Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,504 Адказу
|
607,193 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вярнулі. Дзякуй за адказ. Я цябе запомніў. У добрым сэнсе.
Я не разумею, із‑за гэтай “стаўкі без рызыкі”, якая не зайшла, я цяпер не ў усе слоты зайсці магу, што, ці? Гэта ппц
Гэта рэальнае пацверджанне маёй пазіцыі, што гуляць трэба на ўласны дэп або бездеп. Як толькі робіш дэп пад бонус, пачынаецца. ЁбLя з пляскай
БLэд, выдаліў бонус, які не сыграў, каб свабодна гуляць у слоты, яны з майго дэпа спісалі 500₽.
Вось, выдаліў бонус “ставка без рызыкі”, якая бLэд, не зайшло, спісалі500₽ з дэпа і опанькі, я ўжо магу зайсці ў слот, у які мяне не пускалі да спісання. Будзьце асцярожныя са ” стаўкай без рызыкі”
вось так заўсёды,увёў промо на ФС,максімальны вывад 2000 руб, а слоты сыплюць і сыплюць…😩
Гатуюся. Таму што гэта нейкая дзіч. І, блэд, чаму мяне ў слот не пускалі? Гатуюся.
Падкажыце, якія казіно зараз правераныя, якія даюць бонусы за рэгістрацыю? Ёсць на askgamblers што-небудзь?
Гатуюся.
Што за прома?
На тваіх вачах разгортваецца гісторыя з “бонусамі”.І фармулёўка павінна быць дакладнай, якія бонусы цікавяць. На дэп або на бездэп. Бездэпы цяпер даюць тым, хто дэпы робіць.
Перад актывацыяй бонуса і дэпазітам, патрать 5 хвілін, прачытай правілы і ўмовы бонуса, каб не было сюрпрызаў.
На большасць бонусаў накладваецца вэйджар і грошы лічацца бонуснымі. У некаторыя слоты на бонусныя нельга гуляць. Гэта проста база казіно.
Не хочаш чытаць умовы, тады атрымлівай такія сюрпрызы. Цябе тут ніхто не ашукаў, браць бонус ніхто не прымушаў. На мой погляд, стаўка без рызыкі – выдатны бонус. Можна было рызыкнуць і сабраць добры прэс нічога не губляючы.
Зараз ад казіно халявы практычна няма.
Паспрабуй тут пашукаць нешта з бездэпаў 🔗
Пару гадоў назад было, калі рэгіструешся, даюць бонус з вэгерам і можна было потым вывесці альбо зусім без дэпазіту, альбо з вельмі маленькім. Цікавіць падобнае на сайце askgamblers і дзе можна гуляць і вывесці грамадзяніну РФ.
стримеры раздаюць промакоды на фрыспіны
Гатуюся. Рамен мне выводзіў з бяздэпаў тры разы. дэпы жраў, падла, услыхамятку. Але, блэд, тут рэч у разуменні, пад якія ўмовы ты дэпаяш. Я задэпіў “пад стаўку без рызыкі”,, стаўка не сыграла. Мне вярнулі грошы на балік і не пусцілі ў амат з фармулёўкай ” Под бонус нельзя” Які наX бонус? Вярніце пяціхат на балік і каб я заўтра мог у любы слот зайсці. А то я падрыхтуюся.
Брацікі, прабачце і вам спатрэбіцца.
На згаданым спайси дакладна такога дабра хапае.
Я так разумею, што я павінен падскакаць і пляскаць у далоні ад захаплення. На кавалак майго дэпа ў памеры 500₽, яны навязалі x8, пры ўмове, што ён зайдзе.А калі не зайдзе,то мы разумеем,так?”Стаўкі без рызыкі! ” не раю і ворагам.
Таму што спачатку трохі чытаць умовы трэба. Калі стаўка без рызыкі не заходзіць, табе вяртаюць 500 на баланс, але з вагерам х2. Калі заходзіць – то ўсё тваё, без бонусных сродкаў. Адпаведна ў цябе баланс стаў бонусным, а ты ўжо пабег адменяць бонус і ругацца. Ніхто ж не забараняе крыху пачытаць пару сказаў і ўмовы ў прынцыпе)
Вось калі б тое, што ты напісаў, там было б так зразумела напісана. Гады не браў бонусы і правільна рабіў. Учора ўзяў і пашкадаваў. Прабачце браты і сёстры. Па гэтым пытанні налічылі фрыбэт, які не сыграў і на балансе з’явілася 500₽. Паўтару, з рамёна я выводзіў тры разы з бездэпа (прыкладанне, бот 24 спіны па 1₽, і фрыбэт ЛЧ). Увогуле не негатывлю, ды і пішу рэдка, больш чытаю, але ўчора ўмазала. І паехала. Фарту, браты і сёстры. Ён існуе. Інфа стопрацэнтная..
Устаўіў з раніцы, зараз за піўком з’ездзіў, паглядзеў – зайшло. У ўмовах напісана “ставкі x8”, за слоты наогул нуль. Па стаўках спецура ёсць? Калі што, дзялім. Людзям, што не аддаюць цэлых сто рублёў, рэкамендавана праходзіць далей, міма і надоўга. Прабачце мяне, браты і сёстры. Стаўкі патрэбны ў лайве, з таго, што ёсць на рамене
Калі прыму стаўку, памаякну ў чаце скрыншотам. Потым вынік і ідзём далей, вэйджер x7 застаўся. Усё астатняе дзелім
xqmLo
booi
kitty bet
у буй патрэбны дэп паміж кодамі…
каротка ўвёў код падрад на днях, потым зрабіў дэп, прайграў, потым адкруціў фрыспіны з кода – адыграў, вывелі 20… хоць спачатку думаў, што не выведуць, бо я ўвёў код перад дэпазітам, атрымліваецца два коды падрад увёў
Актываваў, але не магу зразумець у якім слоце?