Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,504 Адказу
|
607,193 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
booi глючыць паходу
Kitty Bet слот
Раз аддаў аб’яву, то трэба яе і закрыць. Тэмв закрыта, дэп у нуліну. Дзякую за цярпенне. Пайшоў піць піва. Фарт, браты і сёстры
Які промік у чат пісалі з фінальнага розыгрышу з ГФ , хто ведае?
Па пытанні rocketspin.
Зарэгістраваўся я ў гэтай парашы, бо гэта, быццам, сетачка петухоў і лакаў. Праз некалькі дзён прыйшлі фрыспіны, адыграў вагер, дэпнуў зверху 50 еўра, пачаў круціць і набіў 1500 еўра, не паспеў паставіць на вывад, як увесь балiк спісалі і напісалі на пошту.
Dear Player,
We found out that you have exceeded the maximum bet limit while playing with an active bonus. This is a violation of our bonus terms and conditions, specified on our website. Due to this violation, we had to confiscate your winnings gained from the bonus. Thank you for understanding.
Я мыў вагер я на стаўках, указаных у бонусе, нават калі дэпнуў свае зверху бонуса. У выніку ўсё грошы спісалі – і бонус, і мае, ужо 5 дзён поўнага ігнору, рахунак не баняць.
Калі хочаце там гуляць і дэпіць, прымайце да ведама.
Я сутыкнуўся)) больш за год таму, вось цяпер па розных паўсметніках лазю))) Хутчэй стаў неўгодным… ну проста засветіўся, і яны палічылі прасцей цябе адключыць, чым падмануць…. куды ні звяртаўся, каму ні пісаў, як ні ўгаворваў, ні фіга… ні ВІП-менеджэры, ні аффы, ні ТТР не дапамаглі…. мульты толькі акуратныя цяпер калі што)
і не скажуць, плюсавы хутчэй ці хто абідзеўся з СС на цябе)))
так прыкол у тым што я там не ў плюсе па ўсёй сетцы, у пару контор у плюсе невялікіх ў астатніх паўсюль мінусы.
ты ўпэўнены што ні разу не перавышаў maxbet limit? правер па гісторыі гульняў
У правілах у іх колькі напісана – 1,3 ці 5 $ maxbet?
Я, напэўна, у сваім паведамленні гэта ўказаў. Нават калі б я перавысіў, куды яны падзелі мой деп? Я ў Казік гуляю больш за 10 год і абужу все это дерьмо пастаянна, ты думаеш, што я б такую элементарную хрэнь не паглядзеў?
Тая ж х, год-паўтара прыкладна ў бане, адзін раз прыйшлі пачкай лісты маўляў знялі бан, праз суткі прыйшлі лісты тыпа памылка і зноў бан, як ні спрабую са softwiss звязацца – тупа ігнар, ёсць адчуванне што яны баняць рускіх сістэматычна
Ад душы! Упалі на асноўны. А чаму такая шчодрасць ад 1х?
Ужо не працуе
1xslots ці 1xslot?
Адно і тое ж
Дзіўна, для рублёў піша недаступна, для іншай валюты няправільны промакод
Разабраўся, скончыліся актывацыі
Я не ў курсе,перагрэліся напэўна на сонцы
Паходу. Яшчэ раз ад душы, вывеў 1к на сігі будзе.
1x гэта, канешне, нешта. Увядзіце адсутныя лічбы з тэлефона. Ну ўвёў, акуратна. Увядзіце код з SMS! Я так разумею, што ўся гэтая лухта павінна пераканаць мяне, што мае дэпазіты ў бяспецы? Навошта мне такая бяспека, калі дэпa хапае на 5 хвілін? Вітаю, братцы, Вітаю сёстрыцы!
нарм падгон) так?)
А дзе ты гэтага проміка дастаў?
Усё добра прайшло ў рублях
Кіньце дэшыфратар, калі ласка
BookHotfireMultichance-WRFBUES6ICC5I