…
Бро, кінь у лічку адрас Leon, а то ніяк не магу знайсці
У Леоне прома не працуюць ,акцыі па еўра 2024 таксама не было , хоць дэпазіты былі …
Ды гэта быў адзіны бонус… аддача ў іх на вышыні, ні разу нават 30% не адыграў…😁
Паспрабуй перазайсці ў ак. у мяне таксама промо не актываваўся спачатку, пісала няправільнае промо. у ак перазаходзіў, спрацавала і там і там…
Калі ў чарговы раз адкрываеш тэму БЕЗДЭПОЗІТНЫЯ КОДЫ😂
А што slotheist усё, рыпнуўся?